Sizce ne yapmalıyız? tyt matematiğin sorularının ygs ye hiç benzememesi ve benim tyt(ygs) matematiği bitirirsem bir işe yaramayacağını düşünüyorum çünkü yeni soru tipleri aşırı değişik. Sizce matematikte ne yapmalı kafam aşırı karıştı ygs ile hiç alakası yok tyt için direk problemlere odaklanmayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir? YGS matematiği bitirenler, tyt de bir işe yaradı mı yaramadıysa ne yapmalıyız sizce?
Sizce ne yapmalıyız yardım
Tyt matematik çalışma. İşlem temelin olsun kâfi. 3-4-5 denemelerini çöz. Full ayt çalış her konudan fasikül bitirmeye çalış. Paragraf ve geometri çöz her gün
ben 3-4-5 tyt matematiğini çözdüm onun haricinde bol bol deneme çözdüm ama denemelerimde kendime 50 dk süre veriyordum tyt mat için konuşuyorum ve işte ilk hatamı burada yaptım diyebilirim çapta endemikte 30 un altına hiç düşmememe rağmen matematiğe 65 dakika gitti ve 23 net yaptım 60 dk da türkçeye gitti ve ondan da 27.5 net yaptım yani sen sen ol denemelerinde biraz ilerleme kaydettiğinde süreni azalt matematiği 40 dk da çöz mesela ve türkçeyi 35 dk da ben normalde 15 dk arttırırdım ama sınav anında yetişmedi yani sen 30-35 dk arttırmalısın dostum tavsiyelerim bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu
Eski tip soruları çözemezsen yenileri hiç çözemezsin.
Bence o zamana kadar sınav sistemi değişir daha çok var ama 2001’liler için öneri verebilirim. Türkçe Mat çalışın yeter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme