Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
185
Favori
40.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sanırım fırsatı kaçırdık eski mesajlardan bu anlaşılıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya fiyatlari güncelliyorlar ya da bir sorun var büyük ihtimal yine açarlar yakın zamanda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hotels.com dan 1,5 aydır takip ettiğim 3-5 otel %15-20 zamlanmış. 2 hafta önce fecbookta da'' Türkiye e tatile gitmeyelim boykot edelim fındık fıstık almayalım ekonomisi batsın'' ahkami kesmistiler ama tutmadı fiyatlar arttıkça artıyor. Bir Rus uçağı daha düşmeden fiyatlar düşmez 😁

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

Granada yaz icin rezervleri kapatmis galiba. Bende mi sorun var göremiyorum da
    Haziran belirli oda tipleri dolu ,temmuz ağustos tamamen dolu eylül ortalarında bazı oda tipleri boş .
    Bu otelin sahibi kimse ödül vermeleri gerekir .denize uzak ve devasa büyüklükte bir yeri 2 günde neredeyse tüm sezon için iyi bir fiyatla doldurdu .
    Gelen paraları faize koysa oradanda epey kazanır
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Dolmasi imkansiz ya kapattilar satisi. Ayni anda bütün tip odalar bitemez bence yani

• Akıllara zarar fiyatlar, alternatif ne yapılabilir onu araştıracağım ben, alkol kullanmıyorum gecesine en az 1000 TL ödeyip insanların aldığı alkolün parasını ödemek istemiyorum...

Faizlerde eskisi gibi değil yalnız.
    Bürüt güncel orandan stopaj vergiyi ve reel enflasyon oranını düştüğünüzde; çıkan sonuç negatif faizdir.. Yani bu şartlarda tl faizde olan para kendi değerini bile koruyamadan ucundan kıyısından erimeye başlar. (enf. olarak tuikin açıkladığı rakamı baz alırsanız sonuç negatif çıkmasa dahi buna ragmen sıfıra yakın bir değer çıkacaktır)
    Şu dönem parayla para kazanmakda güçleşti (şimdilik)

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen yıl türk turistler için ayrılan kontejyan %15 gibiydi otellerde Ets tura ayırdığı odalar dolmuş olabilir.
    Diğer kapasite yurt dışı acentalarına dağıtılmıştır diye tahmin ediyorum.
  • cornelia deluxe giden var mı? Nasıldır hizmet kalitesi vs.
    Gidene keyif alana saygılar ama yarı fiyatına koysa yine gitmeyeceğim bir otel anlamadım neden bu kadar rağbet görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Göreceli bir kavram. Gittim yine gidecegim mayista imkanim olursa tekrar da gitmeyi düşünürüm. Hatta kiz arkadasim yine gidelim diye her gün söylüyor

• takip edelim.
  • 18 22 haziran için infinity by yelken rez. yaptım. iptal sigortasıyla birlikte 2700 ₺ ödedim. Geçen sene gittiğim oteldi gayet memnundum.
  • Az once 1 oda acildi sonra yine rezerv yapildi kaldirildi. Muhtemelen birisi iptal etti rezervini

• 16 21 Eylül Cornelia Deluxe iki kişi için 5150 TL ödedim. Yorumlara güvendik inşallah pişman olmam.

• Bu arada maxx royal de baslamis galiba rezervlere. Baktim ama korktum kapattim

• Granada için ETS’ye bağlı kalmanıza gerek yok arkadaşlar tatilsepetide satmaya başlamış bilginiz olsun.İlla garanti kart olmasına gerek yok bu otel için.
    2020 F/P Tatil Fırsatları

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Aynen baslamis ama yaz aylari genelde kapali dolmustur satislar

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.