< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Arkadaşlar merhaba, Clio 5 in multimedyasının pinoutları ile ilgili şeması elinde olan var mı? Parça numarası 280214518R |
|
Merhabalar herkese, Yaşadığım tekleme sorununu yaşayan/bilen varsa bilgilendirebilir mi acaba? Araç: 2023 Evolution 59.500km Aracı kullanırken herhangi bir sebeple durduğumda tam 10 saniye sonra ileri gitmeye çalışıyor ve geri salıyor kendini. Silkeleme diyebiliriz. Bunu her dur-kalk yaptığımda yapıyor. Nadiren de olsa bazen yapmıyor. Sebebi ne olabilir acaba? Bakımı daha Mayıs'ta yeni yapılmış (özel servis) Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectral Fiend -- 20 Temmuz 2026; 17:17:34 > |
|
Selamlar 2020 1.3 Tce Touch aracımı 54.000km bakımına sokacağım. En son 44.000km'de klasik yağ filtre yaptırmıştım. Sorum şu 2020 model araba 6 yıl olmuş ben 2.el aldım kilometreside 54.000km olmuş. Bu bakımda normal bakımdan farklı ne yaptırmamı önerirsiniz? 23.500km'de buji ve fren hidroliği değiştirilmiş. 44.000km'de balataları kontrol ettirdiğimde %50 kullanılabilir olduğunu söylemişti usta. Bilgiler bu yönde bu bakımda şanzıman yağı, balata, buji, devirdaim, v kayışı... bu arada araç su kaçırmıyor en son kendim 2025 kasım'da MAX'a kadar antifriz eklemiştim şuan MAX'ta değil tabi biraz düşmüş ama buda normal olsa gerek geçen o kadar sürede. Zahmet edip yazan herkese teşekkür ederim. |
|
Devirdaimi mutlaka kontrol ettirin, benim aracım da 51 bin km'deyken 2 hafta önce bakıma götürdüm, su kaçağı sebebiyle devirdaim değişti. 5. yıl bakımında standart sıvı bakımına ek olarak aksesuar kayışını da değiştiriyorlar. Bir de aküyü ölçtürmenizi tavsiye ederim, genelde bu sürelerde ölmeye başlıyorlar. |
|
|