Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1063. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
    Tşlker yorumlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cseyfe

he tamam yaniltiyom he
    hey allam ya :)

benim gorusum boyle. isteyen gider dener gorur alir almaz banane

Yav anlamaz bunlar boşver ,
    1,5 saniye beklemiyor sen gaza basacağını anlayıp önden gaza basıyor 2 sn önden gidiyor de rahatlasın ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cseyfe

abi velev ki acinca veya acik kalinca p ye aliyo ya araba guvenlik sebebiyle
    bu arkadas da zf bozuk zennediyo onu :)

cevap bile vermedim. napim bilmedigin seyi ne konusuyon diye rezil mi edim? orda bitti konu benim icin

Görün işte potansiyel hedef kitle bu, yani aracı nasıl kıyaslayıp nerden aklarız diye saçamalamalar 😬

Önceki sayfalarda daha kötüleri vardı rampada 5.20 tokatlayan
    Tüplü ile 240 yaptım dahada giderdi diyen ;)
    Neler neler komedi dükkanı konu seçmece ler toplanmış

Orijinalden alıntı: warmengel

tüplüdeki cvt den kesinlikle farklı ordaki cvt konvansiyonel cvt yani 2 kayış 1 kasnak var. rs deki cvt audinin multitroniği ile aynı cvt fakat önünde elektronik kontrol ünitesi var. bu ünite 7 vites kademe simülasyonunu sağlıyor. kulakçıklar ile birlikte. yani vites yok ama vites değişiyomuş hissi var. bunuda dediğim gibi şanzuman önündeki kontrol ünitesinden yapıyor. öbür cvt bence içler acısı 6000 de şanzuman kalıyor scooter gibi. mantığı çok doğru max güc devrinde sabit tutuyor ama sürüş keyfi bence 0.

Öyle deme şurda 2 ay evvel onu yere göğe sığdıramayan tüpçüler düşman olur bak şimdi 😬

Tavsiyenize uyup RS i en kisa surede test etmeye gidecegim. Bakalim 3 serisi kullanicisi olarak ben nasil bi guc farki hissedecegim.

Orijinalden alıntı: irfanmuratsrr

Yine yanlis anlasilmasin CVT ye karsi ön yargili da degilim. Saglamligindan eminim bu konuda zaten japonlarin kalitesi tartisilmaz. Sanzimani az da olsa taniyorum.

Tavsiyenize uyup RS i en kisa surede test etmeye gidecegim. Bakalim 3 serisi kullanicisi olarak ben nasil bi guc farki hissedecegim.

Yorumlarinizi merakla bekliyorum. Bu arada biz 320yi satsakmi kararsiziz. Buyuk ihtimal haberiniz vardir bu aracdaki 170 hp motor psa bmw ortak uretimi idi nedense bu ortaklik bitti ve bu motoru bmw kullanmiyor ve suan 320ied satisida durdu sadece 5 serilerindeki 168 hp cift turbo var ama o motor eski 2. Litrelik blok uzerine bmw nin tek basina yaptigi motor sanirim biraz agir ve supab zamanlamasi vs yok. Eski motor parcalari ile ilgili sikinti olur mu sizce ? Ayrica 320 deki aracin kullanimina gore degisen servis km sine hasta oldum olmasi gereken bu iste uzun yol yapan ile kopru trafiginde gezen ayni km de gitmemeli yag degisimine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaza yuklendigimde kararsızlığı ben de hissettim, bunun süresi 1.5-2 san. diyemem ama var. Dsg, dct gibi çift kavramalarda bu kararsızlık kalkıslarda var ama hareket halindeki gaz yuklenmelerinde yok. Yalnız suna da katılıyorum : bu, atmosferikteki cvt'den farklı gibi. Ne var ki bırakalım zf'yi eat 6 ve çift kavramalılar da daha iyidir diye düşünüyorum. Hadi çift kavramalılar sorunlu olabilir ama zf9 veya eat6 çok daha iyi olabilirdi.

bmw alacak olanlari yaniltmayin burada

• ugurozer U kullanıcısına yanıt
    Bana kalirsa 1.6 170hp 3 serileri altın degerinde bir otomobil olur. Motor hacmine gore performans ve tuketim konularinda fazlasiyla tatminkar. Arac O kadar fazla satildi ki ben parca konusunda sorun yasayacagini sanmiyorum. Mevcut bir 3 serisi otomobiliniz varsa ben vazgecmeyin derim. Yerine koyabileceginiz muadil bir güç bulunmuyor şu an...

