Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
177
Favori
43.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes işine baksın. isteyen istediği otele gider.

ben kimseye niye gidiyosun filan demedim. kimseye de dedirtmem.

çok meraklıysanız ileride karınız kızınız olursa, bekarlara girişin serbest olduğu otellere götürürsünüz.

size götürme diyen yok. sizi yargılayan da yok. siz de başkasına deme hakkına sahip değilsiniz.

bu kadar basit bir konudan bile tartışma çıkaracak komplekse sahipsiniz.
  • Adminler şu konuya bir bakalım lütfen. Hergün konuya fırsat diye giriyoruz hep bir laf dalaşı var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alanyada çok güzel oteller var. hazır ruslar da yokken ailenizi alın gidin oraya.

damacanaya hallenen, yoldan geçen turistlerin önünü çeviren,içince sapıtan türk gençlerine gözü kapalı güvenebilirsiniz :)
  • Şu konuya bir müdahele...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Mesajım gayet açık kabul etmezsin âlâ,fikrini yazarsın pekâlâ da hayırdır nerden biliyorsunuz benim hangi konularda ses çıkarıp cikarmadigimi? Konumuz tesise yabancı bekar girebilir de Türk bekar giremez mi? Konuyu çıkış noktasından saptırıp polemik niyetinde hiç olmadim,bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

eftelya otelleri ve long beachin bu konuda iyi olduklarını okudum ve duydum.
    aqua parkı çocuklar için fazla idealdir.
    bir bakın isterseniz.

Alıntıları Göster
    Yorumunuz için teşekkürler. Eftelia otelini bir yakınımdan da duydum. Çok methetti fakat denize sıfır olmaması seçmeme nedenimiz oldu malesef :(
  • Konu amacından şaşmasın lütfen
  • Ya her şeyi geçtim bekar insanlar için UHD otellerin ne gibi bir çekiciliği var yahu? Yani ben eşimle sakin bir tatil yapayım diye gidiyorum ama bekar olsam canım sıkılır bütün gün ne yapacam ki otelde? Hele şu pandemi döneminde hiçbir eğlence de parti de yapılmıyorken otelde ( en azından şu an bulunduğum Regnum da bu şekilde ) nasıl eğlenir bekar arkadaşlar ilginç.

• Tatil beldesinde 'Erken rezervasyon vurgunu' iddiası; tatilciler, otelin girişinde eylem yaptı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Şubat ve Mart aylarından bu yana erken rezervasyon alan bir otelin bir başka işletmeye devredilmesinin ardından mağdur olan tatilciler, otelin girişinde eylem yaptı.

Ayvalık’ta Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı olmadığı ve Ayvalık Belediyesi’nden aldığı eski bir ruhsatla faaliyet gösterdiği öğrenilen Corina Family Fun Club isimli turistik tesisten geçtiğimiz kış aylarında peşin para ve kredi kartlarıyla ödemelerle erken rezervasyon yaptırdıklarını iddia eden tatilciler, hayallerinin tesisin bir başka işletmeye devredilmesi sonucu suya düştüğünü kaydetti. Bavullarıyla tesisin önünde kalan ve tesise sokulmayan tatil mağdurları ile tesis yönetimi arasında yaşanılan gerginlik, jandarma tarafından büyümeden önlendi. Yaşanılan mağduriyetin ardından harekete geçen Ayvalık Belediyesinin tesisin işletme ruhsatını askıya alarak tesise yasal müeyyide koyduğu öğrenildi.

Ayvalık Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Hasan Narin ise yaptığı açıklamada, “Şerefoğlu Turizm İnşaat ve Yatırım adına kayıtlı, mevcut ruhsatı ve vergi levhasında Washington Otel adı kullanılan Corina Family Fun Club Otel, Ayvalık İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüz ekipleri tarafından denetlenmiş, otelin Şerefoğlu Turizm İnşaat ve Yatırım tarafından Emsal Otelcilik Tur. San. A.Ş‘ye devredilerek kiraya verildiği, Washington Otel isminin de değişerek Corina Family Fun Club Otel olduğu görülmüştür. Ancak bu değişimin ardından oteli devralan şirket Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'müze müracaat ederken Şerefoğlu Turizm İnşaat ve Yatırım adına kayıtlı Washington Otel ismi ile eski vergi levhasını beyan etmiştir. Bu devir, isim değişikliği ve eski vergi levhası beyanı sonucu otelin ruhsatının geçersiz duruma düştüğü anlaşılmıştır. Yapılan denetimde İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü otele ceza-i işlem uygulamış olup belediyemiz tarafından, İlçe Jandarma Komutanlığına yazı yazılarak otele yeni müşteri kabulünün önlenmesi için Kimlik Bildirim Sistemi'nin durdurulması talep edilmiştir. Ayrıca adı geçen şirkete, mevcut müşterilerini ve tehlike arz eden mamulleri boşaltılması sureti ile on beş gün içinde oteli mühürlenmeye hazır hale getirmesine dair bildirim tebliğe çıkarılmıştır” diye konuştu.

KAYNAK : T24

• feykbey kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim otellerden, gidince görüşlerini paylaşırsan sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an Antalya/Kaş’tan yazıyorum. Plajlardan tutun dükkanına sokağına kadar maske takan insan oranı 1/10dur. Kimsenin virüs falan umurunda değil. Kemerden geldim buraya orası da öyleydi. Günlük 900 vaka tüm ülkeden değil, sadece Antalya’dan çıksa şaşırmamak gerekir. Şu an Kaş’ın en popüler beachi sayılabilecek bi mekandayım, ne sosyal mesafe ne maske hak getire :) Ben takıyorum ama 2-3 kişi resmen suratıma bakıp güldü bi bozulmadım değil :)

Özet: Tatile gidecekseniz virüs korkunuzu evinizde bırakın, yoksa zehir olur

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    virüsten değil de, gırtlaktan içeri sokulan o tüplü hortumdan korkuyorum. yoğun bakım servisinde.

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Zaten açıklanan günlük vaka sayısına kendileride inanmıyor artık,vahametin farkında olmamak acı verir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah kimseye göstermesin, çok çok zor

• Sentido bellazure da konakladım memnun kaldım tavsiye ederim f/p olarak

• 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.