Şimdi Ara

2020 Kia Ceed 1.4 mpi cool hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten selamlar. Birkaç gündür bu araca merak saldım. İkinci elleri 800 bin civarında değişiyor. Genellikle 2020 model çoğu. Aklıma takılan tek konu 1.4 motorun performansı. Şuan 1.5 dizel megane kullanıyorum. Çok mu sıkıntı yaşarım sizce? 2015 megane 3 den geçmeye değer mi ?



  • Bence aracınıza binmeye devam edin, büyük bir değişim olmayacak çünkü. Çok sıkıntı yaşatmaz ama dizele alışan birisi ilk etapta afallar, altyapı-platform olarak ceed daha iyi bir araba üstelik daha yeni olduğu için daha güvenli. İzolasyon-teknoloji-güvenlik-yol tutuş ve sürüş konforu anlamında ceed alırsanız ileriye gidersiniz yakıt tüketimi ve performans olarak geriye gidersiniz.
  • geçilmez boşuna kendinizi darlamayın

  • Teşekkürler yorumlar için. Bir kaç sene daha devam edelim bakalım.
  • lpg için bile 1.4 alınmaz bence.


    1.0 turbo çok daha mantıklı bir tercih, çekiş anlamında da 1.5 dci'ı çok aratmaz.

  • Aynı motorlu aracım var,LPG ile kullanıyorum.Performans bakımından hiçbir zaman turbo motorlar gibi olmayacak,sadece makul bir çekişi var diyebilirim.Şehir içi size yeterli gelir ancak ara hızlanmalarda ve şehir dışında biraz yetersiz kalıyor.Günümüz 1.6 atmosferik motoru gibi düşünün,aslında son derece sorunsuz ve güncel teknolojileri içinde barındıran bir motordur ancak performanslı değil.

    LPG taktıracaksanız,sakin bir sürücüyseniz ve 5 yıl en az kullanacaksanız bence geçilir,zaten 2 yılda muhakkak LPG yi amorti edeceksiniz.Kronik bir sıkıntısı olmamasının yanı sıra bakım maliyetleri bakımından da çok uygun olduğu için sizi memnun edecektir.Megane 3’ten her türlü daha iyi bir araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 4 Ocak 2024; 15:54:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.