Şuanda vatanbilgisayar da 17.000 düşmüş durumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Şuanda vatanbilgisayar da 17.000 düşmüş durumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam hocam şimdiden teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayirli olsun bence çok güzel tercih nerden aldiniz kaça 936 serisi sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensei -- 16 Aralık 2021; 0:40:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok güzel izlenimlerinizi ve resmini videosunu bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beyazlar nasıl diye sordular bunu buldum internetten. Ton geçişleri gözüküyor. Beyazlar ve siyahlar nasıl belli oluyor. Ben pek o detayı anlayamıyorum. Zaten tv ile iki günde on dakika buluşabiliyorum :) şimdilik ölü yatırım :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratMHA -- 16 Aralık 2021; 22:10:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İndirime girmiş şuanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben pek anlamıyorum ama bende güncelleme öncesi bazı sıkıntılar vardı güncelledim normale döndü. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayirli olsun güle güle kullanin.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |