Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OLED807 resmi olarak satışa çıktı. 65OLED807 2300 Pound ve 77OLED877 4000 Pound. 65 inch fiyatı insaflı olmuş ama LG 77 OLED EX paneli belli ki oldukça yüksek bir rakama satıyor. Büyük ekranda fiyat çok fazla artmış. 65OLED807 45-60K arası olacaktır ama 77OLED807 75-80K arası olur. Hele ki 77OLED937 bekleyenler 90-95K'yı hazırlasın. Onun fiyatı IFA'da ortaya çıkar. 75PML9507 modeli de muhtemelen 2200-2500 Pound olacak. Onun da TR fiyatı 45-60K arasında olacaktır. İndirim yakalayan 75PML9506 alsın derim.

Yıl sonu indirimlerini bekleyen de kendisini dövize göre hazırlasın bence.

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)flatpanelshd
    Philips' 2022 OLED TVs are now available
    https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1660801737

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)pricerunner
    Philips 77OLED807 – Best deals on PriceRunner UK
    https://www.pricerunner.com/pl/2-3201667828/TVs/Philips-77OLED807-Compare-Prices

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 18 Ağustos 2022; 9:56:36 >

• Arkadaşlar KEsinlikle ve kesinlikle philipsten uzak durun. 65pus9206 aldım kurulumdan 2-3 gün sonra ekranda bant seklinde backlight bleeding farkettim.ki bu sıkıntı sadece full siyah ekranda değil normal görüntü akısında bile ortaya cıkıyor. Philips yetkili servis Ankara Etimesgut servisi 2haftalık değerlendirme sonucunda (genel merkez değerlendirdi diyorlar) bakın tamir vs demiyorum 2 haftada anca değerlendirdiler televiyonda bir sıkıntı olmadığına standartlar dahilinde olduğuna karar verdiler.

Resimleri aşağıya yüklüyorum. Rezilliği herkes görsün diye. Philips almayın aldırmayın. Şu ana kadar gördüğüm en rezil servis bunlardaymış hakikaten. Uyarıları dinlemedik aldık pişman olduk ben pişman oldum siz olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 18 Ağustos 2022; 15:51:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

Arkadaşlar KEsinlikle ve kesinlikle philipsten uzak durun. 65pus9206 aldım kurulumdan 2-3 gün sonra ekranda bant seklinde backlight bleeding farkettim.ki bu sıkıntı sadece full siyah ekranda değil normal görüntü akısında bile ortaya cıkıyor. Philips yetkili servis Ankara Etimesgut servisi 2haftalık değerlendirme sonucunda (genel merkez değerlendirdi diyorlar) bakın tamir vs demiyorum 2 haftada anca değerlendirdiler televiyonda bir sıkıntı olmadığına standartlar dahilinde olduğuna karar verdiler.

Resimleri aşağıya yüklüyorum. Rezilliği herkes görsün diye. Philips almayın aldırmayın. Şu ana kadar gördüğüm en rezil servis bunlardaymış hakikaten. Uyarıları dinlemedik aldık pişman olduk ben pişman oldum siz olmayın.

Sen bu fotolarla beraber mahkeme yoluna koyul. Elbette kazanacaksınız. Bilirkişi bunu görür herhalde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• archieduke kullanıcısına yanıt

Keşke direk iade etseydin be dostum internette alinca sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun diye biliyorum, teknoloji bu illaki sony de samsung lg de de hatalı üretimler oluyordur ama bir firma malının arkasında durmalı bu nedir ya eşşek yüküyle para veriyorsun sonra dalga geçer gibi standartlar dahilinde diye cevap vermisler yahu karanlik bir ortamda siyah bir sahnede ceksen gondersen yani derim ama isik altinda renkli bir sahnede bile bariz görülüyor resmen saçmalik , arkadaşin dedigi gibi direk mahkemelik bir olay sikayetvarada yaz her yolu dene valla benim basima gelmiş gibi üzüldüm sinirim bozuldu geçmiş olsun dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bır haftadır TV bakıyorum. Ne kadar cok model var oyle. Arkadasımda gecen hafta Samsung 85Q70A ıle fılm ızledım. Dısney Plus uzerınde kı goruntuye tek kelıme ıle bayıldım. Renkler fılan harıkaydı. Sonra eve gelıp arastırmaya basladıgımda bır baktım kı bu Samsung modelının puanı her yerde fecı dusuk. Yahu dedım bu dusuk puanla bu goruntuyu ve bu renklerı verıyorsa daha ıyılerı nasıl gosterıyor acaba ?

