Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.996
Cevap
27
Favori
106.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsem

Burak hocam zaten üçe beşe bakmadan bu ürünü sizin mağazadan yani senden almak en mantıklısı.Elbetteki elektronik şans işi ama satış sonrası destek çok ama çok önemli.Zaten siz bu konuda çok başarılısınız.
    Hocam nasip kısmet geldiniz tanıştık mağzadan keşke bizde stok ve bu fiyatlar olsağdı seve seve yardımcı olurdum.
  • Hayırlısı olsun Burak hocam sonuçta alışverişimiz olmadı ama karşılıklı dost kazandık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen Burak hocam 👍

• quote:

Hayırlısı olsun Burak hocam sonuçta alışverişimiz olmadı ama karşılıklı dost kazandık.
    Aynen öyle hocam
  • Burak Bey sizde bu fiyatlara yaklaşma durumu olursa bu lanet vatanla hiç muhattap olmayalım. Fiyat konusunda bir ön görünüz var mı? Epey talep görür kaç adet gelecek acaba stoklarınıza?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Aynen eğer Burak hocamda fiyat uygun olursa garanti uzatma dahil vatandan para iadesi istemek en mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Burak Bey sizde bu fiyatlara yaklaşma durumu olursa bu lanet vatanla hiç muhattap olmayalım. Fiyat konusunda bir ön görünüz var mı? Epey talep görür kaç adet gelecek acaba stoklarınıza?
    Hocam nezaman geleceği hakkında net bilgi şuan için yok,bu hafta içi belli olur bilgi veririm buradan hepinize,
    OLED65C9
    1 hafta içinde elimize 50 adet gelecek,
    OLED55C9 150 adet sipariş verdik bakalım beklıyoruz
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Bana iade etmeye çalışacaklar parayı kabul etmeyecem. Yalandan bekletecekler konuyu çözebileceklerini pek zannetmiyorum. Yeni seriler gelecek zaten c9u daha çekmezler stoğa keza mediamarkt ve teknosada aylardır yok zaten. Bir tek vatan satıyordu, onlar da bitirdiler.

Kampanya tarzı birşey olursa valla hiç bu vatanla muhattap olmayalım. Teknoloji marketlerin bimi gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 26 Nisan 2020; 0:24:35 >
    Dostum ben de diyorum ki hafta içi Burak hocamda garanti uzatma dahil fiyat belli olsun.Uygun fiyat olurda bu vatanla muhatap olmayalım para iadesi isteyelim.Ama Burak hocamdaki fiyatla vatan arasındaki fiyatta çok fark olursa vatana yeni tv diye diretelim diyorum.

• quote:

Dostum ben de diyorum ki hafta içi Burak hocamda garanti uzatma dahil fiyat belli olsun.Uygun fiyat olurda bu vatanla muhatap olmayalım para iadesi isteyelim.Ama Burak hocamdaki fiyatla vatan arasındaki fiyatta çok fark olursa vatana yeni tv diye diretelim diyorum.

Aynen öyle yapın hocam.
    Ben raporu çoktan iletmiştim zaten siz de iletin hocam. Ben her türlü değişim için direteceğim. Burak Bey fiyat konusunu netleştirirse direk vatanı iadeye çekerim. Garanti uzatmayı yaptırmıştım zaten. Kendi yollayacağı ürüne aktarırız sorun olmaz sanırım.

Ama aksi bir durumda fiyatla alakalı olarak vatan bana seçimlik haklarımı kullandırmıyor diye thh’ye dilekçe de yazabilirim. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

• quote:

Ben raporu çoktan iletmiştim zaten siz de iletin hocam. Ben her türlü değişim için direteceğim. Burak Bey fiyat konusunu netleştirirse direk vatanı iadeye çekerim. Garanti uzatmayı yaptırmıştım zaten. Kendi yollayacağı ürüne aktarırız sorun olmaz sanırım.

Ama aksi bir durumda fiyatla alakalı olarak vatan bana seçimlik haklarımı kullandırmıyor diye thh’ye dilekçe de yazabilirim. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
    Hocam thh yazacağınız yazıda şu hakkınızda doğabilir bilginiz olsun,farzedelim c9 gelmıyor yerine cx stoğa girerse onu vermek zorunda kalabilir,hakkınızı sonuna kadar arayın derim
  • Evet öyle de bir konu var. Ben her türlü başvuruyu gerek yazılı gerek mail olarak yaptım. Değişim konusunda direteceğim ya stoğa çeker gönderirler ya da üst model talep ederim zaten süreç birkaç ayı buluyor. Neyseki evde yedek tv var mağdur olmuyoruz.

Ha size kampanyalı bir fiyattan gelirse vatanı iade çekip sizden de almak niyetindeyim. Bakalım şu yeni hafta bir başlasında.

• quote:

Evet öyle de bir konu var. Ben her türlü başvuruyu gerek yazılı gerek mail olarak yaptım. Değişim konusunda direteceğim ya stoğa çeker gönderirler ya da üst model talep ederim zaten süreç birkaç ayı buluyor. Neyseki evde yedek tv var mağdur olmuyoruz.

Ha size kampanyalı bir fiyattan gelirse vatanı iade çekip sizden de almak niyetindeyim. Bakalım şu yeni hafta bir başlasında.

Tamamdır hocam,
    Hayırlı sahurlar cümleten.
    Hocam raporu kargo ile gönderdikten sonra birkaç gün sonra teyit için tekrar vatanımı aradınız rapor onaylandımı diye.

Yazılı başvuru derken raporla birlikte fatura gönderiliyor benim bildiğim,herhangi yazılı bir dilekçe felanmı gönderdiniz rapor ve faturayla birlikte.

Mail adresleri zaten var sanırım sayfalarında.

Evet 3 kere hemde. İnceleniyor dediler. Onaylandı dediler. En son sokağa çıkma yasağı sebebiyle çalışmıyoruz dediler. Hatta bu işlerle ilgilenen yetkilinin adını da vereyim. “Hulusi Yıldırım”

Ben garanti olsun diye fatura, değişim kağıdı yanına ayrıca kesinlikle değişim istediğimi iade olmaması yönünde dilekçe de yazdım. Hepsinin fotoğrafı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear_61 -- 26 Nisan 2020; 0:53:42 >
  • Bende aynılarını yapayım hocam.Pazartesi çok geç kalmadan göndereyim hepsini.

Yalnız şu var stokta olmadığı için para iadenizi yaptık kredi kartınıza deyip kredi kartımızdada iadeyi gördükten sonra ne yapabiliriz ki.Yine uğraşıp duracağız.

Ben cuma günü vatanı aradım ordaki kişi stokta varsa yeni ürün yoksa para iadesi diye konuştu.

Ya nasıl bir cenderenin içine düştük o kadar sinirim bozuluyor ki.

Hocam iletişimde kalalım birlikte hareket edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 26 Nisan 2020; 0:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.