Şimdi Ara

2019 vs 2020 AYT Fen (Anket) (+200 oy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

2019 vs 2020 AYT Fen (Anket) (+200 oy)

(En Son Oy Tarihi: 23.6.2021)
Giriş
  • Hangisi daha zordu sizce? Ya da hangisinin sınav anındaki yapılabilirliği daha güçtü? İkisini de 10 üzerinden puanlarsanız güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE0CE0A68 -- 11 Temmuz 2020; 18:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esit ya.

• 2019 bariz daha zor çoğunuz 2020 de girdiğiniz için ona verdiğinizi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29A2A4441 -- 10 Temmuz 2020; 14:22:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizik aynı gibi kimya geçen sene zordu bu sene fazla kolaydı saniyelik sorular sormuşlardır biyoloji de kimyanın tam tersi ortalama olarak geçen seneyle aynı diyebiliriz
  • fizik eşit kimya basit biyo eşit veya 2019 bir iki tık daha zor bana öyle geliyor biyoloji kısmında en azından
  • Fizik eşit, kimya 20 daha kolay ama biyo 20 bariz daha zor olduğu için 2020 daha ağır basıyor

• Fizik eşit, kimya geçen sene 1 soru daha zor (grafit sorusu) Biyoloji bu sene 2 soru daha zor. (polimeraz sorusu ve penguen sorusu) Diğer 1-2 soruda da çeldirici şıklar vardı.2020 AYT fen 1 tık daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80B35009E -- 10 Temmuz 2020; 13:27:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2023 Hedef ilk 1000
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2019 6/10
    2020 6.5/10

• Bence eşit genel manada fizikler benzer kimyada 2019 zor biyoda 2020 zor olduğu için nötrlüyor birbirini

• 2019’a göre
    Fizik eşit
    Kimya kolay
    Biyo daha zordu
    Ama biyonun bu seneki zorluğu kimyanın geçen seneki zorluğundan fazla olduğu için azıcık farkla 2020 daha zor diyorum
    Edit: oynama olsa bile yarım netlik anca etki eder. O kadar benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 10 Temmuz 2020; 14:53:24 >
  • Eşit bence.
    2019 fiziği daha zor
    Kimyalar eşit
    2020 bio daha zor

• 2019 Kimyası bu senekini rahatlıkla döver. Bu seneki bebelere balon bir kimyaydı. 2019 fiziği yine bir tık daha üstün 2020 den. 2020 biyolojisi de 2019 dan 1 tık daha zor.

Totalde 2019 > 2020 diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 10 Temmuz 2020; 12:40:29 >
  • Sıralamayı matematiğin belirlediğini unutan DH tayfa kendini avutuyor oynat bakalım

• Biyoloji sorularından dolayı zor diyorum. Kimya belki 1 tık daha zor olabilir ya da hemen hemen aynı. Fizik Türkiye'nin netleri ortada onun için kolayda olsa zorda olsa pek fark etmiyor.
  • Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt
    Matematik netleri hemen hemen aynıysa fen önemli olur. Ha matematik netleri kötüyse zaten diyecek pek bir şey olmuyor.
  • Matematik her türlü geçen seneden kolaydı geometri de dahil.Ayt geometri mi tyt geometri mi belli değildi zaten.Üstelik fen de geçen seneye göre fizik ve kimya geçen seneye göre kolaydı.Biyoloji belki 1 belki 2 soru seçiciydi.Hadi fizik kimya geçen seneyle aynı diyelim her türlü o matematiği 1-2 fen sorusu kapatmaz.Ve hiç bi zaman sıralamaları fen belirlemedi sayısal bazda.

• Mesela benim 29.25 mat var 35.25 fen var ne değişik adamım böyle ya
  • Diren Sıpaydi kullanıcısına yanıt
    Bence de TYT geometri daha zordu. Ben AYT matematik kısmına kendi açımdan katılmıyorum. 345 denemelerinde genelde matematik yapıyordum, geometri kısmında 3-4 net geliyordu ama sınavda geometri netlerim kurtaracak yani matematik kısmında beklediğimin altında kaldım. Sınav anında insanın hangi dersi iyi yapacağı belli olmuyor çünkü psikoloji çok etkili. Biyoloji'de 4-5 tane seçici soru vardı, 2018 ve 2019 biyoloji ile kıyaslanamaz çünkü bu sene daha zordu. Geçmiş senelerde fen sıralamayı belirlememiş olabilir ama bu sene matematik netleri hemen hemen aynı diyorlar yani farkı fen ve OBP açacak. Bunun başka yolu yok.
  • Bana göre
    Fizik eşit
    Kimya sorular aynı ama 20nin işlemleri kısa
    Biyo 20 19 a göre kat kat zor 19 8 dk da 20 25 dkda bitti ikiside 1y

• sumatarası kullanıcısına yanıt
    Ama biyoloji belki sınav anından dolayı öyle gelmiş de olabilir bu yorumlar kişiden kişiye değişir sonuçta

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.