Aslında benım basından berı dusuncem Ambilight teknolojısı yuzunden Phılıps'dı. 75PML950 mını ledlı modelı dusunuyorum. Evımde salonda 2 hue play ve 4 adette Hue renklı ampul var. Bır led serıt ve ek ampuller ıle su asagıda kı vıdeoda kı ambıansı olusturabılırım.

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)Ruslafonyoutube
    What is required for this: 1. Philips Hue Play HDMI Sync Box 2. Philips Hue Play LED Bar Light (x4) 3. Philips Hue LED Buld 4. Philips Hue Lightstrip 5. Philips Hue Go Table Lamp (x2) 6. And of course you need a Philips bridge to connect your lights over Wi-Fi. All lights are configurable via the Hue Sync app Enjoy!
    https://www.youtube.com/watch?v=76iGog7zsIQ&t=105s

Philips tercıhım dekı bır baska sebepte yerlesık Alexa ve Androıd TV. Evımde cok gelısmıs bır akıllı ev sıstemı var. Phılıps TV'yı de kolaylıkla bu sısteme entegre edıp Alexa uzerınden kontrol edebılırım. Ustelık Alexa cok yakında Turkce'de olacak. Akıllı ev ne kadar sure hangı kanalı ızledıgıme kadar ıstatıstık tutabılıyor mesela bunun ıcınde Androıd TV'yı kulllanıyor.

Yalnız tabı Androıd TV, Samsung'da kı Tızen kadar akıcı degıl. Tızen'de mesela Netflıx sanıyeler ıcerısınde acılıyor ama vıdeolardan gordugum kadarıyla Phılıps TV'ler ıcın durum boyle degıl, bıraz daha yavas.

Bakalım cok kararsız kaldım.

• creep32 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Teknosa iade için servis raporu istiyor kutu acılınca. Teknosanın 30 gün içinde memnuniyet değişimi için gittim dün. Tv arızalı biz bunu memnuniyet değişimi yapamayız servis raporu şart diyırlar. Adamlar bile şaşırdı buna nasıl arıza yok derler diye dalga geçtiler Philipsle. Phillips servisler malesef boyle diyorlar.

Değil Tv hiçbşr Philips ürününü evime sokmam bundan sonra.

Arkadaşlar siz siz olun Philipstrn uzak durun. Adamlar sattığı ürünün arkasında durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archieduke -- 21 Ağustos 2022; 17:37:19 >

ANDROİD ŞUAN DÜNYADA TV DE KABUL EDİLEN TEK İŞLETİM SİSTEMİ NETFLİX İÇİN KUMANDADA ÖZEL TUŞ VAR, VİDEOLARDA O TUŞ BELKİ GEÇ BASILDI VEYA TV ESKİ MODELDİ, PLİHİPS DE HİÇ BİR TV DE OLMAYAN BİR ÖZELLİK VAR ADI AMBİLİGHT,, ANDROİD TV DE IPTV, APK UYGULAMALAR KULLANANLAR BUNU (ANDROİD FARKINI) ÇOK İYİ BİLİYOR...NOT SAMSUNG TİZENDEN VAZGEÇMEYEREK KULLANICI KAYBEDİYOR, BELKİ FARKINDADA DEYİL,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 21 Ağustos 2022; 21:57:0 >
  • Geçen hafta 43PUS7906 modelini aldım.Televizyonda sesli komut özelliği çalışmıyor.Genel olarak philips tvlerde mi böyle bir sorun var yoksa benim tvye özel bir şey mi?

