Bildirim
2020 F/P Tatil Fırsatları (23. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Gayet güzel görünüyor. Şimdi jolly’den bakınca dikkatimi çekti, oda teslim edilse dahi 12.00 sonrası tesis kullanımı ücrete tabidir yazıyor. Bugüne kadar kaldığım otellerde cocos hariç hiç birinden 12’de ayrılmadım. Özellikle şu saat diyemem ama saat 15’te çıktığım da oldu, 20’de çıktığım da oldu. (Uçak saati dolayısıyla)
Mesela nisanda Titanic’ten 18 gibi, bu sene eylülde voyage’dan 16 gibi çıktım. Hatta 2 yıl önce innvista’dan saat 13.30’da çıkarken 18’e kadar yararlanabilirsiniz erken çıkmayın demişti resepsiyon.
Böyle bir şey dikkatinizi çekti mi? Buna şu açıdan dikkat ediyorum, örneğin saat 15’teki uçak 300 lira saat 18’deki uçak 150 lira ise 18’i alıyorum. Dolayısıyla transfer vs buna göre ayarlanıyor.
İçki konusunda otelden bilgi isteyebilirim. Havuzlar vs güzel görünüyor, yemek konusunda iyi diyorsunuz. Düzgün içki veriyorlarsa tercih edilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam yazana bakmayın.Biz saat 17ye kadar kaldık.Hatta gece saat 10a kadar kalanı bile gördüm bir Türk aile çıkış yapıyordu.Biz kalmaz istiyoruz dedik resepsiyona tabi efendim 17ye kadar kalabilirsiniz dediler ki istersen akşama kadar kal kimse bir şey sormuyor.Sadece odayı teslim et yeterli.Dediğim gibi tabi ki asla bir Voyage ya da titanic değil ama fiyat performans olarak üzmez.Ne veriyorum ne alıyorum.Temmuzda burası 5k Voyage 11k.Burada 10gün kalırsın aynı paraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limak kibrista bu sene 22 30 da ayrildik para isteseler vericektim yani 😜
Neresi hocam? Bene öyle bir yer bakıyorumquote:
Orijinalden alıntı: tasmania
jiva beachten memnun kalırsınız. biz hep denize gitmiştik öğleye kadar sakin öğleden sonra biraz rüzgarlı oluyor. hizmet ve yemekler ise gerçekten çok iyi tavsiye ederim. en son açılmamıştı fiyatları. alacarte restorantı ve pastanesi çok iyi 24 saat açık pastanesi varki pastaları harika. çalışanlarıda çok ilgili. tavsiye ederim kesinlikle üzülmezsiniz. -
Merhabalar Euphoria otel hakkında bilgisi olan var mı?
Tekirovada ve Kızılağaç da var ,Kızılağaçtakine 3 sene önce gitmiştim .Büyük bir alana yayılmış 2 katlı binalardan oluşuyor .Bayram olduğu için midir nedir ,akşam yemeklerinde her gün ızgara et vardı .plaj ince kum ama denizde yer yer kayalıklar mevcut .Akşam eğlenceleri fena değil .Ağırlıklı olarak ukraynalılar vardı .
Aklımda bunlar kalmış
Kalacaksanız, oda ortak kullanım alanlarına yakın olsun diye belirtin -
Teşekkür ederim.
jiva beach plajı taşlık mı? -
Jiva Beach çatı katı odaları diğerlerinden uygun fiyatlı. Ama odada çocuk için yatak yok sanırım. Ek yatakda koymuyoruz gibi birşey yazmışlar. Çatı katı odalarında kalan var mı? 2 yetişkin 1 çocuk kalabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r00tsecurity -- 8 Kasım 2019; 9:18:40 > -
2019 yazında salamis bay conti'ye giden var mı arkadaşlar. hd konseptten uhd sisteme geçmişler. alkol ve yemekler konusuna bilgisi olan var mı ? 5 gece 5500 liraya değer mi ? -
Ben geçen sene arayıp konuşmuştum. O zaman kızım 1 yaşında olacaktı. Çatı katı odaları m2 olarak çok küçükmüş. Park yatak dahi sığmaz, o yüzden çocuklu ailelere veremiyoruz demişlerdi. -
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bir kaç otel daha fiyat açsın, ets ve diğer tur acentalarıyla konuşacağım bu konuyu. -
Voyage Türkbükü nasıl acaba giden var mı? Diğer Voyage'lere göre daha uygun fiyatlı. Voyage deneyimlemek için gidilebilir mi:)? -
Merhabalar,
Voyage Türkbükü daha uygun haklısınız ama sizin çocuklar küçük,Voyage Türkbükü sizin için zor olur(eğimli yerleşimi vb),ayrıca deniz önceliğiniz ise çocukların pek bir faydalanma şansı olmaz.Bütçenize de bağlı olarak Voyage deneyimlemek adına sizin için en uygun seçenek Voyage Torba. -
2 ay once ben limak kibrisa yakinbi arkadasimda salamis e gitti kibristada buluştuk , fena şikayetçiydi havuzlari camasirsuyu kokuyor yemekleri yenmiyor demişti biz cok memnun kalinca ahlanip vahlanmisti ama denizi cok güzel sirf denizi icin gidilir yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X