Şimdi Ara

2019 TYT YKS KONULARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADI DEĞİŞEBİLİR TAMAM

SENEYE ÜNİVERSİTE GİRİŞ İÇİN OLACAK SINAVLARIN TÜM KONULARININ LİSETESİNİ NEREDEN BULABİLİRİM 12 YE GEÇEN ARKADAŞLAR BULAN VAR MI ?

• üniversitego'da olması lazım . google araması yapsan çıkar zaten . ufak tefek değişiklikler olabilir . önümüzdeki sınav bir bitsin o zaman belli olur .
  • UPP ARKADAŞLAR YOK MU BİLEN BİRİLERİ LTİ VE KİMYA DA DEĞİŞİM VAR MI ?
  • Hocam al bu siteden incele istediğin gibihttp://mufredat.meb.gov.tr/Programlar.aspx

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben baktım değişen bisey yok gibi

• abeautifulmind kullanıcısına yanıt
    Buradaki yeni müfredat. Bizim bu sene (11'de) gördüğümüz logaritma, diziler ve trigonometri 12'ye ertelenmiş. Haliyle türev ve integral'de bayağı konu kalkmış. (Örneği mat. için vérdim ama diğer derslerde de öyle) Sorun şu seneye buradaki müfredattan mı sorumlu olacağız yoksa hali hazırda gördüğümüz müfredattan mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 AYT.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mîr Mihemed kullanıcısına yanıt
    Herkesi gordugu mufredattan sinav yapiyorlar.

Bir sorum olacakti bu seneki 11 lere trigonometride donusum ogretildi mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    Evet öğretildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Türev integralde ne kalkmış hocam
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Üniversitego'da bu yazıyor (ama biraz eski sanırımz):

quote:

Ters Trigonometri fonksiyonlarının türevi ve integrali kaldırıldı

Limitte 0/0 ve sonsuz/sonsuz dışındaki belirsizlik türleri kaldırıldı

İntegralde Hacim hesabı kaldırıldı

L Hospital kaldırıldı

Konuları bilmediğimden ne kalktı ne kaldı bilmiyorum (ama matematik öğretmenimiz yazın 2. aşama için kitap almayıñ, LTİ çalışmayıñ birçok konu kalkacak boşa çalışırsıñız démişti).

Burada hem eski hem de yeni müfredat var isterseñiz inceleyebilirsiñiz:

http://www.matematikbankasi.com/ortaogretim-matematik-dersi-ogretim-programi.html

~~~~~~~~~~~

•Bugün tyt fizik sb almak için kırtasiyeye gittim. Adam esen yayınlarınıñ 10-11-12 ve TYT-AYT kitaplarını geri çağırdığını (iade aldığını/toplattığını) söyledi.

Soñ olarak hangi müfredattan sorumlu olduğumuzdan hâla tam emin déğilim. Bu yaz elimdeki kitaplarla [9-10'da yattığım için bayağı kitap var bunlarıñ dışında Gasmek'iñ (Antep bld. bağlı YKS dahil bir çok alanda ücretsiz kurs véren kurum) vérdiği ~15 kitap (DC yayınları) var.] TYT+11 çalışağım (inşaallah).

Bu yazdiklariniz yeni kaldırılan konu değil. Şuan da sorumlu olmadigimiz seyler. Mebin sitesinde mat ve fiziğe baktım. 2018-2019 da topyekûn uygulanacak yazıyor. Türev alma kuralları felan duruyor. Fiziğe baktım o da aynı.

• Polinom, köklü, üstel, logaritmik ve trigonometrik fonksiyonlar içeren türev uygulamaları yapılır. Sadece polinom fonk. var diyorlardi. Ayrıca biraz daha inceledim. Behzat eğik asimptotun kalktığını söylemişti. Asimptot kavramı açıklanarak düşey, yatay, eğik asimptotlar verilir, eğri asimptota girilmez. Yazıyor. Eklenenler şeyler de var demek. Hepsini okursak çıkarılanlar da vardır. Ama ciddi bir eksik ya da fazlalik olsa bu kadar incelemeyle gözüme çarpardı diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.