< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (201. sayfa)
-
-
bu 2018'den sonra exclusive pakette olan multimedia ekranı, android tabanlı sanıyorum. bendeki 2017 exellence, bundaki ekran farklı maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceden öyleydi, servisler opelin sahibi gibiydi ama psaya geçtikten sonra aradığımda bana servise gidince bizi arayın dediler. garantim bitti demiştim, siz gidince arayın bizi demişti psa müşteri hizmetleri.
Dediğim olay daha 1 yıl olmadı yani opel PSA ya geçtikten sonra yaşandı olay.
-
Ben de tam bu soruyu sormaya gelmiştim. Hangi aküyü almak gerek? Araştırdım hiçbir bilgi bulamadım. Bilen arkadaş varsa söylerse memnun olurum.
Arkadaşlar aracımı satmak durumunda kaldığım için geçen sene alıp 2 ay dahi kullanılmamış 4 adet Bridgestone BLİZZAK Üstün performanslı kış lastik mevcuttur. Düşünen arkadaşlara tanesi 3000 tl den verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focust -- 18 Ocak 2023; 10:41:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
20 jant kullanan olduğunu sanmıyorum forumda
Geneli 18 janttır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim araca göre olan modelin sıfırı daha uygun.
akakce.comBridgestone Blizzak LM005 225/55 R17 101V XL Kış Lastiği Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-bridgestone-blizzak-lm005-225-55-r17-101v-xl-rft-kis-lastigi-fiyati,800713668.html -
Arkadaşlar elma ile ayvayı kıyas etmeye gerek yok. İnsignia GSİ aracımdan 20inç lik çıkan lastik ile 17inç lastik kıyaslaması yapıp sıfırı daha uygun demek çok makul kıstas değil.
Siz aracınızda düşünmezsiniz. Düşünen beğenen arkadaş belki GSİ kullanıcısı alır takar.
-
Arkadaşlar akü ile ilgili bilgisi olan yok mu? Varta AGM start stoplu akü deniyor kaç amperlik almak daha uygun ya da başka marka var mı? Çünkü vartanın bu modeli 3000 TL nin üzerinde epey. Var mı fikri olan?
Bosch starstoplu akü tavsiye ederim
Kaç amper olanından aldınız siz? Vartanın var AGM akü 95 amper ama 4500 tl den aşağı yok. Aracın orijinalinde acaba kaç amperlik akü var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarisYurumez -- 24 Ocak 2023; 11:26:41 >
Fiyat farkı AGM, EFB farkından olabilir. Insignia da AGM akü var benim bildiğim, AGM akü daha pahalı oluyor.
-
-
Evet dediğiniz gibi fren çok sert. Hala alışamadım duruma.
-
Dün GLB kullandım
Onun fren pedalı da çok yumuşak ve aşağıda durdurma noktası
İnsignia ise tam tersi sert ve daha yukarıda
Ben toplamda 5 yıldır insignia kullandığımdan buna çok alıştım GLB kullansam ilk zaman ona alışamadım derim
Alışkanlık kısacası
Arkadaşlar selam 2018 kasa insignia GS excellence donanıma sahibim. Uzun far asistanını nasıl açabilirim? Sol sinyal kolunda A tuşu yok oradan çılacağı yazmış ama. Acaba uzunları açınca kendi
otomatik devreye mi giriyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where_is_ıram_drake -- 30 Ocak 2023; 0:18:47 >
Uzun farı açmak için yaptığınız hareketi hızlı bir şekilde 2 defa yapınca açılması gerek. Yani far kolunu 2 defa arka arkaya ileriye itince açılması gerek diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Where_is_ıram_drake
Arkadaşlar selam 2018 kasa insignia GS excellence donanıma sahibim. Uzun far asistanını nasıl açabilirim? Sol sinyal kolunda A tuşu yok oradan çılacağı yazmış ama. Acaba uzunları açınca kendi
otomatik devreye mi giriyor?
Araç SW mi ?
Excelence ların tamamında sol kolda A tuşu var
Siz de yok ama led matrix var mı ?
Aklıma şu geldi
Bir dönem SW donanım bir parti araç gelmişti Avrupa paket , araçlar excelence geçiyordu , jant koltuk excelence ile bire bir aynıydı ( design ve enjoylar farklıydı ) ama mesela ön koltuk ısıtma yoktu benim de bir dönem kullandığım excelence da olan ve tüm excelence larda olan
Far kısmına ise dikkat etmemiştim
Sizin ön koltuk ısıtma varmı ?
Edit : baktım şimdi sarı site de 2 adet SW var , onlar innovation olarak geçiyor , koltuk ısıtma yok ama sol sinyal kolunda A tuşu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 30 Ocak 2023; 10:46:39 >
Hocam araç station wagon değil. Farlar led Matrix, sanırsam kolu iki kere ittirince geliyo. Ben de sarı siteden baktım excellence araçların bazılarında A butonu var bazılarında yok. Garip bir durum. Ben de menü tuşu var o kısımda A tuşu yerine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X