Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple hariç marka milliyetçisi değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 23 Aralık 2019; 8:7:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Merhaba siz bu calibrasyonu yaptiniz mi, yaptiysaniz fark edilir bir degisiklik oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt
    Henüz deneme fırsatım olmadı. Kutudan zaten yüksek renk doğruluğuyla çıktığı için büyük fark olacağını sanmam. Özel amaçlar için önemli olabilir.

Hocam peki XG80 serisi için nr diyorsun alınırmı 4800 liraya yoksa değmez mi

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştırmaya bakıp kendin karar ver.

• Ne amaçla önerdiler bilemiyorum hocam. Kullanışlı bir yapısı var lg tvlerin. Kumandasının flymouse olması, işletim sistemi çok hoşuma gidiyor. Fakat amaç renk doğruluğu siyah kalitesi kontrast oranıysa bu bahsettiğiniz model bu konularda çok vasat görünüyor.Lg oledler dışındaki en üst seviye panellerinde bile bu kriterlerde pek başarılı değil. Renk doğruluğu için özel aletlerle kalibrasyon yapıldığında yüksek doğruluk alınabiliyor ama kutudan çıktığı halde durum baya kötü. Ips panellerin tek avantajı açı kaybının düşük olması. Bu site iyi bir kaynak incelemeler için.
    RTINGS.com
    TVs: Reviews
    https://www.rtings.com/tv/reviews
    . Karşılaştırma bölümü de var
    RTINGS.com
    TV Side-by-Side Comparison Tool
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare
    .

teşekkür ederim, peki PS4 Pro alıp Sony XF90 65" tv ile kullansam 4k ve HDR oyunları destler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalwartMan89 -- 23 Aralık 2019; 11:47:54 >
  • Destekler.
  • Android 9 olup, harici uydu ve harici ses sitemi kullanan arkadaslar varsa benim next internet machina uydu takili oldugunda hdmi earc portuna bagli lg sk10y kesinlikle ne uydu kanallarinda nede netflix, kodi gibi platformlarda ses vermiyor. Uydunun hdmi kablosunu cikarttigim zaman aninda sb i algilayarak ses veriyor bu sefer.

Edit: Ayni hdmi kablosu ayni portta xbox360a takiliyken sound bar ses veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 24 Aralık 2019; 7:16:33 >
    Teşekkür ederim ilginize.
  • Arkadaşlar bana servisin söylemediği ve yapmadığı 2 şeyi size aktarayım 1. Ben turkcell plus 4k tv kullanıyorum hdmi giriş ayarı standarttaydı onu gelişmişe aldım standartta ps4 2160p rgb aktif olmuyordu 2. Tv otom. güncelleme alabilmesi için yardım menüsünden kullanım şartlarını kabul etmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerdeburda -- 23 Aralık 2019; 21:3:20 >
    Siz Türkiye’de değil misiniz?
    Veya şöyle diyeyim;
    Android 9 size direkt mi geldi yoksa bir yersen mi indirdiniz?

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Turkiyedeyim ve direk tv ye guncellleme olarak geldi

Üretim bandı çıkışlarına göre yapıyorlar o zaman güncellemeyi.

Tv’yi ne zaman almıştınız ve aldığınızdan beri hiç güncelleme geldi mi?

• haQQo kullanıcısına yanıt
    12.11.2019 fatura tarihi. 11.11 den aldim ve tek guncelleme android 9 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 24 Aralık 2019; 7:19:46 >
  • Böyle kötü kötü gösteriyor çok kızıyorum 😉
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Aida64 app'siyle bakınca board yazan yerde ATV2 yazıyor, diğer isim vs. yerlerde ATV3 yazılım hatası başka bir anlamı yok.
    chipseti ATV2.
  • Sony Tv Telegram Grubu.
    Telegram
    Sony Android Tv Bilgi Paylaşım Grubu.
    https://t.me/joinchat/B7uHB1Ymb36nVCIfuCq0Lw

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    hocam bende xf90 var ATV3 yazıyor bu yazılım hatasını düzeltmenin bir yolu var mı
  • chief1905 kullanıcısına yanıt
    Hata dediğim yazılım o şekilde görüyor bir önemi yok, gerçekte tüm xf90'lar ATV2 denen MT5891 anakartı kullanıyor,
    ben tv'yi ilk zamanlarında almıştım, bende de ayarlar - hakkında bölümünde Bravia_ATV3 yazıyor.

Aida64'le bakınca board kısmında ATV2 görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.