Şimdi Ara

2020 Clio joy alınır mı?? Yoksa 2.el mi bakmalı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba öğrenciyim şehir içinde kullanmam için küçük basit bir araba bakıyorduk. Fiyat sınırımız başta 75 bin tl ydi ama malum 2.el fiyatları uçup gittiği için bütçeyi 100 bin e kadar çıkardık. Ben ön konsolunda büyük ekranı ve bluetoothu olan r araba istediğim için clio bakmaya başladık 2.el . Peugeot 208 ve citroen c1 bakıyorduk başta ama babamın kendi arabasını götürdüğü servisteki tamirci peugeot ve citroen sakın almayın 2.el piyasası yok, 80 e alırsınız 60 a satamazsınız, ayrıca sürekli arıza çıkarır o arabalar dayanıksız alıcaksanız renault opel vw alın falan demiş. Bu yüzden o seçenekleri de eleyerek sadece clio bakmaya karar verdik. Babam mutlaka 100 bin km aşağısında, hasarı çok az olan araba almak istiyor. 2014-2015 model bu özellikleri taşıyan otomatik cliolar şuan 100 bin civarına satılıyor sahibinden’de. Geçenlerde yine sahibinden’de 2020 model 0 km clio ların 125 bin tl civarına satıldığını görünce babama gösterdim. O da 2.el 5-6 senelik arabalara 100 bin vermektense buna 125 bin vermenin daha mantıklı olduğunu söyledi ve almaya karar verdik. Gelin görün ki 125 bin tl olan clio’lar joy paketmiş ve arka camları manuelmiş. Üstelik touch ve icon pakette olan büyük ekran joy pakette yok. Gerçi ekranı 4.2 inçmiş yine işimi görür ama arka camların manuel olması canımı çok sıktı. Babam bişey olmaz arkaya oturan çevirsin camları diyor. Gerçi çoğunlukla tek kişi kullanacağım arabayı, kırk yılda bir oturur arkaya biri oturacaksa. Ama yine de bilemedim. Burada 2020 clio joy başlığını okudum herkes baya eleştirmiş malzemesinin kalitesizliğini vs. Çok kararsız kaldım bu yüzden. Babama 135 bin tl ye satılan touch paketi gösterdim ama 135 e çıkamam diyor. Onu da anlayabiliyorum zira 125 bine bile zor çıktı kredi falan çekicek hatta. O da sırf 0 km araba alabilmek için çıktı 125 e , 2.el bir araba için 100 binden yukarı çıkmayacağını söylüyor. Sizce ne yapmalı, hangi arabayı almalı çok kararsız kaldım. Şimdiden teşekkürler hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve bir şey daha eklemek istiyorum, eğer 2020 joy paket clioyu alırsak bu sene içinde ötv indirimi gelirse ve 2020 touch paket clioların fiyatı düşerse gerçekten çok üzülürüm, beklemediğim için kendime çok kızarım. Çünkü touch paketlerde arka cam elektrikli, ekran daha büyük ve ayrıca Apple car play var. Ama bir yandan da herkes ötv indirimi gelmez fiyatlar daha da artıcak diyor bu yüzden hazır 125 e 0 Km otomatik clio bulmuşken alalım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyergirll -- 10 Mayıs 2020; 12:44:49 >
  • ötv indirimi gelmez zaten peynir ekmek gibi satılıyor hala araçlar şuan bayilerde araç kalmadı. araçlar geldiği gibi tükenecek. baktığınız clio istediğiniz gibiyse 125 bine alınır.
  • İlla clio olacaksa İkinci elde turbo 1.2 120bg,otomatik icon paketler var.büyük ekran 2013 den başlıyor yıl olarak 2016 ya kadar bakabilirsin. 2017 üstü bi tık daha pahalı olabilir.
    90-100.000 tl arası pazarlıkla alabilirsiniz.
    Tabi Benzinli olması sorun değilse ...Ayrıca km ler düşük ve kazasız da bulabilirsin.

İlla sıfıra olsun dersenız, evet çok rezil bir durum arka manuel olması ama sıfı km araban olacak takma kafaya.

