< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (102. sayfa)

-
-
Kısmet olursa haftaya İstanbuldayım:))
Kimsede sorun olmasın, herkes keyifle binsin inşallah. En başta ben. En çok sorun bende çıkıyor :))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tüm opsiyonları 155 beygirliğin üstüne ekledim, 400Bin TL. :) Suv'lar zaten ederinden 50-100 daha pahalıya satılıyorlar. Talep çok yüksek. Benim de suv anlayışım 4X4 ve arazi sürüş özellikleri yeterli olmazsa boşa para veriyormuş hissine kapılıyorum. Jip başka bir şey. Yerden yükseksek madem, zor arazi şartlarında da kullanılabilmeli. Yoksa, boşuna sürüş dinamiklerinde fizik kurallarına aykırı bir arabayı kullanmanın manası yok, sırf heybetli görünsün diye. Tabii bu benim düşüncem. Kimseye bir şey dediğim yok. :)
_____________________________ -
Kesinlikle katılıyorum. 4x4 olmadıktan sonra jip demem. Dağ bayır dolaşmadıktan sonra ne diye suv alayım. Alana saygım var elbette. Herkesin zevki, beklentisi, aradığı farklı. Şahsen 4x2 benim için pek bi anlam ifade etmiyor.
herkese cevaplar için teşekkür ederim,özellikle 2 ay sonra teslim olmasından ve kurdaki bu ani hareketlerden dolayı beklemeye karar verdim.
Dunlop lastiklerim gelmiş. Bugün taktırmaya gideceğim.
205 45 17"
600x4 = 2.400tl Ödeme yapmıştım.
Bayi 2020 yerine 2019 son ay geldiğini söyledi. Bende itiraz edeceğimi, 2020 olarak anlaştığımı ve fiyatta 2019 ücretini alarak kalan kısmı iade etmesi gerektiğini söyledim. Bakarız dedi sadece. Ciddi ciddi bunun kavgasını yapmalı mıyım? La havle, bunda da bi hayır var demeli miyim? Tamamen ücret iadesi istemeli miyim? Açıkçası bilemedim. Bu konu hakkında siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilozturk38 -- 17 Kasım 2020; 8:42:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: halilozturk38
Dunlop lastiklerim gelmiş. Bugün taktırmaya gideceğim.
205 45 17"
600x4 = 2.400tl Ödeme yapmıştım.
Bayi 2020 yerine 2019 son ay geldiğini söyledi. Bende itiraz edeceğimi, 2020 olarak anlaştığımı ve fiyatta 2019 ücretini alarak kalan kısmı iade etmesi gerektiğini söyledim. Bakarız dedi sadece. Ciddi ciddi bunun kavgasını yapmalı mıyım? La havle, bunda da bi hayır var demeli miyim? Tamamen ücret iadesi istemeli miyim? Açıkçası bilemedim. Bu konu hakkında siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar?Halil abi yazdıklarını epeydir takip ediyorum dikkatimi çeken bir nokta var araçla ilgili sıkıntıların gerçekten hiç bitmedi :))
Ben olsam çok fazla kafaya takmaz gelen lastikleri taktırırdım. 2020 üretim istesen ne zaman gelecek belli değil, uğraştıkçada insan sinir oluyor.
Bende sana bir soru sormak istiyorum. 1.0 icon xtronic kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. İlk defa sıfır araç aldığım için pek bilgimde yok açıkcası. Sıfır araçlarda antifiriz oluyor mu? Malum havalar soğudu yoksa sıkıntı olabilir.
-
Sıfır arabaların tamamında antifiriz olur. Ben geçen hafta ölçüm yaptırdım -25° çıktı. Yeterli gelecek bi derece Kayseri için. Her ihtimale karşı yine de ölçüm yaptırmakta fayda var. Soğuk memlekette iseniz, -40° ye ayarlayacak şekilde antifiriz ilave ettirirseniz iyi olur. Kazasız belasız günler dilerim.
Hayırlı olsun hocam, benimki de aynı model ve gerçekten baya sessiz. Hatta continental premiumcontact 6'dan farkını anlayamadım (benim acemiliğimden olsa gerek
)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim üstad.
Benim de Lassa Snoways 4'ler geldi. Arabadan önce lastik gelmiş oldu :).
Lastikler 2020/44. hafta. (444 TL x 4) Aracımız da 10 güne gelecek gibi. Bayiiden çıkmadan lastikleri değiştirtip michelin yazlık lastikleri direk depoya kaldıracağım.
_____________________________ 2001 - Peugeot 206 GTI
2012 - VW Polo GTI 1.4 TSI 180 HP
2014 - VW Golf 7 1.4 TSi 122 HP BMT Manual Highline
2013 - Audi A3 1.4 TFSI 122 HP Ambition
2015 - Mercedes C180 Coupe AMG Plus
2023 - BMW ... -
Hem arabanız hem de lastikleriniz hayırlı olsun üstad. Rabbim kaza bela vermesin.
Teşekkürler hocam, amin hepimize aynı dilekleri ben de diliyorum.
_____________________________ 2001 - Peugeot 206 GTI
2012 - VW Polo GTI 1.4 TSI 180 HP
2014 - VW Golf 7 1.4 TSi 122 HP BMT Manual Highline
2013 - Audi A3 1.4 TFSI 122 HP Ambition
2015 - Mercedes C180 Coupe AMG Plus
2023 - BMW ... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: halilozturk38
Sıfır arabaların tamamında antifiriz olur. Ben geçen hafta ölçüm yaptırdım -25° çıktı. Yeterli gelecek bi derece Kayseri için. Her ihtimale karşı yine de ölçüm yaptırmakta fayda var. Soğuk memlekette iseniz, -40° ye ayarlayacak şekilde antifiriz ilave ettirirseniz iyi olur. Kazasız belasız günler dilerim.Sizin oralar kadar soğuk olmayan Düzce ilinde yaşıyorum. Maksimum -3°,-5° dereceleri görüyoruz. Bende bir ölçtüreyim o zaman. Bende size kazasız sürüşler dilerim lastiklerinizde hayırlı olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: C-ReeDBenim de Lassa Snoways 4'ler geldi. Arabadan önce lastik gelmiş oldu :).
Lastikler 2020/44. hafta. (444 TL x 4) Aracımız da 10 güne gelecek gibi. Bayiiden çıkmadan lastikleri değiştirtip michelin yazlık lastikleri direk depoya kaldıracağım.
Bende aracıma aynı lastikleri taktırdım ama 205/55/16 olarak taktırdım. Sizin ebatlar nedir?