Şimdi Ara

2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
13
Favori
32.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba. ben de de 2020 55.000 km de 1.0 var. geçen hafta orjinal hankookların yerine bridgestone turanza 6 taktırdım. konfor yol sesi vs inanılmaz fark etti tavsiye ederim. tanesi 3.200 tl ye otopratikte taktırdım.

• ZeroDisquiet kullanıcısına yanıt
    Jantları 17 yapmayı düşündünüz mü hocam hiç, lastik değiştirmeden önce jantları 17 yapsam mı aşırı bir kararsızlık içerisindeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efendicarkci E kullanıcısına yanıt

Düşündüm ama çabuk vazgeçtim. tr şartlarında bence en uygunu 16 jant. konfor, maliyet, kolay lastik bulunması vs düşününce hiç büyütesim gelmiyor. ülkedeki yolların durumu zaten malum. 16 jantta 15 sene bindim hiç rot ayarım bozulmadı. 17 ve üzeri boydaki jantta muhtemelen iki üç ayda bir jant düzeltme veya rot ayarı ister.

Ben de aynı fikirdeydim sürekli gidip geliyordum 2 seçenek arasında, bugün 17 ye geçiş yaptım lastik olarak da 225/45/17 oldu. Fotoğrafları ve tecrübeleri buradan paylaşırım yine, düşünen arkadaşlara referans olur

225-45-17 bence güncel c segment araçlar için daha ideal bir ebat. görünüş ve tutuş olarak çok daha iyiyken konfor anlamında da pek geriye düşürmez zira lastikteki hava hacmi değişmiyor.

Ama tüketim özellikle dur kalk trafikte artar, bir de 1.0 motor ise alt devir hantallığı belirginleşir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    2 günlük tecrübem ışığında yazdıklarınızın altına imzamı atarım. Görünüş olarak çok daha tatmin edici oldu araç ,konforda ise beklediğim kadar bir düşüş olmadı farkedilemeyecek seviyede. Tüketimi henüz ölçmedim alt devirlerde de evet biraz hantallaşma var gaz pedalına alıştığımdan bi tık fazla basmak gerekiyor. Ama genel olarak bakınca elde ettiğim görüntüye ve yol tutuşa karşı olumsuzlar yanlar göz ardı edilecek seviyede. Bu arada jantları özellikle orijinal kia jantı seçtim 2024 sportagelerle gelen 17 inç jant ağırlık olarak yan sanayi jantlar biraz daha zorlayabilirdi aracı.

2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu

Maşallah görüntü süper.

Çok yakışmış araca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

jilet gibi olmuş maşallah. jant modeli nedir?

2023 sportage cool paket jantı hocam, modelini bilmiyorum.Sportage aldıktan sonra bir arkadaş 19 yapmış jantlarını çıkanları da ben aldım.

• Arkadaşlar araca her bindiğimde auto hold u açmam gerekiyor bunun bir ayarı var mıdır sürekli açık kalması için.

• mura_t kullanıcısına yanıt

Keşke olsa, bu kadar emanet bir autohold sistemi ilk defa görüyorum. Bazen yokuşlarda geç devreye giriyor. Dikkatli kullanmak lazım.

Bazı adaptörler varmış, her bindiğinizde sistem üzerinden tuşa basmış gibi yapıyorlar. Belki onlar çözüm olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Evet malesef biner binmez açman gerekiyor sanırım ihtiyacın olduğunda açtığında sapıtıyo gibime geldi neyse yapcak bişey yok o zaman. :)

• matematikçi34 M kullanıcısına yanıt

mild hibritlerde kronik problem varmış ben de malesef yeni öğrendim. aracım cuma gecesi yolda kaldı motor değişimine kadar gidebileceği söylendi şuan beklemedeyim.

• bir-deli B kullanıcısına yanıt
    Neydi sorun acaba bende mild hibrit kullanıyorum birde araç neydi ?

• mura_t kullanıcısına yanıt

hibrit bölümdeki bilmem ne gergisinde bir problem varmış, pim kırılmış motorla ilgili güzel bi çalışma yapacak arkadaşlar motor değişimi olmayacakmış ama motor içindeki parçaların bazıları sıfırlarıyla garanti kapsamında değişecekmiş. ceed sw aracım

• bir-deli B kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam geçmiş olsun inşallah bizim başımıza gelmez.

• Ceed Staion wagon da sadece benzinli motor var görünüyor. Mild hybrid getirmiyor artık sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.