Teşekkür ederim. O zaman ya ikinci el 1.5 dizel edition manuel Corsa ya da 2018 otomatik Polo comfortline olacak. Corsa'nın şerit takip vb. fonksiyonundan dolayı tercih etmek istiyorum. Arada kaldım. Ayrıca Edition ile innovation arasındaki teyp kısmında olan dijital ekranın farkları var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 6 Nisan 2021; 20:40:37 > |
2020 Corsa Yeni Donanım Paketleri: Innovation, Dynamic, Enjoy [Hangisi En Dolu?] (4. sayfa)

-
-
Evet inovasyon teybi büyüktür
ama otomatik vitesli küçük aranalar tercih edilir
manuel 2021 yılında oldukça azaldı, otomatik Polo makbul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalkerEvet inovasyon teybi büyüktür
ama otomatik vitesli küçük aranalar tercih edilir
manuel 2021 yılında oldukça azaldı, otomatik Polo makbul
Corsa için bayiyi aradım. Belirtilen liste fiyatından bayağı düşük fiyat veriyorlardı. Geri dönüş yapacaklar. Olmazsa 2018 Polo alacağım sanırım dediğiniz gibi. Hem kaliteli hem otomatik ve piyasası olan bir araç
-
Corsa olursa manuel olacak
Ama Polo otomatik hem de DSG yani hiç hissettirmez.
DSG arızalı diyenlere pek itibar etmeyin, evet; kavrama ve mekatronik bir süre sonra değişiyor ama yetkili servis bakımlı ise garantiden ücretsiz değişiyor.
Dsg kadar pürüzsüz sarsıntısız vites değiştiren başka şanzıman yok. Devir saatini takip etmeseniz vites değiştiği anlaşılmaz BİLE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalkerCorsa olursa manuel olacak
Ama Polo otomatik hem de DSG yani hiç hissettirmez.
DSG arızalı diyenlere pek itibar etmeyin, evet; kavrama ve mekatronik bir süre sonra değişiyor ama yetkili servis bakımlı ise garantiden ücretsiz değişiyor.
Dsg kadar pürüzsüz sarsıntısız vites değiştiren başka şanzıman yok. Devir saatini takip etmeseniz vites değiştiği anlaşılmaz BİLE
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. O zaman tercihimi Polo'dan yana kullanayım. Onun araştırması içerisine giriyorum. :)
-
-
gerçekten öyle, peynir ekmek gibi gidiyor. İlginç gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X