Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.686
Cevap
219
Favori
765.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de gayrimenkul sektöründeyim, kendi arabamı kullanıyordum ancak Leon'u heba etmedim, Clio'yu da etmem. Çamurlu yollar mı dersiniz, taşlı yollar mı. İlla ki oluyor. Covid-19'dan sonra zaten biraz zor iş. Şu an gayet sakin piyasalar.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin. Emlak sektörü için 2-3 aylık bir süreç daha var. Az daha sabır gerek. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilozturk38

Allah kolaylık versin. Emlak sektörü için 2-3 aylık bir süreç daha var. Az daha sabır gerek. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
    Amin. Teşekkür ederim. Allah herkesin yardımcısı olsun. Biz daha uzun süreye hazırladık kendimizi. Yine de tam durdu sayılmaz. Şükür diyelim.
  • Sağ kulakçığı yanlış tuttuğumu gördüm bugün. Farkında olmadan, sol cama doğru basıyormuşum, üstten basmaya kalkışınca.

• Arkadaşlar birkaç aksilikten sonra aracı bugün teslim aldım. Kapıya kadar getirdiler sağoslunlar, Gezenadam ekibine teşekkür ediyorum. Koronada kargoyla araba aldık bir bakıma sayelerinde.

Araç beklentimin üzerinde gerçekten. Rölantide 3 silindir titreşimi fazla geldi, onun dışında kusur bulamadım. 1.0 motorun böyle performans vermesi şaşırttı.

Jado 330d çift kameralı, GPS özellikli araç kamerası da aldım. Montajı yaptıracağım en kısa zamanda. Önereceğiniz bir şey varsa yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. Captur'dan vazgeçirmez umarım bizi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız günler dilerim. Keyifle bineceğiniz ve iyi ki almışım diyeceğiniz bir araba.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Benzersiz dedikleri, sadece reklam sloganından ibaret olmadığını anladım hocam. O kadar diyeyim ben size.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Bugün benzin aldım 5.20TL'den Shell V-Power. Fişini saklayacağım. Bir daha bu fiyatlardan benzin almak nasip olacak mı bakalım.
    Teslimatı video'ya çektiniz mi hocam? Herkese nasip olmaz bu tür teslimatlar. Çünkü Bugatti almış gibi bir durum söz konusu. İnternette viral olur.
    Hangi paket almıştınız ve düz mü otomatik mi? Ve rengi nedir?

• Arkadaşlar araçlara yine zam gelmiş. Renault güncel fiyat listesini sitesinden yayınlamış hemen.
  • hkay H kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 6.000tl zam gelmiş benimkine. Abartmışlar bence.

• halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Euro arttı normal bu zam hocam. Bazı markalar 10 binden fazla zam yapmış. Bence tekrar zam gelecek ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha neler. :) Tek araçlık çekici ile kapıya kadar getirdiler, arızalı aracı getirmişler gibi düşünün işte, aynı hesap.

Araç standart Icon paket, 1.0 otomatik. Herhangi bir ekstra donanım yok, beyaz renk.

Ses sistemi bile beklentimin üzerinde çıktı. Basınca bağıran ama gitmeyen, ses sistemi pek işe yaramayan bir araç beklerken tam tersi oldu.

En azından Captur için 1.0 tercih edeceğim kesinleşti. Motor fazlasıyla iyi. Şanzıman sorunsuz, tertemiz işini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 1 Mayıs 2020; 7:22:0 >
    Reklamında konteyner resimleri vardı.

Test aracı 1.0 X-Tronic şanzımandı. Hayalim çok düşük performanslı araç olmasıydı ama bir şeyler yapmış Renault ki performanslı araç gibi hissetmiştim. Teori ile gerçekler farklı oluyor. Boşuna sürekli test sürüşüne çağırmıyor markalar.
    Ses sistemi, üstelik şarkılar çok kaliteli olunca bam başka boyutlara çıkıyor hocam. Hassas bir sistem. Kaliteyi çok seçiyor.
  • Arkadaşlar, araçta yazılımsal olarak aktif edilebilecek bir özellik var mı? Bazı özellikle deaktif oluyordu eski araçlarda, yazılımsal müdahale ile açılıyodu. Kadjar'da falan da halen öyle sanırım.
    Evet genelde alt ve orta pakette arabasına göre değişmekle birlikte bazı özellikler yazılım ile açılabiliyor. Bizimki henüz çok yeni bir araba ve henüz bilende pek yok. Birkaç ay sonra bazı şeyler keşfedilebilir ancak diye düşünüyorum. En basitinden multimedya nın video oynatma özelliği gibi. Clio 4 lerde normalde yoktu ama sonradan yazılım ile video oynatma özelliği açılabiliyordu.

• Ses ve medya kumandasında da bir kısa yol var. Source tuşlarının ikisine aynı anda bastığınızda medyalar arası geçişler oluyor. Ör: Telefonunuzla Bluetooth ile bağlandınız, telefonda ki müziği de otomatik açıyor. Telefonda müzik uygulamasının açık olmasına gerek yok. Radyo, Bluetooth gibi medyalara geçiş için. Başka özelliği de var mı keşfetmedim henüz. Ses azaltma-arttırma tuşlarının da ortasına bastığınızda, müziği sessize alıyor. Zaten bahsettiğim tuşların ortasında yükseltiler var ve üçüncü bir tuş varmış gibi hissediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.