Bence öğrenci adamsın şehir içinde yeter bence.Babanı da fazla yorma hayırlısı inşallah, babanın da kıymetini bil...

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 10 Mayıs 2020; 13:41:55 >
  • arka camlar manuel olsa nolur anlamıyorum ilginç,98 e sıfır 0.9 tce joy satıyorlar öğrencisin al geç bence ekranı kendin taktırırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

ötv indirimi gelmez zaten peynir ekmek gibi satılıyor hala araçlar şuan bayilerde araç kalmadı. araçlar geldiği gibi tükenecek. baktığınız clio istediğiniz gibiyse 125 bine alınır.
    ötv olmaz deme bu ülkede neler oluyor bir kişinin sözüne bakar .bence ötv indirimi olur piyasa ölü

• Fiatın ve renonun ve dacianın ikinci elini almam. Sıfırını alırım, garantisi biter bitmez de satarım. Ben olsam sıfır clio egea veya dacia sandero alıp binerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• babamın kendi arabasını götürdüğü servisteki tamirci peugeot ve citroen sakın almayın 2.el piyasası yok, 80 e alırsınız 60 a satamazsınız

Yil 1998'miydi diyecegim ama konuda geçen fiyatlar bozuyor işi.

• Yeni corsa özel seri olarak galiba manueli 122 bin civari bi fiyatla gelmisti. Donanim olarak baya iyi görünüyordu. Otomatiginin de videosu var bi bakin derim

Arden Otomotivyoutube
    2020 YENİ OPEL CORSA OTOMATİK VİTES ÖZEL SERİ P32
    https://www.youtube.com/watch?v=og9HZYpvE24&feature=youtu.be

• Al sana ekranlı Clio 120 milyara ?

• ben hiç kullanmadım bilmiyom
    ön konsolda dokunmatik dev ekran olmasının sürücüye ne gibi artıları var
    klasik tuşlarla yapamadığı neyi yapabilyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus00541

Yeni corsa özel seri olarak galiba manueli 122 bin civari bi fiyatla gelmisti. Donanim olarak baya iyi görünüyordu. Otomatiginin de videosu var bi bakin derim

https://www.youtube.com/watch?v=og9HZYpvE24&feature=youtu.be
    Otomatik vites bakıyoruz maalesef, otomatik ehliyetim var zaten manuel kullanmayı bilmiyorum İstanbul trafiğinde manuel zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Al sana ekranlı Clio 120 milyara ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2020-model-clio-0-kmde-0.9-tce-turbo-icon-813278638/detay
    Çok güzelmiş ama manuel , otomatik vites bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Ve bir şey daha eklemek istiyorum, eğer 2020 joy paket clioyu alırsak bu sene içinde ötv indirimi gelirse ve 2020 touch paket clioların fiyatı düşerse gerçekten çok üzülürüm, beklemediğim için kendime çok kızarım. Çünkü touch paketlerde arka cam elektrikli, ekran daha büyük ve ayrıca Apple car play var. Ama bir yandan da herkes ötv indirimi gelmez fiyatlar daha da artıcak diyor bu yüzden hazır 125 e 0 Km otomatik clio bulmuşken alalım diyorum
    Bahsettiğin araç Clio 5 sanırım , sıfır 2020 clio 4 Joy 0,9 manuel 98000Tl çünkü.

Clio 5 güzel araç şu an yok satıyor sürekli zamlandı.

1.0 turbo motor hem güçlü hem şanzıman sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyergirll

Çok güzelmiş ama manuel , otomatik vites bakıyorum

Alıntıları Göster
    Hem otomatik vites hem dolu paket kemde sıfır araç ... 120 liraya yok maalesef

• Evet bu fiyata dolu otomatik clio yok biliyorum maalesef fiyatlar kafayı yemiş .. karar verdim sanırım boş clioyu alıcam hepinize teşekkürler

• Bence bu yeterli, cep telefonundan kucuk ekran ve otomatik arka cam icin babanizi krediye zorlamak luzumsuz olur. 10 inc double ekranin en babasi 2000 liraya bulunur

• Mitsubishi space star baktınız mı hiç? 2. Elini bilmem ama donanım olarak clionun çok çok üstende bence ayrıca otomatik.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.