Şimdi Ara

2021 MTV Kampanyalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
23
Favori
32.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araç 12 yaş dilimine girdi olmasa da olur modundayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin daha dakika bir yanlis anlamasini istemem, kirmadan dokmeden soylemeye calisayim, bir firsat basliginda, bu amacla kurulmus bir bolumde neden aglama duvari, sikayet kutusu mahiyetinde mesajlar yaziyorsunuz ?

    Yani mtv lere bankalarin uygulayacagi firsatlar ile devletin vergi politikasinin, kimin hangi arabayi aldiginin, ya da hic bir katma degeri olmayan bayagi ve luzumsuz esprilerin yeri mi burasi ?

    Burada sadece basligin ve bolumun ruhuna uygun, o cercevede konusmayi ne zaman ogrenecegiz ? Ayip yahu, kahvehane muhabbetine ceviriyor bazilari ... onu yapacak yerler var zaten, neden burasi

    Buranin adi SICAK firsatlar, kendimize gelsek bence biraz ? Saygisizlik etmesek mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Onlar teklif etti ama ihtiyacım vardı maalesef bekleyemedim. O para da içime oturdu
  • C3 1.2 feel. 146
  • Takipte kalalım teşekkür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım güzel bir kampanya çıkar , teşekkürler
  • Alıntı

    metni:
    2021 Ocak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeniz ücretsiz olarak 3 taksite, gib.gov.tr’den QR kod ile yaptığınız 100 TL ve üzeri ödemeniz ise ücretsiz olarak 4 taksite bölünecektir.Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ile gib.gov.tr'den yapılacak işlemler dahildir.Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi gib.gov.tr’de ödeme seçenekleri alanındaki mobil ödeme menüsü altından World Pay’i seçtiğinizde ekranda QR kod oluşacaktır.QR Kod’u okutmak için Yapı Kredi Mobil’den Kartlarım menüsünde World Pay altında bulunan QR Kod ile Ödeme'yi seçerek ekranda oluşan QR Kod'u okutun.Ödeme yapmak istediğiniz kartı ve işlem tipini seçerek işleminizi onaylayın.Ödeme anında web sitesi ya da uygulama üzerinden taksit seçilmesine gerek yoktur. Yapılan harcama otomatik olarak 4 taksite bölünecektir.Ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.Kampanyada aynı müşteri QR kod ile birden fazla ödeme yapabilir.QR Kod ile Ödeme işlemini yapmak için iOS ya da Android cep telefonuna Yapı Kredi Mobil uygulaması indirilmelidir.Taksitlendirme işlemi ödeme gerçekleştirildikten bir gün sonra otomatik olarak gerçekleşecektir.Taksit kampanyasına katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır.MTV ödeme kampanyasından faydalanmak için SMS katılımı ve herhangi bir kod uygulaması bulunmamaktadır.Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme kampanyasından tüm Worldcard’lar, tüm Adios kredi kartları, Crystal kredi kartları, taksitçi kredi kartları, Play Kart ve Albaraka ve Anadolubank, sahipleri faydalanabilir.Yapı Kredi bireysel TLcard’lar TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar ile ödeme alınamamakta olup kampanyadan da faydalanamazlar.


    Alıntı

    metni:
    BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri ve garantibbva.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.
    Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr ’de ödeme seçeneklerinden, Mobil Ödeme altında GarantiPay seçilip kart bilgileri girmeden yapılan ödemelere ücretsiz 3 taksit, ödeme seçeneklerinden kredi kartı seçilip kart bilgileri girilerek yapılan ödemelere ücretsiz 2 taksit fırsatı sunulacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 3 Ocak 2021; 13:50:29 >




  • Alıntı

    metni:
    01 Ocak- 05 Şubat 2021 tarihleri arasında Halkbank İnternet Şubesi'nden, Halkbank Mobil, Halkbank Dialog’dan ya da gib.gov.tr'den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.Taksit kampanyasından faydalanmak istemeyen kart kullanıcılarımız, işlem sonrasında Halkbank Dialogu arayarak taleplerini iletebilirler. Parafly, Parafree, Ek, Sanal, Bussines, Esnaf ,Kobi, Eczacı Paraf Kobi ,Eczacı Paraf kartları kartlar kampanyaya dahil olup, iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir. Kampanya üst baremi 500.000 TL ile sınırlıdır.Geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır.

    https://www.parafcard.com.tr/23390-paraf_ile_motorlu_tasitlar_vergisi_ne_3_taksit__firsati_


