Şimdi Ara

2019 YKS HAKKINDA ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu 2019 TYT sınavında eski sistemler gibi puan türleri gelebilir mi böyle bişey olabilir mi ? fikriniz nedir veya bir duyum alan varmı?

• up
  • YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER LİSE SİSTEMİNE DAİR OLACAK DUYUMLARI ALDIM KAYNAK: BURAK TEVGE NAMI DİĞER LAMA NAMI DİĞER NİCKİNİ UNUTTUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogazicibenimdir

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER LİSE SİSTEMİNE DAİR OLACAK DUYUMLARI ALDIM KAYNAK: BURAK TEVGE NAMI DİĞER LAMA NAMI DİĞER NİCKİNİ UNUTTUM
    tyt-ayt sistemşnde degisiklik olacak mı?
  • hocam puan sisteminin değiştiği yıllarda kaos oluşuyor özellikle tercih ve yerleştirmelerde. 2018de de oldu bu. şimdi bu sene aynı şeyi yapmazlar artık. ama bir kaç yıl içinde canları sıkıldığında tekrar değiştireceklerinden eminim.
  • Daha bu sistem degismez ancak 2-3 seneye degisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogazicibenimdir

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER LİSE SİSTEMİNE DAİR OLACAK DUYUMLARI ALDIM KAYNAK: BURAK TEVGE NAMI DİĞER LAMA NAMI DİĞER NİCKİNİ UNUTTUM
    lama :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    Forum rumuzum hariç her şeyimi söylemiş adam, helal olsun vallahi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilader valla bu sene işler karışacak gibi kolay sormuşlar galiba her önüne gelen +100 net diyor sırf benim eski okuldan bile 45-50 kişi var +110 net yapan (160 kişilik okul) bakalım düzeltecekler mi sınavdan sonra yapılacak oynammalar ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.