• 2022 model 75PML9507 43999TL liste fiyatı ile Vatan'da satışa çıkmış. Açıkçası beklediğim fiyat aralığının (45-50K) tabanından satışa çıktı. 2500TL sepet indirimi ile 41499TL.

75PML9506'yı indirimler ile 26-27K'ya aldık. 2022 modeli %50 daha çok ödenecek bir model değil. 2021 model 759506 kapalı kutu olarak stoklarda hala varken alınabilir.

O da şu an sepette ilave indirim ile 30K. %15 bir süredir gelmedi. Vatan stok eritmek için belki tekrar güzel bir indirim yapar Eylül ayında.

55OLED807 34K ve 65OLED807 48K ile satışa çıkmış. 65 inch olanın MSRP'si 2200 Sterlin. 77OLED807 MSRP ise 3999 Sterlin. 77 inch ebatta fiyatlar çok artıyor. Bu denklemde

TR fiyatı 75-80K olacaktır. Bakalım bölgesel fiyatlama yapılacak mı? Eğer 77OLED807 65K bandında satılırsa fiyatı güzel olur. Yoksa 77OLED937 gerçekten de 90-100K bandını zorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 26 Ağustos 2022; 14:59:32 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Bana kalırsa 75PML9507 ülkemizde uygun fiyata çıkmış. Ben 40K'ya hemen çıktığı gibi düşmesini beklemiyordum açıkçası

• Exheo kullanıcısına yanıt

Ben de daha yüksek bekliyordum. İyi fiyattan girdi. 45-55K arası (üst sınıra yakın) çıksa şaşırmazdım. 44K liste fiyatı %15 indirim günlerinde TV'yi direk 37-38K bandına çeker. Ama bence yine de 2021 modeli alıp illa k yakın zamanda yükseltme yapılacaksa 2023-2024 yılı modelleri beklemek daha iyi. Philips 2 yılda bir kasa tasarımı ve SoC güncellemesi yapıyor. 2023-2024 modelleri 21-22 modellere göre hatırı sayılır iyileştirmeler ile gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 26 Ağustos 2022; 17:21:44 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Bir de Philips beklediğimden hızlı davrandı. Geçen sene PML9506 kasım ayında gelmişti ülkemize. Adamlar bu sene ağustos ayında soktular piyasaya. Black friday zamanına kadar döviz kuru atakları olmazsa güzel fiyatlar görülebilir

• Exheo kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar çıkartamayınca Eylül başındaki fuara kaldı demiştim. Ama beklediğimden en az 2-3 hafta erken satışa çıkmış oldular. 77OLED807 ve 77OLED937 fiyatlarını merak ediyorum bir de.

• 65 inç 120 hz en uygun oled tv Philips 65OLED706. (28 bin civarı) bu modeli kullanan var mı sizce bu paraya alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 27 Ağustos 2022; 1:19:25 >

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız maalesef şanssızlık olmuş, elektronik biraz şans işi. Umarım mağduriyetiniz bir an önce giderilir. Gerekirse tüketici hakem heyetinne gidin.

Yalnız tv olarak yine de Türkiye pazarı için Philips bir adım önde. Özellikle ambilight ve ses sistemleri tatmin ediyor. Samsung fiyat performans ile diplerde, sony de belli olmaz sektörden çekilebilir.

Arabalarda bile mercedeste passatta bmwde neler neler yaşanıyor. Boyalı aracı sıfır diye vermeler, şanzıman problemleri, tıkırtı sesleri vs vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 27 Ağustos 2022; 14:15:39 >
  • MuratMHA kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yorumlarınız için.

Ancak Tv olarak bir adım önde yorumlarınıza maalesef katılamayacağım.HAlihazırda LG ve Sony oled, full led ve Edge led modeller kullanmaktayız. teknik servis konusunda LG ve Sony ninnin bir hayli gerisinde Philips. Ne kurulumda ne servis incelemesinde belge bile vermiyorlar. Sadece ve sadece kuruluma gelen arkadaşın yaklaşımı KAdirdi yanılmıyorsam iyi biriydi. AMa Philips firma yönetimi onlarında elini kolunu bağlıyor anladığım kadarıyla. Philipsin fiyat ve ses dışında hiçbir avantajı yok maalesef. (Ambilight keyfe kalmış bir konu bir çok kişi bir süre sonra kapatıyor ki biz 2-gün kapattık) Çok dikkat dağıtıyor. Bunlar tabii kişiye göre değişir.

Tüketici hakem heyetini aşıyor mahkemeye gitmek zorunda kalacağım gibi. Mahkeme sınırı 15430 tl günümüz koşullarında çok saçma. Ama Tpvision (Philips TV) çok ama çok kötü. Sorun çıktığı an yandınız kesinlikle bu saatten sonra hiçkimseye Philips tavsiye etmiyorum. Bir kaç bin lira ucuz alacağım diye Philips almayın başınıza dert alma ihtimaliniz yüksek.

Ben 2013de pfl serisinden almıştım, 2014 dünya kupalarında ambilight ile maç keyfi, yeşil derinlik anlatılmaz yaşanır, tabi kişiye göre değişir bu, renkler zevkler... 2021de pus serisine geçtim, 2022 dünya kupasını bekliyorum 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 

Saygılar şelale...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 27 Ağustos 2022; 18:6:34 >
  • Servis rezilliğiyle bu kadar erken tanışacağımı beklemiyordum, dedikleri kadar varmış. Hatırlarsanız ben uzun süre bulmaya çalışıp en üst model olan OLED936'yı satın almıştım birkaç hafta önce, sonra tatilde olunca fotoğraf koymamıştım fakat bir sorundan bahsetmiştim. Duvara montelettirmiştim ve burada televizyonun yamuk durduğunu, üst tarafının biraz eğimli yani salona doğru, alt tarafının ise geriye doğru olduğunu söylemiştim. Serviste bunu takarken sorduğumda ''bu modeller hoparlörlü olduğundan öyle oluyor üst tarafı ileride kalıyor'' demişti bende tamam demiştim, o an mantıklı geliyor çünkü. Sonra bu görüntü çok sinirimi bozmaya başlayınca (görselliği geçtim gündüz üst taraftaki ambilight daha karanlık kalıyordu mesela önde kaldığından dolayı) internette ve yabancı forumlarda araştırdım bu normal mi diye, benimki gayet düz duruyor diyen insanlar oldu. Sonra ben de kendim televizyonun sağında ve solunda bulunan dolapları söktüm (tv ünitesine ait duvara montajlı dolaplar var onlar varken televizyonun arkasındaki duvar aparatına bakamıyordum). Söküp kendim bakınca gördüm ki televizyon duvara bildiğiniz rezil bir biçimde takılmış. Aparatın üst tarafı öne doğru yamulmuş duvardan çıkıp, vidası da öne doğru gelmiş duruyordu, deprem falan olsa düşecek yani. Üstelik taktıkları aparat orijinal VESA aparatı bile değilmiş, 350TL civarında bir rakam istemişlerdi aparat için ve 100TL 'ye satıldığını gördüm sonra internette.

