Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

8506 uygun size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

3 haftadır kumanda bekliyorum yeni aldığım tv nin kumandası bozuk çıktı garanti ye verdim değişim dediler 3 hafta oldu hala sonuç yok

• teologin T kullanıcısına yanıt

Yüksek boyutlu 30-40gb lık film hevesle bende indirdim aynı sorun bende de var , ben usb3.0 dan bağlıyorum normal harddisk, sanırım usb kablo aktaramıyor . ssd bağlayan deneyen varmıdır sorun öyle çözebilir belki. Birde en kaliteli görüntüyü youtube dan lg samsung sony nin 4k oled tanıtım videolarından alıyorum tv sanki başka bir seviyeye çıkıyor (pus9206). Netflix de 4k görüntülerde dikkatli bakınca karlanma mevcut film grain diye geçiyor temiz bir görüntü alamıyorum bildiğin parazit noise bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creep32 -- 5 Ekim 2022; 20:39:54 >
  • creep32 kullanıcısına yanıt

Filmlerin bulunduğu harddisk boyutu nedir bende 14 tb full dolu tv ye bağlayınca tv sapıtıyor bende de yüksek kalite filmler var ama diyelim ki 500 gb harddisk bağlarsam herhangi bir sıkıntı olmadan çok rahat oynatıyor filmi bende harddiski keenetic routere bağladım kablosuz olarak nova player üzerinden filmleri seyrediyorum tv nin kendi oynatıcısına göre bir miktar kalite kaybı oluyor fakat başka da bir çare bulamadım harddisk ağır geliyor tv ye yani sizde filmi tek olarak flash bellek vs deneyin derim

harddiskin okuma hızı bence yeterli gelir sıkıntı olmaz

• altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt

Kodi den izleyin bir de?

Marketten Kodi programini indirin..Oradan izleyin...

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kodi oynatıcı mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynen oyle, en iyi Kaliteyi oradan alirsiniz sorunsuz sekilde..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum deneyecem ben vlc player kullanıyordum

• altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt

1 tb seagate 7 yillik bir harddisk %90 dolu

• creep32 kullanıcısına yanıt

Kodi daha iyi, deneyin farki gorursunuz..

• Benim yaşadığım sorun color bandingmiş ama dediğim gibi sadece harici hdd de film izlerken genelde karanlık sahnelerde oluyor.

• Aslında televizyonun harici diskten oynatım gücü bir yere kadar,Zidoo ya da dengi bir media player olsa her yönden fark eder.

• Merhaba, Philips 65 pus9206 TV de parlaklık (brightness ayarını ne yaptıysam bulamadım) bu televizyonu kullanan biri varsa bakabilir mi menü de bu ayar var mı?

• Kodi yerine kodinerds kullanın kesinlikle, Dolby vision aktif olmuş olur en azından. Ayrıca reposunda harika bir skin var e harfi ile başlıyordu v2 olarak, adını unuttuğum için yazamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 55” ambilight ve hdr özellikli smart tv almayı düşünüyorum. F/P olarak bütçe dostu önerisi olan var mı?

• üç f Ü kullanıcısına yanıt

Bende birkaç gündür bu modeli almayı düşünüyorum. Dün Vatana gittim. Modelin fiyatı mağazada 32,500. 27,600'e düştüğünü söyledim. İnanmadılar. Sizin bu ekran görüntüsünü gösterdim, şaşırıp çalışanlar birbirlerine gösterdiler. Şuanda da fiyatı 29,250. Açıkçası ikilimdeyim. Alsam mı almasam mı kararsız haldeyim. Tekrar sizin aldığınız fiyata düşer mi bilemiyorum. İndirim bitip tekrar 32,500 e çıkarsa da tv arama serüvenim uzayacak.

Ürünü teslim aldınız mı? İzlenimleriniz neler? Sanırım Horoz lojistik ile hızlı teslimat aldınız. Kaç günde geldi acaba? Kurulum için servisin gelmesi ne kadar sürdü? (Eğer gelmişlerse)

Xbox ile kullanmayı dşünüyorum. Ayrıca film v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackadmin -- 7 Ekim 2022; 11:12:54 >
  • blackadmin B kullanıcısına yanıt
    Daha teslim edilmedi şu an horozda. Konunun son 15 sayfasini okursaniz daha önce de bu fiyata alanlar oldu. Ayda bir falan bu fiyata indi genel olarak da 29,500'e falan indi sık sık.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.