Reno Çelik Bayii. Son araç 215 bin tl dediler. |
|
arka 33 ön 31 diyor ama benim pek hoşuma gitmedi açıkcası tabii sağ arka 42 sol arka 40 dan sonra bi konfor artısı olmadı değil ama bilemiyorum.33 mü basılı sizde |
Selamlar, Ekim ayında teslim aldığım 1500 km'de icon 1.3 TCe araca sahibim. 2-3 aydır konuyu takip ediyorum ancak herhangi bir sorun yaşamadığım için hiç yazma gereği duymamıştım. Biraz önce bir yaşadığım ufak sıkıntının sebebini merak ettim. Aracı öğlen park ettiğimde her şey normaldi. Benzin kullanımım 7.7L gösterge panelinde yazıyordu. Akşam çalıştırdım, gösterge panelinde sol üst ve sağ üstteki göstergeler kapanmıştı. (normalde solda benzin/100km, sağda şarkı adı) Gösterge panelinin ışığı düşmüştü. (hiç oynamadım ve ilk defa böyle bir şey oldu.) Daha sonra panele benzin göstergesini geri getirdiğimde 11L gösterdi. Sanki aracı yeni almışım da, ilk kilometreler içinde o değer sürekli oynar ya, o şekilde düşüp arttı. Acaba kendi kendine bir şeylere reset atmış olabilir mi, böyle bir şey yaşayan var mı? Gösterge panelinin ışığını falan açtım yine, şu an gözüken bir sorun yok araçta ancak ilk defa böyle bir şey yaşayınca sorayım dedim. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilozturk38 -- 14 Ocak 2021; 21:6:46 > |
|
araç eco modunda sabit kalmıyor mu acaba ? her acıp kapandıgında ecoya almak zorunda kalıyorum |
![]() Araç 1.0 Xtronic İcon. Şehirler arası uzun yolda eco modda bu değerleri gördüm ancak şehir içinde my sense , çoğunluklada sport modda kullanıyorum 6,8-7,2 arası diyebilirim. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda biraz daha düşecektir çünkü bende aracı ilk aldığımda 9 lt görüyordum. |
Bende de 1.0 joy paket var. 3600 kmdeyim. Çok da sert kullanmıyorum ama bende de 9 10 litrelerde yakıyor. Belki sürekli kısa mesafelerde kullandığım içindir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.0 mpi multi point injection. Benzin kullanmayan sirali sistem tam uyumlu. Obd kitli kendi kendine ayar yapan sistem var landrenzo marka 5 6 bin civari takma maliyeti.fiyat listesinde manuellerde lpg versiyon eklenmis servis otomatiklere garantili takmaz gibi.Ama ilk etapta garantiyi bozmanizi tavsiye etmem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kalmıyor. star stop eco gibi fonksiyonlara çalışınca elle düğmelere basmak gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 15 Ocak 2021; 17:49:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba aynı araca sahibim değerler hemen hemen aynı |
Özel Mesajlar bende kapalı maalesef...
|
yalnız kitapta yazdığı gibi rodajı tamamlamanız gerekiyor kitapçığa hiç bakmadan ayı gibi basıp "rodaj eskidenmiş artık yok rodaj modaj, çok yakıo yeaa" diyenlerden olmayın |
![]() |
|
Araçlarda değişiklikler yapılmış. Duman gri rengi artık üretilmeyecek. Vites topuzu artık krom değil tamamen siyah tüm donanım paketlerinde. İcon donanımda tepedeki ambiyans aydınlatması artık yok. ***İcon donanımda ön led fardaki ince çizgiler artık yok.*** Bagaj kancaları iptal. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 15 Ocak 2021; 21:38:38 > |