Şimdi Ara

2020 Volkswagen Arteon tanıtıldı: Station wagon gövde tipi, güçlü R versiyon ve plug-in hibrit motor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EagleTibet

Yahu kesinlikle öyle. Bakın yanlış hatırlamıyorsam 1920lerden beri kullanılan istanbuldaki valilik binasını ısıtıp ısıtıp işte israf diye gündeme koyan bir muhalefet var, hükümetin gerçek israflarını göstermeyen aptal bir muhalefet. Ben bunu eleştirdim dedim ki neden bu hükümetin gerçek israflarını göstermiyor bu muhalefet, linç edildim :D aktroll oldum, vatan haini oldum vs vs yahu eleştirim her iki tarafaydı oysaki...

İnsanlarımızın gözünü ne yazık ki bu siyasi kavgalar kör etti bir başkasına da bu hükümet ülkeyi böyle yönetiyorsa sebebi muhalefettir dedim, aa ne tesadüf yine linç edildim :D ne ilginçtir ki birileri tarafından da korundum. Halbu ki ben hem beni koruyanları (ki amaçları da ben değilim hahahaha) hem de beni linç edenleri eleştirmiştim ama bu sen benden daha karasın meselesi yüzünden insanlar mahvoluyor.

İnsanlar aslında buradaki eleştirinin hem hükümete hem de muhalefete olduğunu anlamıyorlar ama ben yine de en kısa sürede Atatürk'ün 6 ilkesini, bu insanların yeniden hatırlayacağını umut ediyorum. BAŞKA TÜRLÜ DÜZELEMEYİZ kurtuluş o 6 ilkede. Yıllarca (tarih de vereyim 1945den 2020ye) o 6 ilke başa gelen herkes tarafından hiçe sayıldı. Kurtuluşumuz o 6 ilkededir. Saygılar

Denecek söz bırakmamışsınız hocam altına imzamı atarım.. ツ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yandaşlar biner biz de bakarız artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A6 avant hayal olduğuna göre hibrit arteon shooting brake gider bana. Ne zaman geliyor, sardırayım bir tane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arteon sw çok iyiymiş. Gelmez ama Türkiye ye. Gelse de uzaktan bakarız

• 2017 elegance 1.5 tsı kullanıyorum ve araba gerçekten muhteşem

ama yeni versiyonun çıkacağı fiyatlara 2017 Q7 alır binerim valla

tamam on numara arabada 600-700 lükte değil yani

• 1,5 li olanı yokmu bu aracın doğuşta göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Birazdan buraya tonla fiyatlardan şikayet eden yorumlar gelecek, ancak araç yok satacak öyle ki bayiye gittiğinizde sizi sıraya alacaklar.

Her araba haberinin altında aynısı olmuyor mu?

Makyajsız arteon yok mu sattı ?? Hani nerde İstanbul'dayım 1-2 tane ancak görüyorum arteon . Ama Mercedes , BMW bolca . Ülkemiz adına konuşuyorum kimse BMW , Mercedes varken süslü passata o kadar vermez!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba güzel de vergiler olmazsa daha güzel olacak

• Peugeot 508 in yanında Arteon 2005 yılından kalma gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.