Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enessezgin

Hocam pikseller artar diye biliyorum. Bu arada arkadaşlarda baya bir sorunlu panel çıkınca ben de ayrıntılı ölü piksel tesi yapayım dedim. Valla baya bir aradım ama sorun yok panelde
    Hocam sizin OLED77C9 temiz cıkmasına sevindim sizin gibi benden alan herhangi bir sorun sıkıntı yaşayan hiç karşılaşmadım ben şuana kadar biraz şans işi ama bakalım konuyu araştırcam panelde sorun olsa hepsinde olur özelden bir arkadaş yazmış,
    Vatan bilgisayar üzerinden aldım cihaz geldiğinde ekran piksel testi yaptım,3 adet piksel vardı ürünü geri iade gönderdim dedi bana yenisi geldi onda herhangi bir sorun sıkıntı yaşmadım dedi.
    Karşı komşum geldi OLED izleğince hayran kaldı 1 tanede ona aldık 3 hafta sonra ürün geldi gelen ürün benim iade gönderdiğim ürün bu sefer arkadaşa göndermişler nereden anladınız dedim?? benim ilk gelen tv nin serisini cekmiştim dedi baktık seri aynı,geri iade gönderdik yenisi geldi sorun yok dedi.
    Ben buradan şu olayı cıkardım size gelen ürünlerde bu örnek benzeri şeyler olmuş olabilir.
    Alan her kişi kesinlikle bu testti yapsın veya yaptırsın bence önemli

• nurullah390 N kullanıcısına yanıt
    hocam siz q70 i neden iade ediyorsunuz? sorun nedir ?
  • Burak hocam açılmış tv yi nasıl daha sonra sıfır gibi satıyorlar peki.Bize gelen ürünlerin ekran kullanım saati sıfırdı.Bütün malzemeleri açılmamış jelatinliydi.

İyicene midem bulandı valla bu vatandan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enessezgin E kullanıcısına yanıt
    Hocam temiz çıkmasına sevindim.Benim aşağıda göndereceğim linkteki testi daha önce yapmadıysanız muhakkak yapın.5 dk boyunca sabit yeşil renk veriyor.Aynı kişinin 3-4 değişik renktede testleri var onlarıda yapın.Burada birçok kişi bu testlerle tespit etti ölü pikselleri.Umarım birşey çıkmaz.

Denizceyoutube
    Ekran Piksel Testi (Yeşil) | Screen Pixel Test (Green) 1080p
    https://www.youtube.com/watch?v=Vl1JZFExLsc&app=desktop

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Burak hocam açılmış tv yi nasıl daha sonra sıfır gibi satıyorlar peki.Bize gelen ürünlerin ekran kullanım saati sıfırdı.Bütün malzemeleri açılmamış jelatinliydi.

İyicene midem bulandı valla bu vatandan.
    Hocam TV kutudan cıktı diyelim açıp ilk açılışta piksel testi yaptınız baktınız piksel var? ya servis bu ürüne rapor tutacak bekleyecekseniz yada ürübü iade göndercekseniz? peki iade gönderilen ürün ne olacak bir sonraki müşteriye gidecek,bir sonraki müşteri anlarsa değişim olacak anlamazsa o şekilde kullanacak
  • Burak beyden pazartesi aldığım 55B9 oled'de bende de 1 tane ölü pixel var, ne yapmamı önerirsiniz?
  • odilya O kullanıcısına yanıt
    Ölü pixel var 5-6 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 Ocak 2011

Burak beyden pazartesi aldığım 55B9 oled'de bende de 1 tane ölü pixel var, ne yapmamı önerirsiniz?
    Hocam tercih sizin telofondan belirtiğim gibi isterseniz yetkili servis ile görüşme yapın rapor tutsun değişim yapalım OLED55B9 stoklarımızda 30 adet var şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurullah390

Ölü pixel var 5-6 tane
    Hocam servis ne yaptı geldi baktımı?
  • Burak hocam o zaman vatan daha önce kutusu açılmış kurulumu yapılmış ürün satıyor çok net belli oldu bu.

Peki geri gelen tv yi nasıl tekrardan bütün aparatlarını jelatinliyor ve nasıl sıfırmış gibi paketleyebiliyor.Hem bu yaptıkları suç hemde bize gelen tvlerin sıfır olduğu konusunda pakette ve aparatlarlarda hiç bir kuşku yoktu.Bunu nasıl bu kadar profesyonelce yapabiliyorlar ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Burak hocam o zaman vatan daha önce kutusu açılmış kurulumu yapılmış ürün satıyor çok net belli oldu bu.

Peki geri gelen tv yi nasıl tekrardan bütün aparatlarını jelatinliyor ve nasıl sıfırmış gibi paketleyebiliyor.Hem bu yaptıkları suç hemde bize gelen tvlerin sıfır olduğu konusunda pakette ve aparatlarlarda hiç bir kuşku yoktu.Bunu nasıl bu kadar profesyonelce yapabiliyorlar ilginç.
    Hocam şunu düşünün benden bir tv aldınız ve bu ürünü 2 gün kullandınız beğenmedim iade diye bir seçeneğiniz LGSHOP mağzalarında alınan ürünlerde yok,Üründe herhangi bir sorun sıkıntı varsa bu ürünü yetkili servis gelip rapor tutar ve ürün direk mağzaya hiç gelmeden LG iade olarak gider.
    Vatan,Teknosa gibi satış yapan yerlerde ise bu olay ürünü aldınız ürün 15 gün içinde beğenmedim değip iade edebılıyorsunuz?
    iade ettiniz ürün ne olur sizce?

