Sevgililer gününde ilk +80neti gördük şükür. |
2021 / EA / 22 YAŞ / 1 YILLIK SIKI ÇALIŞMA PLANI [OLMADI] (2. sayfa)

-
-
Ayt durumu hakkında
Matematik : limit 5 güne biter.Türev başlarım.
Geo: Katı cisim ve çember anatiliği kaldı
Coğrafya : bitti
Tarih : osmanlı kültür medeniyet
Edebiyat: karışık gidiyorum %15-20 lerdedir henüz.
-
kolay gelsin hocam
-
eyv hocam sana da.
-
İnşallah hepimiz kavuşuruz. -
Hocam durumlar nasıl -
bugün çözdüğünüz deneme hangi yayın hocam baya iyi gelmiş -
hocam 2020 netin kaç ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi sarmal kontrol -
49 olması lazım -
iyi gelişmişsin hocam kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyv hocam sana da -
Tyt’de kötü durumdayım.
Son deneme nitelik yay 2: 62 net
Ayt mat ve geo kasıyorum hep.
Ayt mat: Pkob Trigo Log Dizi Lti kaldı
Geo: Analitik Katı cisim ve çember analitiği kaldı
Son üç ay sözellere bakarım. Ama tyt çakılı kaldı. Şu an tek sorunum bu. Tavsiyelere açığım. İlk 5k çok mu uzak -
hocam çok kötü değil bence ama biraz çalışma süreni arttırsan konuları bitirme bakımından iyi olur.
-
Hocam benim tyt mattan eksiklerim bazen çıkıyor. Sizce ayt mat bittikten sonra mı odaklanayım yoksa ikisini beraber mi halledeyim -
tyt mat için alan denemesi çözmeye çalış 2-3 günde bir onun dışıda full ayt çalış bence
-
Tamamdır hocam mantıklı -
Güncel durum : deneme çözmeyi aksatıyorum bu ara onu düzeltmem lazım.Tyt fen dahil tüm konuları 1 nisana kadar bitirmeyi planlıyorum asıl seri denemeler nisandan sonra başlayacak.
Sene başında planlama yaparken 1 marta kadar tüm konular biter diyordum ama 1 ay geciktik umarım sorun olmaz.
Bitirmek dediğim de şu= video anlatım dinle + sorusunu çöz.Tam bitirmek olmuyor tabi en azından denemede aşinalığım olsun tüm konulara.
Bu arada yaş 23 oldu artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coals -- 4 Mart 2021; 9:0:35 > -
Bs kontrol 2 : 86 net sosyalde batırıp 10 net yapmasaydım ilk defa +90 görecektim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X