elime 2020 2021 yılından matematik soru bankaları geçti (orijinal, 3d, 345, apotemi...) şunu komple yenilediler dediğiniz yayın var mı |
2020-2021 basımlar çözülür mü
-
-
Bence çözülmez hocam. Yeni kaynaklara bağlı kalmak daha iyi bir seçim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çözülür hocam çoğu kitap zaten soruları yenilerken cikmis sorulardaki a yı b yapıp kitaba basıyor öyle öyle her sene 5 10 soru degisiyor. Her yayının farklı tarz sorusu olan testleri biliyorsundur zaten (345 orj sorular 3d son 3 soru gibi) en kötü onlara bakarsın cozumlerden sendekinden farkliysa ordan cozersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 apotemi trigonometri çözüyordum mola verdim ve bunu gördüm. Bence çözülür ama yenisini bulabiliyorsan tabii ki daha iyi olur. Video çözümlerden kaç soru değişmiş bakabilirsiniz kendiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weexeq -- 20 Eylül 2024; 21:26:21 > -
çözülür karekök geometri mesela o yılların basımı daha iyiydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu soru sorulacak kadar eskidi mi ya
hocam siz 1.5k civarı sıralama yapmıştınız sanki oradan mezuna mı bıraktınız
Çözülür bence hocam. Temel kazanmak için genel itibarıyla eski nesil sorular çözmek gerekiyor onlar her sene bulunuyor zaten. Yeni nesil olanlar da eski nesili iyi kavradıktan sonra okuduğunu anlamadan ibaret büyük oranda
-
bencede çözülür fakat motive olmak için güncel kaynaklar çözülmeli
Çok fark olmaz bence
Çözülür, kafan rahat etmezse 1-2 tanesini çöz gerisini güncel al.
-
Herkese yorumları ve yardımları için teşekkürler, boşa o kadar para saymaya gerek yok gibi. apotemi fasikülleri neredeyse aynı kitabın yanlamasına genişlemesi harici galiba, 3d ve orijinal harbiden yer yer değişiklik yapmış ama o kadar da büyük değil. 345'in geçen sene klasik kısmını çözmüştüm, yine tekrar amaçlı eski kitaptan orayı çözüp yenisinden de ösym tadındaları çözerim.
-
evet hocam 2k ea
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X