|
Hocam turbo wastegate sesini çözebildin mi? 2023 1.0 tce touch pakette bende de mevcut bu ses. |
|

|
Hocam turbo wastegate sesini çözebildin mi? 2023 1.0 tce touch pakette bende de mevcut bu ses. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 26 Ağustos 2026; 18:58:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
www.instagram.comIstanbuloto Kamera (@istanbulotokamera) • Instagram photos and videos https://www.instagram.com/istanbulotokameraburaya yaptırdım istanbuldaysanız yaptırabilirsiniz. tel ve yazılım ile yapıyor. |
|
Hocam düşük devierlerde mesela arabayı ilk çalıştırırken verdiğin gazda ya da boşta rölantide giderken cızırtı ses geliyor önden. İnternette bir çok video var ancak bu yayı nası halledelim bilen var mıdır ? İzmir ya da çevresinde |
|
arkadaşlar merhaba bütçem 850-900 izmir içinde bu arbaya bakıyorum nasıl memnunmusunuz bu arabadan önümde şuan 1.0 tce touch 2023 manuel 53 binde 2 parça lokal boyalı sağ ön çamurluk ve arka bagaj var lokal boyalı 105 bin tl 2025 aralıkta trameri var 2 ayrı parça olarak 915 bin isteniyor bu araca exper kesin yaptırccam orası ayrı siz araçtan memnunmusunuz bu araç nasıl ? |
|
|
Değerli arkadaşlar 2023 model 68 binde Clio 5 1.0 aracım var şimdiye kadar bakımları hep serviste yapıldı ama serviste araç hep çizildi. Çizik olan yeri düzelteceklerini söyleyip aracın başka bir yerini boyadılar sonra. O yüzden bu sefer aracımı artık servise vermek istemiyorum sanayide kendi tanıdığım ustaya bakımını yaptırmak istiyorum nelere dikkat etmem gerekir motor yağı konusunda özellikle. Termostat ve devirdaim değişmem gerekli mi bu bakımda ? |
|
2020 1.3 TCe Clio sahibiyim kablosuz carplay için gizli özellik açtıracağım ama fikrinizi almak istediğim bir konu var. *Star stopu kapatabiliyorlarmış ben hiç kullanmıyorum kapatsam satarken sorun yaratır mı? Keza star stopu 1 kere kapatınca tekrar açtıramıyorsun diye bişey duymuştum hurafe olabilir tabi bilmiyorum. *Sürekli yanan arka stop ledleri ile Gündüz led parlaklığını arttırmak ledleri ömrünü kötü etkiler mi önerir misiniz siz olsanız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdiyelim -- 28 Ağustos 2026; 12:4:17 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam naptın ya acayip canım sıkıldı nerden baksan 3-5 aydır yaptıracam bi denk gelmemişti tam bu hafta yaptırayım diyordum autolock'a namıdiğer renolock'a. Bu dediğin hem mantıklı geldi hemde çok canımı sıktı tek istediğim kablosuz carplaydi onun içinde bu kadar zarara girmek çok koyar. Dediğin olayı da olmaz diyemiyorum olur mu olur hatta olursa markanın arkasında durmayacağına adım gibi eminim. Nasıl yaparım ben bu carplay işini başka yerlerde de aynı mıdır bu iş yoksa paşa paşa kablolumu kullanmalıyım... |
|
Onlara yaptıracaktım zaten ama bi üstte arkadaşın yazdığı şey düşündürttü. |
|
|
Arkadaşlar önemli bir sorunum var aracım otomatik 1.0. aracımda 1000 devirlerde acayip bir ses var arı sesi gibi vızıldıyor hızlanınca falan hiç sorun yokmuş gibi ama yavaşlayınca bu ses duyuluyor. Özel bir ustaya gösterdim şanzıman dediler bugün aradı 90 95 bin fiyat çekti eğer istersen indirelim açalım dediler ben şanzımanı açmadan nasıl o kadar yüksek fiyat çektiğini anlamadım zaten. Şanzımanda ne vuruntu ne gecikme ne de geç algılama hiç bir şey yok vites geçişi bile yumuşak. hatta Edirne İstanbul yaptım bu şekilde sorunsuz geldim. Renault yetkili serviste de gösterdim ayrıca sordum bu sesten ötürü hiç şanzımanda problem olduğunu gördünüz mü diye? biz hiç şanzımandan ses almadık şanzımanla ilgili bir durum yoktur dediler. Hangisine inanmalıyım sizce? Kafam çok karışık iyice karıştı. Lütfen bir yardımcı olun. |
|
İzmir autolock' a geri görüş kamerası taktıracağım var mı sonradan taktıran? İyi bi yer midir? Sonradan kameranın bozulması kalitenin düşmesi gibi sorunlar yaşayan oldu mu? |
|
Nasıl yapalım o zaman şimdi benim gizli özelliği açtırmaya ihtiyacım vardı yani her şeyi geçtim kablosuz carplay ihtiyacım vardı siz böyle dediniz bi uzaklaştım bu fikirden bi yandan da bu XX markasına yaptıran bi o kadar insan gördüm duydum.. |
|