merhaba. ben de de 2020 55.000 km de 1.0 var. geçen hafta orjinal hankookların yerine bridgestone turanza 6 taktırdım. konfor yol sesi vs inanılmaz fark etti tavsiye ederim. tanesi 3.200 tl ye otopratikte taktırdım. |
2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (19. sayfa)
-
-
Jantları 17 yapmayı düşündünüz mü hocam hiç, lastik değiştirmeden önce jantları 17 yapsam mı aşırı bir kararsızlık içerisindeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşündüm ama çabuk vazgeçtim. tr şartlarında bence en uygunu 16 jant. konfor, maliyet, kolay lastik bulunması vs düşününce hiç büyütesim gelmiyor. ülkedeki yolların durumu zaten malum. 16 jantta 15 sene bindim hiç rot ayarım bozulmadı. 17 ve üzeri boydaki jantta muhtemelen iki üç ayda bir jant düzeltme veya rot ayarı ister.
-
Ben de aynı fikirdeydim sürekli gidip geliyordum 2 seçenek arasında, bugün 17 ye geçiş yaptım lastik olarak da 225/45/17 oldu. Fotoğrafları ve tecrübeleri buradan paylaşırım yine, düşünen arkadaşlara referans olur
225-45-17 bence güncel c segment araçlar için daha ideal bir ebat. görünüş ve tutuş olarak çok daha iyiyken konfor anlamında da pek geriye düşürmez zira lastikteki hava hacmi değişmiyor.
Ama tüketim özellikle dur kalk trafikte artar, bir de 1.0 motor ise alt devir hantallığı belirginleşir diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Maşallah görüntü süper.
Çok yakışmış araca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
jilet gibi olmuş maşallah. jant modeli nedir?
-
2023 sportage cool paket jantı hocam, modelini bilmiyorum.Sportage aldıktan sonra bir arkadaş 19 yapmış jantlarını çıkanları da ben aldım.
Arkadaşlar araca her bindiğimde auto hold u açmam gerekiyor bunun bir ayarı var mıdır sürekli açık kalması için.
Keşke olsa, bu kadar emanet bir autohold sistemi ilk defa görüyorum. Bazen yokuşlarda geç devreye giriyor. Dikkatli kullanmak lazım.
Bazı adaptörler varmış, her bindiğinizde sistem üzerinden tuşa basmış gibi yapıyorlar. Belki onlar çözüm olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet malesef biner binmez açman gerekiyor sanırım ihtiyacın olduğunda açtığında sapıtıyo gibime geldi neyse yapcak bişey yok o zaman. :)
mild hibritlerde kronik problem varmış ben de malesef yeni öğrendim. aracım cuma gecesi yolda kaldı motor değişimine kadar gidebileceği söylendi şuan beklemedeyim.
-
Neydi sorun acaba bende mild hibrit kullanıyorum birde araç neydi ?
hibrit bölümdeki bilmem ne gergisinde bir problem varmış, pim kırılmış motorla ilgili güzel bi çalışma yapacak arkadaşlar motor değişimi olmayacakmış ama motor içindeki parçaların bazıları sıfırlarıyla garanti kapsamında değişecekmiş. ceed sw aracım
-
Anladım hocam geçmiş olsun inşallah bizim başımıza gelmez.
Ceed Staion wagon da sadece benzinli motor var görünüyor. Mild hybrid getirmiyor artık sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X