Şimdi Ara

2019 VE İLERİ TAYFALARA MUHTEŞEM UZUN TAKTİK YAZISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
57
Favori
11.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asla iyi denemeleri en sona bırakmayın, çözülmüyor zira
    TYT sosyalde 1 tarih, 1-2 din, 4-5 coğrafya yani 8 soru falan bilgiydi, kalanı yorumdu. Full çekmek gelen sorulara yani şansına kalmış ama sene boyu çözdüğün denemelere baka baka rahatlıkla +15 seviyesine gelmen lazım.
    sosyali bilmem ama her sene tyt'de mat ve tr'nin en az birisinden mutlaka vururlar, nadiren ikisinden birden vururlar ve bu olduğu zaman ortalık karışır baya :)
    sana tavsiyem sosyal hariç TYT'yi bir an evvel bitir, AYT asıl, asıl kaldıraç AYT'dir. sene sonuna doğru tekrar tyt döner PRATİK KASARSIN!
    Kaynaklara gelirsek her sene güncelleniyorlar ama ben bu sene 3D ve 3-4-5'i başarılı buldum. Bu sene daha da iyi kaynaklar çıkacaktır, güzelce tara, 2019'un sorularına bak, uygun olanı al.
  • Hocam mezunum tyt mat için sene içinde SB çözdüm şuan konuları biliyorum 345, apotemi ve acil belli kısımları,kaf1-2 çözdüm. Bu sene kitap çözmek saçma geliyor çünkü sınavı yetiştiremediğim için istediğim gibi gelmedi sıralama sizce bir tane SB çözeyim mi yoksa bölüm denemesi+problem mi atsam? Bir de bir tane kitap çöz derseniz bilgi sarmal nasıldır sizce?
    Çok soru sordum kusura bakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Hayranı

Hocam mezunum tyt mat için sene içinde SB çözdüm şuan konuları biliyorum 345, apotemi ve acil belli kısımları,kaf1-2 çözdüm. Bu sene kitap çözmek saçma geliyor çünkü sınavı yetiştiremediğim için istediğim gibi gelmedi sıralama sizce bir tane SB çözeyim mi yoksa bölüm denemesi+problem mi atsam? Bir de bir tane kitap çöz derseniz bilgi sarmal nasıldır sizce?
    Çok soru sordum kusura bakmayın
    ben mezun senemde sadece deneme çözdüm, kitap sadece eksik olduğunuz DERSLERE çözün. ne kadar "FARKLI TÜRDE" deneme çözerseniz o kadar çok soru tarzı görürsünüz.

hocam bari sizde şurada bir teşekkür mesajı yazarsınız artık :D
    https://www.technogezgin.com/universite-sinavina-hazirlik-derece-tayfadan-oneriler/

• kaptanyaziyor kullanıcısına yanıt
    Yazayım hocam :) yani kitap işine girme diyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazacaksın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    bir derste zırıl zırıl eksikseniz hiç acımadan dalın kitaba
    ama pratikte eksiğim var, konu eksiğim tek tük diyorsanız deneme kulvarına alalım sizi :)
  • THEmorvel56 kullanıcısına yanıt
    kim ne yazacak?
  • bu tür tavsiyeleri çok okuduğum için pek farklı birşey göremedim ama bilmeyen için yararlı olur tabi emek var.

o yeni nesil soru hakkında dediklerinize tamamen katılıyorum.
    abartmayın hocam ilk 1000 yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptanyaziyor

hocam çok teşekkür ederim

gençler sınav psikolojisi çok önemli gerçekten, ilk 100 yapan adamla ile 3k yapan adamın farkı psikolojik hazırlıktır
    Katılıyorum hocam belli bir noktadan sonra yaklaşık aynı yapabilme kapasitesi oluyor. Sınav anına çok iyi hazırlanmak gerek.
    AYT yi sene boyunca gevşek çözdüğüm, zor sorular karşıma çıkınca nasıl davranacağımın alıştırmasını yapmadığım için sınavda alnımdan terler akarak son yarım saatte 8 soru çözdüm. İyi ki harika bir sonuç geldi. Daha sakin ve emin de geçirenler vardı ilk 100'de 200'de işte onlar, biz 2000'deyiz :D

Konuyu okuyanlara psikolojik hazırlığa da dikkat etmeyi tavsiye ederim

• ufak bir ironi olsun istemiştim :D
  • pBat kullanıcısına yanıt
    işte tam olarak bu, bunu hocaların %90'ı es geçiyor ama olayın özü bu gerçekten arkadaşlar
    he anladım yok hani ilk 100den tavsiye alırım ben sadece ilk 100 derecedir diyen de var da ondan şeyettim yoksa normali ilk 1000dir yani
  • olsun hocam, özelden tahmin edemeyeceğin kadar çok güzel dönüş aldım
    hiçkimse +3000 kelimelik DOYURUCU bir rehber yazmayınca ben yazayım dedim
    bu kadar bilgi çöpe gitmesin :)
  • quote:

olsun hocam, özelden tahmin edemeyeceğin kadar çok güzel dönüş aldım
    hiçkimse +3000 kelimelik DOYURUCU bir rehber yazmayınca ben yazayım dedim
    bu kadar bilgi çöpe gitmesin :)
    b12 omega haplarının hangilerini kullanıyordunuz ? kilo alımı oldu mu ? ve aynı gün mü kullandını 2 sini yoksa günden günemi
  • ocean markasını kulladım. benim bünyem hızlı olduğu için kilo alımı olmadı.
    ilk hafta her gün kullandım, sonrasında ise haftada 1 kez deneme olduğu günlerde kullandım.
  • B12 et tüketme durumuma göre kullandım.
    ne zaman uykusuzluk çektiysem, kırmızı et tüketmediysem, kafam donmaya başladıysa attım b12 hapını
  • quote:

ocean markasını kulladım. benim bünyem hızlı olduğu için kilo alımı olmadı.
    ilk hafta her gün kullandım, sonrasında ise haftada 1 kez deneme olduğu günlerde kullandım.
    Vitaminler.com
    Ocean Plus Omega 3 1200 Mg 50 Kapsül - Omega 3
    https://www.vitaminler.com/urun/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-5112

şu 2 sini almayı düşünüyorum. her gün daha etkili olmaz mı almak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

https://www.vitaminler.com/urun/ocean-plus-omega-3-1200-mg-50-kapsul-5112
    https://www.vitaminler.com/urun/solgar-vitamin-b12-1000-mcg-100-tablet-5190?gclid=CjwKCAjwpuXpBRAAEiwAyRRPgWo--fbuYQXIn_DqFXmBoKl8vMkaUYKr1Py0v2t3e83nzoCuiDKtehoCn_UQAvD_BwE

şu 2 sini almayı düşünüyorum. her gün daha etkili olmaz mı almak ?

Alıntıları Göster
    her gün alırsanız hissettiğiniz etki bir yerden sonra azalmaya başlıyor
    en azından bende öyle oldu
    önerim sınavdan sınava almanız
    hatta en iyi önerim ise deneyip bünyenize en uygun aralığı ve vakti bulmak

• quote:

her gün alırsanız hissettiğiniz etki bir yerden sonra azalmaya başlıyor
    en azından bende öyle oldu
    önerim sınavdan sınava almanız
    hatta en iyi önerim ise deneyip bünyenize en uygun aralığı ve vakti bulmak

Alıntıları Göster
    mezun adamın sınavı 1 sene sonra :D haftada 3 gün b12 hafta 2 gün omega 3 gibi onu ayarlicam artık. eyvallah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.