< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 1 Ağustos 2021; 18:52:52 > |
2021 / EA / 22 YAŞ / 1 YILLIK SIKI ÇALIŞMA PLANI [OLMADI]
-
-
Kolay gelsin hocam bu sene yapacaksınız ben size güveniyorum pes etmeyin sakın :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
:) teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: navi markelof
Kolay gelsin hocam bu sene yapacaksınız ben size güveniyorum pes etmeyin sakın :) -
takipteyim başarılar -
Hocam ben de takipteyim. İkimizin durumu aynı. Sadece ben günde dört saat çalışacağım. Siz ise 6 saat. Ayrıca ben de eylül gibi başlarım.
Öncelikle başarılar diliyorum. Hiçbir şüphe olmadan yapabileceğine inanıyorum. Ben de dilden hazırlanıyorum. TYT ile beraber YDT götüreceğim. TYT Türkçe ve Matematik için YouTube’dan konu anlatımı falan izlemeyi düşünmüyor musun? Temelinin olmadığını ama yine de 0 değilim demişsin. Bunları çözmek için nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsun? -
Tabii ki tüm dersleri youtube ile götürüyorum-götüreceğim.Önce konuyu dinleyip notlar alıyorum ardından sb çözüyorum bu şekilde ilerliyor.Size de başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 14 Temmuz 2020; 21:1:58 > -
Güzel dileklerin için teşekkür ederim hocam. YouTube kaynağı olarak Türkçe ve Matematik için hangi kanalı izliyorsun? Playlist atabilme imkanın var mı? Atacağın YouTube playlistini çeken adamı seçmenin başlıca sebebini açıklama imkanın var mı? İyi çalışmalar diliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Coals
Tabii ki tüm dersleri youtube ile götürüyorum-götüreceğim.Önce konuyu dinleyip notlar alıyorum ardından sb çözüyorum bu şekilde ilerliyor.Size de başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temponuzu bozmazsanız hedefinize ulaşacağınızı düşünüyorum hocam.
Başarılar dilerim. -
Bu sene ea 4k civari gelecek gibi gecen seneye gore 2 3 arası da ne geldiği önemsiz mezunum.Seneye ilk 30 için bırakıyorum.Ben de sizin gibi 0 oğlu 0 bir şeyle başladim bir senede gücüm buna yetti.Edebiyat batirdi gerçi de neyse.Iyi bir calismayla ve sinav anini sağlam bir sekilde yonetebilirseniz bence olur ama ben ümit vermeyi sevmem köpek gibi çalıştım.Göz altlarimin morluğu 1 haftadir uyumama rağmen yeni yeni geçiyor.Zor bir sene olacaktir sizin acinizdan lakin acılara ve zorluklara göğüs gerebilirseniz bu hikayenin sonunda gülen bence siz olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay gelsin
Türkçe:Kadir Gümüş & Rüştü Hoca
Mat: İlyas Güneş
Geo: Kenan Kara -
Deneme 2 : 58.75
2 paragraf kitabı bitti türkçe hala batırıyor.Bakalım kasım sonu kaç görücez.
-
Pes etmeyin hocam böyle devam sürekli paragraf vs bitirmek yerine sadece türkçe denemesi ile ilerleyin
Artık sadece eksiklerinizin üzerine gidin derim ve konuların üzerinde çok oyalanmayın başarılar dilerim :)
Türkçe için denemelerle artar diye umuyorum.Matematik için de denemelere başlıyorum ama geometride çember,analitik,katı cisim konuları kaldı onları da halledince 25 mat 32 türkçe netine ulaşmam lazım en az.
-
hocam geometride üçgenler bitse bile net artışı en fazla 1-2 olur diğer konuları yapınca oturur onları yapmak içinde üçgenler gerekiyor üçgenleri bitirdim netim artmadı diye strese girmeyin üçgenler temel oluşturuyor analitik katı cisim vb yapınca artar rahat olun
-
Teşekkürler hocam.Açıkcası matematik için bi endişem yok henüz 1 tane geo kitabı ve problem kitabı bile bitmedi ama bu lanet türkçe şimdiye 35 olur diye düşünmüştüm.
-
hocam türkçe çok sıkıntılı bir ders ya sınav anına da bağlı bu sene en güzel örneğiydi bu sene açıkçası 30 dk verilmeseydi türkçeden hiç iyi netler gelmeyecekti yapılacak tek şey bol bol antreman o da zamanla olur bu arada hedef neydi sıralama olarak değil yani bölüm olarak
-
(bilkent-tobb-odtü)iibf olmazsa hukuk.
-
Senin neydi hocam
Benzer içerikler
- endüstri mühendisliği okunur mu
- kyk depozito iade
- ayt fen kaç ayda biter
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- deneme forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X