• 2 ölü pikselden bir tanesi net diğeri belli belirsiz 4 ay önce almıştım değişim yaparlar mı yoksa servis sıkıntı mı yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam şunu düşünün benden bir tv aldınız ve bu ürünü 2 gün kullandınız beğenmedim iade diye bir seçeneğiniz LGSHOP mağzalarında alınan ürünlerde yok,Üründe herhangi bir sorun sıkıntı varsa bu ürünü yetkili servis gelip rapor tutar ve ürün direk mağzaya hiç gelmeden LG iade olarak gider.
    Vatan,Teknosa gibi satış yapan yerlerde ise bu olay ürünü aldınız ürün 15 gün içinde beğenmedim değip iade edebılıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Bu kadar da ayrıntılı anlatılamazdı sanırım. Burak bey ile p.tesi telefonda görüştük, mağazaya bile gelmeden ürünü bize hemde bizim istediğimiz koşullarda sağladı. daha önce acele etmemden dolayı, LG kurutma makinesini kendilerinden alamamıştım. Sonra başka bayiden aldım, keşke diğer bayii yerine bekleseymişim kendilerini diye çok dizimize vurduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 Ocak 2011

Bu kadar da ayrıntılı anlatılamazdı sanırım. Burak bey ile p.tesi telefonda görüştük, mağazaya bile gelmeden ürünü bize hemde bizim istediğimiz koşullarda sağladı. daha önce acele etmemden dolayı, LG kurutma makinesini kendilerinden alamamıştım. Sonra başka bayiden aldım, keşke diğer bayii yerine bekleseymişim kendilerini diye çok dizimize vurduk.

Alıntıları Göster
    Tarık hocam nasip kısmet olayı kurutma makinesi,sizin olayı hafta içi konuşalım siz ne derseniz o konuda yardımcı olurum size

• quote:

Orijinalden alıntı: corcicorccik

2 ölü pikselden bir tanesi net diğeri belli belirsiz 4 ay önce almıştım değişim yaparlar mı yoksa servis sıkıntı mı yapar
    Hocam bu değişim için ayrıntılı bilgi bu hafta içi vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Alıntıları Göster
    Hocam yanlisiniz var bence. Dediginiz buyuk elektronik marketlerde kurulum gerektiren urunleri servis raporu olmadan iade almiyorlar. Begenmedim gondereyim diyemiyorsunuz. Zaten televizyonu lg servisi evden gotutuyor. Aldiklari tv'yi vatana geri goturduklerini dusunmuyorum ben. Bu arada servisin bana dedigi yanyana 3 tane yada toplamda 5 tane. 1 piksel icin ben degisim onaylayacaklarini sanmiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 26 Nisan 2020; 17:0:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Hocam yanlisiniz var bence. Dediginiz buyuk elektronik marketlerde kurulum gerektiren urunleri servis raporu olmadan iade almiyorlar. Begenmedim gondereyim diyemiyorsunuz. Zaten televizyonu lg servisi evden gotutuyor. Aldiklari tv'yi vatana geri goturduklerini dusunmuyorum ben. Bu arada servisin bana dedigi yanyana 3 tane yada toplamda 5 tane. 1 piksel icin ben degisim onaylayacaklarini sanmiyorum ben.

Alıntıları Göster
    Hocam mağzadan bahsetmıyorum,mağzadan gidip kendiniz alırsanız aynı sizin dediğiniz koşullar geçerli internet üzerinden alınan ürünlerde 15 gün koşulsuz iade yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Alıntıları Göster
    Hocam piksel olayında net bilgi pazartesi veya salı günü öğrenip bilgi vereceğim işleyişi nasıl diye bilginiz olsun

• Yok hocam maalesef. Olayi tuketici mahkemesine goturmediginiz surece 14 gun icinde iade almiyorlar.

https://www.vatanbilgisayar.com/iade-iptal/

SATIN ALDIĞIM ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZSAM NASIL İADE EDERİM
    Tüketici, yalnızca mesafeli satışlarda (Telefon ve internet üzerinden yapılan satışlar) 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereği, hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin satın almış olduğu ürünü, teslim aldığı tarihten itibaren 14 gün içerisinde , ön bilgilendirme formunda ve sözleşme metninde yazılı olan usule uyarak iade edebilir veya değiştirebilir. Cayma bildirimi tarafımıza ulaştığı tarihten itibaren 20 gün içerisinde, ürüne herhangi bir hasar verilmemesi ve eksiksiz teslim edilmesi şartıyla, tercihinize göre ürünü iade alarak bedelini tarafınıza ödemeyi veya ürün bedeli kadar alış veriş kuponu vermeyi taahhüt ederiz. Ancak satın alınan elektronik ürünlerde; sim kart takılması, wifi ile network bağlantı kurulması, kurulum yapılması, sarf malzemesinin kullanılmış olması, koruyucu bantların çıkarılmış olması, aktivasyon yapılması ve kullanıcı yaratılması halinde iade kabul edilmemektedir. Ticari veya mesleki amaçlarla hareket eden tüzel kişi ve / veya kişiler cayma hakkından ve cayma hakkından doğan hiçbir haktan faydalanamaz.

• Servis bakalı 37 gün oldu. Değişim olacak dediler sonra ürün gelmeyince bende vazgeçtim iade edip c9 alayım dedim hatta vatan indirim yaptığı gece bende alacaktım hatta ama elimde iki TV kalır samsung olur da iade almazsa diye çekindim almadım. Sonra samsungu aradım ürün ve para iadesi istiyorum dedim tamam dediler ne arayan var ne soran var. Şuan işime geliyor ama yoksa diğer arkadaşların başına geldiği gibi servis gelip TV yi alıp gidecekti yeni TV alana kadar evde TV siz kalacaktım neyse ki servisi bilerek sıkıştırmadım o duruma düşmemek için. Siz stok geleceği zaman haber verirseniz bende ona göre servisi arayıp sıkıştıracağım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.