Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.113
Cevap
293
Favori
2.281.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim araçta wifi yok gibi , epey kurcaladım yok, kullanım kitapçığına baktım yok .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • smt_smt S kullanıcısına yanıt
    Bende'de öyle hocam 3-4 derece yüksek gösteriyor,honda teknoloji özürlü biraz zaten 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2021 fc5 kasa için 20.000 km bakımı ne kadar bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

Slm,2018 model ve asagisina indirim yapiliyordu..2019 a gelmis olmali indirim sirasi(yastan dolayi)eger indirim gelmediyse ve cvt de degisecek derler ise 4000-4500 arasi olmasi lazim..

• tilgaz kullanıcısına yanıt
    İşçilik dahil 4750 dolaylarında sanırım. Aşağıdaki sitede güncel fiyatlar var.

Geçen ön tamponda bir rötüş istemiştim işçiliğe 600₺ istediler. Ben o kadar kazanmıyorum, şaka gibi

https://hondatr.com/honda-civic-fc5-periyodik-bakim-fiyatlari/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam geçen hafta 4.yılımda garanti olayına veda ettim(2019 araç),poleni kendim değiştim(150 tl),yağ+yağ filtresi+hava filtresi+değişim ucreti (750+100+100+100=1050 tl) ,BRC Yetkili Serivisinde de LPG filtreleri degisim 200 tl =1400 tl ye halletirdim.CVT yi 20bin de degistirmistim 40binde aracım 50 yada 60 bin i gecirmeden yeniden CVT yagı degistirtirim.Fren hidroliginede 80Bin olmadan baktırırım.Yetkili servis fiyatları hepimizi usta cıkartıcak artık..Arkdaşım Golf unu yetkili serivse verdi Polen Ve Hava filtresini 2 bakımda 1 e dusurmusler nasıl olduda boyle oldu?Fiyat uygun gozuksun herkes ayagını yetkli servisden cekmesin diye bence cunki 2010 yılından beri her yıl degiş ,kitapcıgına oyle yazılsın,fabrikadan cıkınca kural boyle olsun simdi 2 yılda bir de olur nasıl olur fiyat uygun olsun die olur anca 

not:verdiginiz linkte arac 80 bin e gelene kadar 2 defa benzin filtresi degisiryor,yetkili servisle konusmustum usta 100binde gerek gorulurse degisir demekte,fazladan para kapmak icin uyduruk işlem serpiştirmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 30 Ocak 2023; 17:22:29 >

2021 fc5 20k bakım 1 ay önce mutluhanda 4100 e yaptırdım

• Arkadaşlar 2020 civic exe eco aracımla 130’la giderken kaputta dalgalanmalar oldu. Kaput kalkıp ön camdan girecek diye tırstım. Bu durum başına gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 3 Şubat 2023; 21:41:55 >
  • Bütün araçlarda bu olabilir rüzgar hızı ve açısına göre ancak cıvık'ta daha erken hızlarda ve kolayca oluyor, normal . Yine de kaputun oturduğu kauçuk yuvarlak lastikleri kontrol edin. Servise de danışın nolur nolmaz, hayati bir şey .

• birisileri kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta piano black panjurumda kırık olması sebebiyle panjuru değiştirmiştim. Tamponu da söküp taktı tuningci. Acaba o dediğiniz parçayı mı eşit bir şekilde oturtamadı?

• Merhaba honda kullanıcıları corolla aracım var atmosferik motor dan sıkıldım artık honda yeni kasa 182 lik araç almayı düşünüyorum bana artıları ve eksileri ile kısa bilgi verebilecek var mıdır. Teşekkürler.

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum kendi deneyimimi yazayım hocam
    artılar-araç gücü hissettiriyor,sürüş keyfi çok güzel,yol tutuşu baya başarılı,zaten corolla'dan geçiceksiniz biliyorsunuzdur civic'te onun gibi sorunsuz bir araç,
    eksi olarak-10 binde bir bakım bence eksi,182'lik araç agresif kullanımda güzel yakıyor :),yalıtım eskiye göre iyi diyor herkes beni sadece yüksek hızlarda rahatsız etti,dış saç ve boyası çok kaliteli gelmedi bana

• Hocam civicten memnun musunuz?

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    evet hocam 2022 1.5vtec turbo 182 hp cvt şanzuman 👍🏻

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    2022 lerin bir de tüplü olanı mı vardı

evet hocam,honda da genelde fabrikadan tüp çıkışlı oluyor,130 hp diye hatırlıyorum lpg'lileri 👍🏻

Sizinki motor ve şanzıman olarak 2020 ile aynı dimi? Kasa farklı?
    Ben 2020 bakıyorum da

evet hocam internetten baktım,aynı gözüküyor

İstanbul'da mısınız şehir içi nasıl konforu cvt'si yakıtı? Cvt hiç kullanmadım. Körlemesine giriyorum da, video falan biyere kadar gerçek kullanıcı yorumu önemli

hocam Bursa'da yaşıyorum ama iş gereği İstanbul'da da bulunuyorum,çok dur kalklarda yakar hocam eco modda kullansanız 7-8 litre yakar,agresif kullanımda 9-10 litreyi bulur,şehir içi cvt'nin tek sıkıntısı ani gaza basarken cvt kendini ayarlayana kadar biraz hızlanmada sıkıntı yaşıyor,bağırıp gitmiyor muhabbeti çoktur mesela cvt şanzımanda ama turbo motorla birlikte bunu baya törpülemişler yinede hissettiriyor,ama yüksek hızlarda çok net ivmeleniyor ve seri hızlanma sunup gücü hissettiriyor,bende ilk defa cvt kullandım bu araçla başta çok garip gelmişti ama alışılıyor bir zaman sonra hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 15 Şubat 2023; 23:46:19 >
  • 
Sayfa: önceki 19261927192819291930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.