    Alıntı

    metni:

    Kampanyadan Sağlam Kart, Sale Plus, Özel Bankacılık Kredi Kartı, Seyyah Kart müşterileri faydalanılabilir.Kampanyaya katılmak için ödeme yapılmadan önce müşterinin Kuveyt Türk sistemlerinde kayıtlı cep telefonundan ONAY MTV3T yazıp 2848’e sms göndermesi gerekmektedir.50 TL ve üzerindeki MTV ödemeleriniz kampanyadan yararlanacaktır.Her müşterinin en fazla 5 işlemi kampanya kapsamında taksitlendirebilir.Kampanya Kuveyt Türk İnternet Şube, Mobil Şube, Çağrı Merkezi, Şube Kanalları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinden yapılacak ödemelerde geçerlidir.Kampanya 31 Ocak 2021 tarihine kadar geçerlidir.

    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/mtv-odemelerinde-3-taksitle-rahata-varin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 2 Ocak 2021; 0:4:51 >




  • Alıntı

    metni:
    VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Bankamız kanallarından yapacağınız MTV ödemelerine işlem anında faizsiz 2 taksit yapabilirsiniz.gib.gov.tr üzerinden yapacağınız MTV ödemeleri faizsiz 2 taksit olarak yansıtılacaktır.Bankamız kanallarından yapacağınız MTV ödemelerinde peşin veya taksitli ödeme seçeneklerinden birinin işlem anında tercih edilmesi gerekmektedir.Bankamız; İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, vakifbank.com.tr, Şubelerimiz, ATM’lerimiz ve Çağrı Merkezi kanalları üzerinden ödeme yapılabilecektir.Ödeme anında kredi kartı sanal işlem limitinin yeterli olması gerekmektedir.Bankamızın tüm kredi kartları kampanyaya dahildir.VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

    https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/mtv-odemenize-faizsiz-2-taksit-firsati-17194


    Alıntı

    metni:
    Albaraka Worldcard'ınız ile 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Albaraka Mobil, İnternet Şubemiz, Alo Albaraka (0850 222 5 666), ATM’lerimiz, şubelerimiz ve gib.gov.tr* üzerinden yapacağınız MTV ödemelerine 3 taksit fırsatı!Ayrıca Autowax’ dan araç bakım hizmetlerinde %40’ a varan indirim! Detaylı BilgiKampanya 01.01.2021-31.01.2021 tarihleri arasında geçerlidir.Albaraka Worldcard ile Albaraka Mobil, İnternet Şubemiz, Alo Albaraka (0850 222 5 666), ATM’lerimiz, şubelerimiz ve gib.gov.tr üzerinden 3 taksit ile MTV ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.Albaraka Türk Katılım Bankası ve Autowax kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.* gib.gov.tr’den 3 taksit ile yapılacak MTV ödemelerinin alt limiti 100 TL’dir.


    Bu ay taksitten başka kamp. gelmez zaten.Epttyide açacaklarını zannetmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 3 Ocak 2021; 13:49:35 >




  • Malesef yine gelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prometheus-x

    Gönlünüzü ferah tutun neo 20 TL gelir

    Geçen sene vermediler diye hatırlıyorum. Yine vermez belki 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son ödeme tarihi gelmediyse MTV ödemezsek satış yapabiliyor muyuz yoksa vade gelmese de MTV ödemek satış için mecburi mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstfztkn

    17 gün önce teslim aldığım araca 17 gün için 2020 MTV parası ödemek zorunda kaldım. Bu konuya benden çok ihtiyacı olan kişiyi tanımıyorum. 2020 olmadı, 2021 MTV'den birşeyler koparma derdindeyim. Konu sahibi hayır duamı alacak🙃

    Hocam o vergiyi satıcı ödemek zorunda.


    Bende geçen sene Ekim'de sıfır araç aldım.


    Vergiyi bayi ödedi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetsoul kullanıcısına yanıt

    Evet. Ne yazık ki öyle. Borç senin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 108 tl'yle rezzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi yine...

    686x2 olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViLLazZo -- 1 Ocak 2021; 9:35:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkkkkan F kullanıcısına yanıt
    Gib den nasıl qr ile ödüyoruz acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yurtbeyi

    Gib den nasıl qr ile ödüyoruz acaba
    Gibden ödeme adımına gelince yapı kredi qr ile öde gibi bir seçenek çıkıyordu hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.