< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 8 Aralık 2021; 11:33:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (17. sayfa)

-
-
Pazartesi günü fiyat artışı yapacaklarsa direkt Türkiye pazarından çekilebilirler. Onlar için daha kolay bir iş olur. Oledlerden daha pahalıya local dimming problemli miniled satabileceklerini gerçekten düşünüyorlarsa baya komikmiş. Bu parti bittikten sonra demiş ama ben bu parti ne zaman bitecek hiç bilmiyorum açıkçası. Çünkü daha bir kişinin bile Philips miniled aldığını duymadım
-
+1000
Zam gelmeden hemen düzeltilip düzeltilmeyeceği belli olan bir 75PML9506 alalım bari
Philips TV'leri severim ama 2021 serisi ürün performansından TR pazarına sunmaya kadar fiyasko oldu.
Herhalde satamayacaklarının onlar da farkında ki mevcutlar hariç başka miniled TV getirmeyecek Philips TR.
-
Şaka gibi gerçekten ya zam yapacaklarmış bir de adamlara bak :)) Şu anda bütün tv markaları beni oled almaya zorluyor. Oled almak istemiyorum desem de sanki bütün markalar el ele verdi bana zorla oled aldıracaklar :D
-
Bu philips kadar saçma bir firma yok, ben philips 65 inç 936 oled tv alacaktım, sırf ambligt için ancak TV yi Bi türlü getirmediler ben de gittim sony xr77a80j aldım, sonuç mükemmel... Alınabilecek en iyi tvlerden biri, sd yayında bile mükemmel görüntü, bundan ötesi olamaz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi getirdiler hocam 936'yı. Vatan'da 33.250 tl indirimle. Ama A80J de çok üst düzey bir tv zaten hayırlı olsun sağlıkla kullanın
-
65PML9506 22K'lık fiyatı ile aynı ebattaki OLED'lere göre avantajlı. Zira o fiyata 65 inch OLED modelleri ancak başlıyor ve önerilen LG Evo panelli G1 modeli mesela 32000TL. Daha uygun fiyatlı LG, Sony ve Philips OLED modelleri var ama OLED alacak olsaydım açıkçası belli ürünlerden başka bakmazdım. Diğer markaları bilmiyorum ama LG ücretli olarak +3 sene garanti alma imkanı da veriyor. Tabi Ambilight vs olacaksa ya Philips OLED bakacasınız ya da harici olarak Hue kit ile Ambilight eklemeniz gerekiyor.
Şu noktada 65PML9506 fiyatı ve dahili ambilight ile önde ama LD sorunu çözülmez ise de TV neye benzer orası muallak işte.
-
65 içn oled936 çift işlemcili iyi Bi model, birçok oledi ezer geçer, bana sorarsanız direkt oled alınmalı, oledin üstüne tv yok bence...
Açıkçası OLED TV hiç düşünmediğimden genel olarak araştırmadığı modeller arasında yer alıyor. Bu sene LG yeni panelleri ile çok övüldü. OLED936'nın da panel üreticisi zaten LG Display ama LG'nin kendi OLED model gamında hangi modeline denktir onu bilmiyorum. OLED'in gösterim başarımı zaten ortada. Ekran yanığı olayları da sanırım eskisi kadar sık olmuyordur ama yine de OLED alacak olsam kesinlikle ücretli bile olsa garanti uzatma imkanı sunan bir model tercih ederdim. Hele ki TV'lerin artık ulaştıkları fiyatlar göz önüne alındığında.
Zaten miniLED TV'ler için sanırım bir iki model daha geçmesi gerekecek. Ürünler olgunlaşmadan piyasaya sürülmüş gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Aralık 2021; 16:58:5 > -
Mini Led için aynen katılıyorum, henüz erken. Oledler çok acayip, oledde önemli olan işlemci, sonyler onun için biraz pahalı ama kesinlikle değer...
Peki garanti uzattınız mı? 2 yıllık garanti bana çok az geliyor. Bu tip pahalı tvlerin en az 5 sene garanti altında olması gerekiyor bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gözümü kapatıp aldım yarın bakalım gelip kurulscak
-
Hangi ürünü aldını nerden aldınız acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PML9506 mı aldınız? Türkiye’de alan ilk kişi oldunuz sanırım. İlk izlenimlerinizi merakla bekliyoruz hocam. Bir de nerden aldınız? Ürünün kodu 65PML9506/12 mi? Sonunun 12 olması önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65pml9506 teknosadan aldım
-
65pml9506\12 teknosadan aldım bakalım
-
Çok merak ediyorum izlenimleriniz hocam aslinda en cok
philis 65OLED936/12
Ama fiyatlar cok uçuk keşke 20 küsürlere inse:((
Fiyatlar çok uçuk bence 65 inç bir tv için bu para fazla bile
-
Katiliyorum hocam h olsun şimdiden
Teşekkürler daha iyileri sizin olur inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X