Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (459. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.535
Cevap
215
Favori
751.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gel de bunu yapması normal diyen servise şu sorunu ikna ettir  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyi akşamlar . Kış lastiği için tavsiyeniz var mı ? Ben baktım bir kaç araştırdım ama ilk aracım çok hakim değilim.
    Goodyear UltraGrip 8 Performance 205/45R17 88V XL M+S FP
    70 Db ses girmiş veri olarak . Çabuk eskimesi ve bir kaç şeyi aklımda soru bırakıyor kış lastiğinde.
    Fiyat olarak 4480 Tl gösteriyor .

Hankook Winter i'cept RS3 W462 205/45R17 88V XL M+S 3PMSF
    72 db gösteriyor ama veri olarak goodyeardan daha iyi . Yorumlar ses ve performans olarak daha övüyor bu markayı .

Continental WinterContact TS 870P 205/45R17 88V XL M+S 3PMSF FR
    71 db gösteriyor . Şu an araçta conti eco contact takılı ses olarak memnunum ama çukurda iki kere lastik baloncuk çıkarttırdım. Ondan emin değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UzayaçıkamayansonTürk U kullanıcısına yanıt

Baloncuk olması lastik markasından ziyade bence 17 jant kaynaklı.

Continental WinterContact TS 870 195/55R16 87H M+S 3PMSF

geçen yıl aldım çok memnun kaldım. şimdi ikinciye takıcam kış sezounda. yol sesi az ve konforu iyiydi. geçen kış karlı havaya denk gelmedim istanbulda ama ıslak ve suğuk zeminde tutunması iyiydi.

Ben daha önce Nokian kullanmıştım çok memnun kalmıştım. Fakat fiyatı yüksek olunca bu sefer Lassa tercih ettim. 3 kış kullandım gayet de memnun kaldım. Hiç üzmedi. Lassa da düşünebilirsiniz.

• Merhabalar,

2022 yada 2023 joy 1.0Tce 2.el temiz Clio alma öncesindeyim. Bana tavsiyeniz nedir?alayım mı almayım mı , artıları ve eksilerini bildirir misiniz ltf?

(not:hyundai i20 1.4 girş paketle karşılaştırıp Clio alıcam demekteyim dogru mu yapıyorum?)  

• quote:

Orijinalden alıntı: tilgaz

Merhabalar,

2022 yada 2023 joy 1.0Tce 2.el temiz Clio alma öncesindeyim. Bana tavsiyeniz nedir?alayım mı almayım mı , artıları ve eksilerini bildirir misiniz ltf?

(not:hyundai i20 1.4 girş paketle karşılaştırıp Clio alıcam demekteyim dogru mu yapıyorum?)  

2022-23 olması şart değilse 2020 1.33 Tce Clio almanı tavsiye ederim. 2020 yılında Sıfır km Rs line alıp 3 yıl kullandım. Çok zevklidir, yakıtı da 1.0 a göre daha iyi. 1.33 hem iyi yürür hem az yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 25 Ekim 2024; 23:43:35 >
  • Cvp icin tsklr fakat garantisi devam eden arac sart bu yuzden 2022 ve uzeri bakmaktayim,oyle ki 2022 olup 2023 trafige cikislilarlada ilgileniyorum ki garanti suresi daha uzun olaun diye 

Baska tavsiyelerde rica ederim 2022-2023 ozelinde?mesela 90 mi 100 beygir mi boyle bir ayrimda var galiba???

• 2.bakıma fiyat alan oldu mu ?

• tilgaz kullanıcısına yanıt

garantiye takılma bence, burası Türkiye, yinede ufak tefek şeylerde iş yapar diyim hadi...

100 beygirler sadece 2020 modellerde var sonra emisyondan dolayı 90 beygire düşürmüşler. Benim tavsiyem 2023 joy almaktansa 2022 touch veya daha da model düşüp icon almak olur. touch'la joy arasında bence epey fark var, arabanın verdiği kalite hissiyatı bile farklı. icon'da ise joy ve touch'a göre her anlamda ciddi bir fark var. dolayısıyla eğer illa garanti olsun diyorsanız benzer fiyatlara bulabilirseniz touch paket, ya da biraz daha model düşüp icon almanızı tavsiye ederim

edit: bence i20 tercih etmek için sebep yok, donanım kötü, 1.4 motor hantal, 2 havayastığı var vs. ama derseniz ki makyajlı 2024 model 1.0 turbo i20 giriş paket, o zaman mukayese edilebilir, onun hem motoru hem donanımı daha iyi, 6 havayastığı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahfilvar -- 26 Ekim 2024; 23:41:10 >
  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Detayli tavsiyeler icin tsklr,maddiyat 850bin tl civari i20 asar beni ki evin 2.araci olacak esime dusunuyorum araci bendede Austral var Renaultcuyum bu aralar Hyundai pek dusunmuyorum zaten 

• Hankook lastikler F/P olarak gerçekten çok iyi ben diğer aracıma Yazlık Hankook taktım muhtemelen kışlık olarakta Hankook alacağım. Marka lastige Yüksek Paralar verip 4-5 Sezon kullanmak yerine Hankook gibi F/P lastik alıp 3 sezon kullanıp değiştirmek çok daha mantıklı

• Merhaba, clio 5 2020 47 bin km'deki aracımı satmak istiyorum. Fakat bakım zamanı geldi, geçen sene yağ-filtreleri kendim alıp değiştirtmiştim. Şimdi bakım baktırsam mı, nerde yaptırsam gibi soru işaretleri var. Sizce hangisi mantıklı;

1. Bakım yaptırma, alıcı kendi serviste ya da dışarda yaptırsın.
    2. Malzemeleri al, sanayide işçiliğini yaptır.
    3. Malzemeleri al, özel servis işçiliği/genel kontrolü yapsın.
    4. Arabayı renault servisine götür, en az 10k'lık ol.
  • bilge43 B kullanıcısına yanıt

bence 3. sü, yaptırmadanda satabilirsin ama böyle satarken hızlı satış için cazip olur sanki, eksperde süpriz yaşamazsın mekanik kısımda, kullandığın malzemeleri ve faturayıda verirsin alıcı rahat eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 29 Ekim 2024; 17:31:25 >
  • Arabanın dörtlülerini 4-5 saat açık bırakmam sonucunda akü bitti, takviyeyle çalıştırdım. Sıkıntı olmadı ama yavaş yavaş akü değişikliği zamanı geliyor sanırım. Servisten değişim fiyatı istedim. Ellerinde Motrio marka akü olduğunu söyleyerek 3840 tl fiyat verdiler.

Motrio marka akü kullanan var mı aranızda? Nasıldır bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Aracım 2020 model 1.3

• Slmlr,

Otomatik , 1.0 , 90hp motorun ş.içi ortalama yakıtı nedir?Bi arkadaşın arkadaşında var araç 12-13Lt. demiş olabilir mi  ????

şehir içi 19 km/saat hız ortalamasıyla (yani yoğun trafik) kışın soğuk havada 9 civarıydı. 12-13 yaktırmak nasıl bir koşulda mümkün emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.