• cseyfe kullanıcısına yanıt
    uu lag 7gtronicde o boyuttaysa merso cortlamış :)

Orijinalden alıntı: irfanmuratsrr

Bana kalirsa 1.6 170hp 3 serileri altın degerinde bir otomobil olur. Motor hacmine gore performans ve tuketim konularinda fazlasiyla tatminkar. Arac O kadar fazla satildi ki ben parca konusunda sorun yasayacagini sanmiyorum. Mevcut bir 3 serisi otomobiliniz varsa ben vazgecmeyin derim. Yerine koyabileceginiz muadil bir güç bulunmuyor şu an...

Hakli olabilirsiniz mantikli

• bir ikincisi giderken niye kapı açıyorsunuz arkadaşlar :D zaten lap diye kapı açmıyor önce kilit açılır uyarı mahiyetinde daha da zorlarsan kapı açılır. ama kapıyı açınca p ye almasıda gayet doğal bi hareket sıkıntı yok.
    Hocam CarPlay olduğunu duyunca çok sevinmiştim ama rs dahil yeni hiçbir civic te CarPlay ya da android auto yok Bi de donanım da bunları desteklemiyormuş :) ek ücretini ödeyip servise taktıracaktır miyiz diye sordum hayır cevabını verdiler :) bir de şöyle Bir gariplik var, gittiğim Honda bayisine ilk defa Apple CarPlay İ ben sormuşum, adamların böyle bir özelliği vermemeleri normal dedim arz talep sonuçta

• hatta zf 8 ileri şanzuman sport ve sport+ moda alırsanız ( tek fark dsc tam kapalı veya yarım kapalı ) araç deviri ciddi boyutta yükseltip ileri atılıyor. gaza basınca da ok gibi fırlıyor. yarın rs i bida test edicem izin alıp s modda bu olayı deneyip lag konusunda kesin kararımı vericem
    onun sebebi şu apple car play ve android auto destekleyen navigasyon garmin navi. diye geçiyo. bizim akıllılar herzamanki gibi düşük kalibrede getirmiş navigasyınu. apple car play olsa şaşkınlıktan ölürdüm zaten.

Aslan kan revan icinde kalmis sirtlagan surusu saldirmis sirtlaganlar kis kis guluyor aslan uzgun duruyor soruyorlar neden uzgunsun yaralarin kotu degil.

Aslan diyor beni kahreden bu kanlar revanlar degil sirtlaganlarin bu tavri.

Allah muhafaza bi hatamiz olmasin terorist de yaparsiniz adami...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 28 Şubat 2017; 23:56:19 >
  • warmengel kullanıcısına yanıt
    Hocam iPhone üZerinde herhangi bir yönlendirme yapmak istediğiniz an telefonda hangi navigasyon uygulamaları var ise size soruyor seçtiğiniz programda navigasyon başlıyor. Yani anlamıyorüm ben gerçekten insanlar şu an cadde sokak ismi girerek yer mi seçiyor foursquare den yönlendirme şansı varken? Hadi navigasyonu da geçtim mirroring olsun sadece telefondaki uygulamalara erişelim kendimiz hava durumuna bakabilelim spotify kontrolü yapalım doğru olmasa da mesajları listeleleyebilelim. Ama suç bence bu araç firmalarında değil. yani şu an bu tip kolaylıkları da kimse umursamıyor. CarPlay diye iki mesaj daha atılsa iPhone'cular geldi diye başlık altında mesajlar başlar :) neyse sağlık olsun dış çözümler bulunup devam edilecek

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.