Sonra ben de hemen servisi arayıp bahsettim olaydan ve şok oldum. Adamın laubali ve kaba konuşmasını geçtim, üstüne sorunun onlardan kaynaklanmadığını ve duvarımızın ''dayanıksız'' olduğunu hatta bunu televizyonu kurdukları gün bana ''bildirdikleri'' ve imzalattıkları yalanını söylediler. Bana hiçbir zaman böyle bir şey denmedi, tam tersi normal dendi ve üstelik duvarımız tabii ki de dayanıksız değil. Sinirlenip telefonu kapattım. Servis Google haritalarda 3 yıldız almış zaten ve tamamen bu şekilde yorumlarla dolu müşterilere karşı kaba oldukları veya yalan söylediklerine dair. Sonra kendim televizyonu söktüm, kutudan çıkan masada durması için kullanılan aparatı taktım, ve artık duvarda değil masada duruyor televizyon. Sağ ve soldaki dolabında biraz aralığını genişlettim ambilight'ın daha çok yayılması için. Artık hem tv yamuk değil hem de gündüz karanlık olan üst ambilight sorunu çözüldü, kablolar falan da gözükmüyor bu şekilde. Servisle ilgili şikayetleri gereken yerlere yapacağım mutlaka, neyse ki onlara ihtiyacım kalmadan çözdüm kendim. Şimdi birkaç öncesi ve sonrası fotoğrafları koyayım buraya da.

Televizyonun yamuk durması fotoğraflarda çok zor belli oluyordu 3D bi olay olmasından dolayı fakat gerçek hayatta baya belli, o yüzden birkaç çizgi çekerek belirginleştirmeye çalıştım.

Duvardayken bu şekilde gözüküyordu sağdaki dolabı bakmak için çıkardığımda:

Bu da kendim düzeltip masaya koyduktan sonraki son hali:

Umarım hiçkimsenin bu rezil servise ileride asla işi düşmez. Sorunum Philips'le değil bu televizyonu çok severek ve isteyerek aldım zaten, sorun servisinde. Şikayet edebileceğim yerleri biliyorsanız yazabilirsiniz siz de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 27 Ağustos 2022; 19:39:36 >

• Bu olayı anlatayım derken televizyon hakkında yorum yapmayı unutmuşum :) Benim için kusursuz memnunum her şeyinden. Hoparlörler de efsane. Sadece ilk OLED televizyonum olduğu için parlaklık olayına alışmam gerekiyor çünkü SDR içeriklerde de parlaklığı fulleyesim geliyor sürekli ama öyle kullanılmaması gerektiğini biliyorum. Şu an SDR içerikler için OLED kontrastı 70 ışık arttırma orta ayarında, bu şekilde kullanılabilir heralde. Birde Dolby Vision film veya diziler fazla sarımsı geliyordu o da Dolby Vision'ın bi özelliği zaten anladığım kadarıyla, ayarlardan renk sıcaklığını normal yaparak çözdüm onu da. Soğuk doğallığı bozuyor Normal tam ikisinin arası.

• Herkese merhabalar. Yakın zamanda evleneceğim için güzel bir televizyon almak istiyorum. Çok uzatmadan biraz araştırmalarım sonucu 65Pus9206 modelini çok beğendim.

''benim açımdan ++ yönleri''

4 taraflı ambilight ( böyle ışıklı mışıklı şeyleri oldu bitti severim pc düzerken de hep dikkat etmişimdir)

50W ses çıkışı

120HZ

ben bu özelliklerden dolayı bu televizyonu lg veya samsung yerıne tercıh etmeyı dusunuyorum. ancak philipsin yeni bir miniLED serisi çıkıyor. 55-66-75 PML 9507 olarak. 75 inch olanı 44 bin liradan satışta şu an. 55 inch olanı için ne fiyat biçerler bilmiyorum. Ancak beklemeli miyim kararsızım.

Bu arada 65pus9206 için 22.000 tl etiket fiyatı var. İzmir Balçova Vatan'da 20 bin lira fiyat teklifi aldım.

Sizlerden de görüşlerinizi almak isterim. Ambilight benim severek kullanacağım bir özellik oldugu ıcın philips tercih etmek istiyorum. Onu yenebilsem TCL c825 55 inchlik modeli de çok hoşuma gitmişti. Sizce yeni miniLED serisi 55pml9507'i beklemeli miyim ? Yoksa çıkacağı fiyat (tahmini 30-35k) bandında olacağı için değmez mi dersiniz ?

Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.