Şimdi Ara

2020 En çok Satan modeller.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar listede dikkatinizi en çok hangi araç çekti?

2020 En çok Satan modeller.

Ek: Beni en çok şaşırtan C5 Aircross oldu, Tucsonu geçecek böyle giderse. Ama çok beğendiğim de bir araç, SUV alacak olsam ilk tercihim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 13 Mayıs 2020; 10:29:55 >

• Megane sedanın bu kadar çok satması beni ürküttü 😀 neden mi? dışı seni içi beni yakar demişler ya ha işte ondan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea nin bu kadar satması elinde egea bulunduranlar ve alacaklar için ikinci el piyasası,yedek parça kolay bulunabilmesi, çıkma parça veya egea yi tanıyan usta sayısını artırır.
    Bence orta alt gelir sınıfının hedef arabası olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • opel astra sedan helal olsun 2012 model kasayı bile 2020 yılının 4. ayında bu kadar satmış. O fiyata mükemmel bence.
  • Mart ayından beri bayilerde araç kalmadı. Mart ayına kadar en çok satılan araçlar listesi yapılıyorsa da Mart ayından sonra ancak bayilerde en çok bulunan araçlar kıyaslaması olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Egea nin bu kadar satması elinde egea bulunduranlar ve alacaklar için ikinci el piyasası,yedek parça kolay bulunabilmesi, çıkma parça veya egea yi tanıyan usta sayısını artırır.
    Bence orta alt gelir sınıfının hedef arabası olur
    Türkiye'ye hoşgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

opel astra sedan helal olsun 2012 model kasayı bile 2020 yılının 4. ayında bu kadar satmış. O fiyata mükemmel bence.
    kasa eski ama hem 1.4 turbo motoru hem de düşük devirde verdiği tork hem de otomatik vitesle çok satılması normal. ocak ayında 112-115 bin TL arası satıldı bildiğim kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra eski ama listedeki en hızlı araçtır, hepside otobanda mecburen yol verecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Astra eski ama listedeki en hızlı araçtır, hepside otobanda mecburen yol verecektir
    Astranın yaşına hürmeten yol verilir anca, malum 11 yıllık kasa atra j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 13 Mayıs 2020; 11:33:56 >
  • Liste gayet normal.. Yoldan arabadan anlamayan vatandaşı çevir türkiyede sence en çok satmış ilk 5 ootmobil nedir de sana diyiceği zaten egea passat clio megan corolla civic doblo symbol dacia falan olur..

Bu listede üç süpriz var biri 3008 çok sattığını biliyordumda ilk 6 ya giricek kadar çok sattığını bilmiyordum.. Birde 2008 onuda tam tersi ilk 5 e girer diye düşünmüşdüm çok şişirdiler arabayı çünkü oda aşağılarda imiş.. Troc da süpriz yapmış kampanya falan lansman olarak çok uygun rakama gelmişdi ama ilk 10 giricek kadar sattığını bilmiyordum..

Gerisi zaten fiks memleket manzarası hiç değişmez.. Yer değiştirir sıralamada sadece..

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Bu listenin sürpriz prensi C5 Aircross'tur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.