Şimdi Ara

2020 Ford F-Serisi Super Duty, 7.3 litre V8 motoruyla tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lojistisyen

    Mevcut durumda dünyanın sahibi sayılırlar zaten hocam
    A.B.D' nin yalanları er ya da geç ortaya çıkacaktır. Aslında ortaya çıktıda somut bir şekilde ispat edilemiyor. Tüm dünya orta doğuda ne işleri olduğunu gayet iyi biliyor. Demokrasi getireceklermiş... Size mi düştü orta doğuya demokrasi getirmek. Bunu bizim külahımıza anlatsınlar. Trump' ın daha önce yaptığı resmi bir açıklaması var ki dehşete kapıldım. Adam diyor ki tüm dünyada nükleer silahları bitirene kadar buna sahip olabilecek tek ülke biziz. Adamdaki rahatlığa bak. Pakistan, İran, Kuzey Kore nükleer silah testleri yapınca vay efendim nasıl üretirsiniz, nasıl kullanırsınız ama iş kendilerine gelince biz kullanırız. Bu adamlara hadlerini bildirmek gerekiyor. Bunu yapabilecek tek ülkede biziz. Münbiç' den arkalarına bile bakmadan defolup çıktıklarında meydanı bize bıraktıklarında ben o zaman göreceğim onların karizmasını.




  • Bunlar Amerika için üretilmiş arabalar. 5 litre motor resmen normal orda. Adamlar 3 litre motoro ekonomik model olarak bakıyorlar.
  • amerika da bu araclar bolca kullanilir cokta pahali degiller mesafeler cok uzak kirsalda yasayan ,insaat veya ahsap isleri olanlar kullanir cogaltiabilir ornekler mesela fotodaki gibi karavan ceken de olabilir 7.3 e gerek varmi tartisilir ancak. 5 litre ve uzeridir zaten cogu kamyonet hatta midsize bir arac olan g.cherokee 6.4 srt var piyasa da kaldiki 1993 ten itibaren 5.2 1998 de 5.9 sonra da 4.7 olarak uretilmistir g.cherokee. sonralari avrupalilasmis 2.7 ve 3.0 crd uniteler piyasaya girmistir. bizim gibi motor hacmi uzerinden vergi alinan ulkelerde bunlarin satilmasi uzun zamandir mumkun degil.Benim 22 yillik 5.2 grand cherokee nin yillik mtv si 2600 kusur mesela.
  • Karavanı çekecekde memleketi kurtaracak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.