Şimdi Ara

2021 / EA / 22 YAŞ / 1 YILLIK SIKI ÇALIŞMA PLANI [OLMADI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
8
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da gördüğünüz gibi 2021 yks için hazırlanıyorum.22 yaşındayım.Sağlık sorunum sebebiyle bu kadar rötar yedim.(hala devam etmekte ancak artık hafifletebiliyorum).

Bu zamana kadarki ykslere okula gidemeyeceğimi bildiğim için 0 çalışmayla öylesine girdim.(depresyon dolu yıllar:)
    Diploma notu : 63 Obp 56 yapıyor sanırım.
    Sonuçlar:

2016- 390k
    2017-( sadece ygs girmişim) : 490k
    2018-Sınava girmedim
    2019-519k
    2020- Tyt 49 net gelmiş ayt girmedim.Ham sıra 396k.

2021 - Hedef 1k içinde olmak.(obp geri atacağını biliyorum en azından hamda)

Bunları yazmaya karar verdim ki başarılı olursam bu konu birileri için cesaretlendirici olsun ayrıca 2021 için hazırlanan arkadaşlar (belki de kardeşler:() kendi ilerleme durumlarını yazıp mukayese edebilirler.Tamamen tüm bu süreci forumda paylaşıp sonuç güzel de olsa kötü de olsa 1 yıllık sıkı çalışmanın EA için ne ifade ettiğini görmem-görmemiz için açtım.

Gelelim yks planlarıma

Temelim iyi değil ancak 0 sayılmam.Tytnin bitmeyen bir sınav oldugunu biliyorum.1-2 sb bitirmek istiyorum mat geo ve türkçeden.

Tyt karekök mat ve türkçe sb çözdüm şimdilik.Her gün 15 paragraf 15 problem çözmeye başladım.

1-2 aydır düzenli 3-4 saat çalışma düzeni oturttum sayılır bundan sonra bunu 5-6 saate çıkarmak istiyorum en azından yaz için.

1 Ağustostan itibaren tyt denemelerine ve ayt(mat-geo) çalışmaya başlıyorum.

Süreç boyunca editleyeceğim.

2021 için sizde kendi durumunuzu yazabilirsiniz.Herkese bol şans :)

Başlangıç tyt neti 49 / Hedef +90 tyt +70 ayt.
    DENEMELER
    1-2020 Ağustos ilk tyt deneme sonucu : 53 net

2-2020 Kasım : 58.75 net

3-2020 Aralık : 61 net

4-2021 14 ŞUBAT : 84 NET

4-2021 Mart : 86 net

10 Mayıs ilk ayt deneme: 66.75
    35.50 mat
    31.25 edb sos1

2021 sınav editi: Ortalama 60-65 ayt +80 tyt yaparken 62 tyt 46 ayt gözüküyor hahaha ne diyebilirim ki emeklere yazık oldu burs hayalleri suya düştü hukuk gelir mi belirsiz

Emeğiniz tam olarak emanetleri değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 1 Ağustos 2021; 18:52:52 >

• Kolay gelsin hocam bu sene yapacaksınız ben size güveniyorum pes etmeyin sakın :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navi markelof

Kolay gelsin hocam bu sene yapacaksınız ben size güveniyorum pes etmeyin sakın :)
    :) teşekkürler.
  • takipteyim başarılar
  • Hocam ben de takipteyim. İkimizin durumu aynı. Sadece ben günde dört saat çalışacağım. Siz ise 6 saat. Ayrıca ben de eylül gibi başlarım.

• Öncelikle başarılar diliyorum. Hiçbir şüphe olmadan yapabileceğine inanıyorum. Ben de dilden hazırlanıyorum. TYT ile beraber YDT götüreceğim. TYT Türkçe ve Matematik için YouTube’dan konu anlatımı falan izlemeyi düşünmüyor musun? Temelinin olmadığını ama yine de 0 değilim demişsin. Bunları çözmek için nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsun?
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Tabii ki tüm dersleri youtube ile götürüyorum-götüreceğim.Önce konuyu dinleyip notlar alıyorum ardından sb çözüyorum bu şekilde ilerliyor.Size de başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 14 Temmuz 2020; 21:1:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coals

Tabii ki tüm dersleri youtube ile götürüyorum-götüreceğim.Önce konuyu dinleyip notlar alıyorum ardından sb çözüyorum bu şekilde ilerliyor.Size de başarılar.
    Güzel dileklerin için teşekkür ederim hocam. YouTube kaynağı olarak Türkçe ve Matematik için hangi kanalı izliyorsun? Playlist atabilme imkanın var mı? Atacağın YouTube playlistini çeken adamı seçmenin başlıca sebebini açıklama imkanın var mı? İyi çalışmalar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temponuzu bozmazsanız hedefinize ulaşacağınızı düşünüyorum hocam.
    Başarılar dilerim.
  • Bu sene ea 4k civari gelecek gibi gecen seneye gore 2 3 arası da ne geldiği önemsiz mezunum.Seneye ilk 30 için bırakıyorum.Ben de sizin gibi 0 oğlu 0 bir şeyle başladim bir senede gücüm buna yetti.Edebiyat batirdi gerçi de neyse.Iyi bir calismayla ve sinav anini sağlam bir sekilde yonetebilirseniz bence olur ama ben ümit vermeyi sevmem köpek gibi çalıştım.Göz altlarimin morluğu 1 haftadir uyumama rağmen yeni yeni geçiyor.Zor bir sene olacaktir sizin acinizdan lakin acılara ve zorluklara göğüs gerebilirseniz bu hikayenin sonunda gülen bence siz olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay gelsin

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Türkçe:Kadir Gümüş & Rüştü Hoca
    Mat: İlyas Güneş
    Geo: Kenan Kara
  • Deneme 2 : 58.75

2 paragraf kitabı bitti türkçe hala batırıyor.Bakalım kasım sonu kaç görücez.

• Pes etmeyin hocam böyle devam sürekli paragraf vs bitirmek yerine sadece türkçe denemesi ile ilerleyin
    Artık sadece eksiklerinizin üzerine gidin derim ve konuların üzerinde çok oyalanmayın başarılar dilerim :)

• Türkçe için denemelerle artar diye umuyorum.Matematik için de denemelere başlıyorum ama geometride çember,analitik,katı cisim konuları kaldı onları da halledince 25 mat 32 türkçe netine ulaşmam lazım en az.

• Coals kullanıcısına yanıt

hocam geometride üçgenler bitse bile net artışı en fazla 1-2 olur diğer konuları yapınca oturur onları yapmak içinde üçgenler gerekiyor üçgenleri bitirdim netim artmadı diye strese girmeyin üçgenler temel oluşturuyor analitik katı cisim vb yapınca artar rahat olun

• soldierrrr kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.Açıkcası matematik için bi endişem yok henüz 1 tane geo kitabı ve problem kitabı bile bitmedi ama bu lanet türkçe şimdiye 35 olur diye düşünmüştüm.

• Coals kullanıcısına yanıt

hocam türkçe çok sıkıntılı bir ders ya sınav anına da bağlı bu sene en güzel örneğiydi bu sene açıkçası 30 dk verilmeseydi türkçeden hiç iyi netler gelmeyecekti yapılacak tek şey bol bol antreman o da zamanla olur bu arada hedef neydi sıralama olarak değil yani bölüm olarak

• (bilkent-tobb-odtü)iibf olmazsa hukuk.

• Senin neydi hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.