Şimdi Ara

2020 OLED TAVSİYE - LG CX mi? SONY A8 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konu sahibi olarak bilgi vermek istedim. Bugün LG oled 55CX'i güzel bir fiyata Teknosa'dan satın aldım. Başta PUNCTUM olmak üzere görüşleri ile yarımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

Saygılarımla,

• smetkkaya S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Güzel günlerde kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: smetkkaya

Merhaba arkadaşlar,

Konu sahibi olarak bilgi vermek istedim. Bugün LG oled 55CX'i güzel bir fiyata Teknosa'dan satın aldım. Başta PUNCTUM olmak üzere görüşleri ile yarımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Güzel günlerde kullanın. Umarım kullanırken de beni böyle güzel anarsınız :)

Kurulum ve kullanım aşamasında sorularınız olursa ayrıca severek yanıtlarım...

• Hayırlı olsun herkese. Okurkrn dikkatimi çekti ek garanti olayları. Mağazalaırn sattığı ek garantiler hikayedir. Ek garanti, üretci firma tarafından veriliyorsa bir anlamı var. 14 gün cayma hakkınız dolmadıysa iptal edin derim mağazaların bu ek garanti adında sattıkları naneleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG OLEDCX6 55 ekran almak istiyorum ps5 kullanmak icin tavsiye edermisiniz ?

• Dolby VisionIQ teknolojisi A8 de yok birde HDMI 2.1 A8 de yok sanırım en büyük fark bu ikisi

edit: HDMI 2.1 bugünlerde çok önemlimidir bu konuyu çözemedim henüz, sanırım oyun konsollarında etkili olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmont -- 27 Şubat 2021; 14:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TQ2

Sony fe earc var, kullanıyorum A8’de.

Selam bende A8 almayı düşünüyorum şuan MM de 12600 fiyat düşmüş , tv den memnunmusunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: belmont

Selam bende A8 almayı düşünüyorum şuan MM de 12600 fiyat düşmüş , tv den memnunmusunuz ?

Alıntıları Göster
    Hocam çok iyi fiyat değerlendirin bence
  • kontendoo kullanıcısına yanıt

Ben cx ve A8 kıyalasmasını dıkkatlice inceledim kesınlıkle sony A8 daha gercekci gozukuyor zaten belli oluyor fark renk olarak Sony daha iyi tek kotu tarafı 2.1 olmaması oda cok önemli degil benım ıcın onemli olarn goruntü işlemesidir ınsanları yanlus yonlendoröeyın Sony daha ustun bu TV'den vede LG de DTS yok vede kada olarakta Sony daha saglam

Yanlış anlaşılmasın bende LG alacam ama C1 ile A8 arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanpro -- 27 Ağustos 2021; 11:42:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.