Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla bana otel görevlisi söyledi, günahı boynuna :)

Gerçi şöyle de bir haber var; 4 sene önce de krizde yıkmaktan vazgeçmiş, bilemedim.

www.turizmgazetesi.com
    'ŞİMDİ OLSA SUN ZEYNEP'İ YARI FİYATINA ALMAZDIM '
    https://www.turizmgazetesi.com/news.aspx?id=80527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 13 Temmuz 2019; 17:7:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sir.eko kullanıcısına yanıt
    Yok Web sitesinden bakıyorum.Uygulamasını sevmiyorum.Son dakika fırsatları genelde yakın tarihler için oluyor.Yakaladın mı alacaksın yani.Zaten hemen bitiyor.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Ya benim otel kültürüm de Yok,sadece balayında gitmiştik paloma pasha resort Özdere ye,ondan sonra çocuktu borçtu gidemedik. İlk kez niyetlendik. Otellerin fiyatı kalitesine göre nasıl,gerçekten fırsat mı biz anlayana kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bodrum Yalıkavak Yaz Beach Otel Yorumum
    Bugün 12 gibi giriş yaptık , ekonomik oda satın almıştım Ocak gibi, 2 gece 594 TL ödedik oda kahvaltı için. Çok beğendik odaları kocaman 1+1 şeklinde ve kocaman bir balkonlu daire gibi. Bugüne kadar en sevdiğimiz banyo bu oteldeyi ;) şu sizdirmiyor ve çok şık dizayn etmişler. Deniz normalde sakinmis ama havadan dolayı bira dalgalı. Havuz çok büyük olmasada iş görür. Sahil kısmında şezlonglar yeterli, site gibi bir görüntüsü var. Önümüzdeki sene Bodrum'da deniz tatili isteyen çok para harcamak istemeyen herkes gelebilir. Yataklar rahat, ulaşım kolay f/p otelidir , tavsiye edilir şiddetle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aska lara resort otel nasıldır? 4 gece için 3750 lira fiyat çıkıyor. Anex bina river side oda.
  • Fulltripten satılık 2500 liralık kodum var ,satın almak isteyen olursa pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir.Eko

aska lara resort otel nasıldır? 4 gece için 3750 lira fiyat çıkıyor. Anex bina river side oda.
    Odanın nerde olduğuna bi bak istersen:)))

• bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Ek bina dediler ana binaya 100 Mt imiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ek bina dediler ana binaya 100 Mt imiş.
    Ets turun sitesinde resimlerde var . Ordan bi bak.

• sir.eko kullanıcısına yanıt
    Ya zaten otelin kalitesi az buçuk belli olur.Tripadvisor sitesine girip puanına ve yorumlarına bakabilirsin otelin.Aska lara zaten denize sıfır olmayan bir otel River süit ana binaya da uzak bir yer.Tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: simply_freedom

Hocam hep çelişkiler ile dolu yorumların aynı otelde mi kaldık diye düşünmeden edemedim. otel evet eski ama kesinlikle alt düzey bir otel değil. Havuz konusunda otelde olimpik havuz olmasına rağmen küçük demene şaşırdım.

Bu otele gidecek arkadaşlar beklentiniz üst segment bir otelde konaklamak değilse gözünüz kapalı gidiniz. Viski markası: JB, Rakıları: Yeni Rakı, Yaş üzüm Votka Smirnoff. Yemek kalitesi iyi. Snack barda her şey mevcut. Ön bina Golf tarafına göre eski ama kesinlikle f/p otelidir. Zeynep otel nerdeyse Belek bölgesinde denize sıfır olmayan oteller ile aynı fiyatta

Alıntıları Göster
    hocam asıl senın yazında celişkin var

otel eski ama alt duzey degıl dıyorsun bır sonrakı paragrafında ust segment otel ıstemıyorsanız gozunuz kapalı gıdın dıyorsun

olımpık havuz var ama kımsecıkler yok niye cunku orada hızmet yok hızmet nerde kucuk havuzcukda e dogal olarakda ınsanlar hızmetın orda olurlar el altı cunkü bır nevı refleks

otel fıyatına gore basarılı dıyoruz ama alt segment otel dıyoruz zaten bu segment işini sen ben degil otel kendısı belırler konumunu nasıl belirler fıyat polıtıkası ile fıyat polıtıkasını nasıl olusturur kendısıne rakıp gorduklerı otellerle uc yukarı bes asagı fıyat belırterek

belekde alt orta ust segment otel tecrubenız olsa bunu iddia etmeyecegınızı adım gıbı emınım

otellerın konseptı hepsı aynı ama o detaylar yokmu o detaylar ust uste konunca oyle bır fark olusurkı dogal olarakda fıyatnıa yansıtır

oteın kalıtesını daha aracla ılk gırıs yerınde hısedersınız karsıdan bınayı gorunce bılınc altınızda ıntıba olusur lobıde fark dahada belırgenlesır

yeme ıcme hızmet oda kalıtesıne aqua park daha bır cok detaya gırmedım bıle cunku ucu oldukca acık

zeynep normal sartlarda parasını haketmıyor ama bu sene turızmde anormal sartlar olusdugundan rakıplerının onune fıyat avntajıyla cıkıyor sız o yuzden basarılı dıyorsunuz

oncekı sene ıc santaı da 1300 tl kaya palzzoda 3100 tlsuıt hemde fıyat vardı gecen sene duses attım sezon ortasında side tuı jacaranda 1500 tl ye ve papılon zeugmada 1900*3=5700tl ye 3 ooda aldım ( otel bıle sasırmıstı kac para odedınız 28 bın mı demıstı cunku temmuz ortasında acenta fıyatları oyleydı) bu sene zeynepe ne odedım 3 gune 5650 1 gunde hotels comdam bırıkmiş beleş gecem vardı 4 gun normal sartlarda alsaydım 4 gunu 7500 falan olacaktı

yukardakı fıyatlar kımı otel 3+2 kımı otel 4+1 gore fıyatlardı geneli 4 gun olup aıle yada suıt odaydı sadece bır kac tanesınde 2 oda

oncekı senelerde calista- cornalıa dımamond bellisdeluxe voyage belek. kempınski papılon ayscha -limak arcadia- megasay adore golf asterıa belek otelerını gormuş olmamdan dolayı kıyaslama yapmak daha kolay oluyor o yuzden net olarak zeynep otel hepsnden gerıde

sideyı baz alırsak ordakı ust duzey otellerın bır tık altında kemerı baz alırsak tekırova ve kırısdekı bazı oteller harıc ust duzey otel dıye nıtelendırebılırız ama belek dıyınce ıste en altlarda oluyor

zeynepın tek kazancı bu seneki fıyatlandırma polıtıkası.. zeynepe 5650 verırken onun bır tıkustunde olan adora veya megasaraya 7-9 bın vermek tabıkı mantıklı degıl hele hele benım acımdan hıc mantıklı degıl aılemın ıckısi yok mesrubat yok gunde max 2 ogun yemek bol bol cay kahve maksat cocuklar eglensın yoksa uhd den bıktım yanı o derece

yazıda baya uzun oldu umarım anlatabılmısımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

ETS nin pazarlığa açık olduğunu sayenizde öğrenmiş olduk .Hiç böyle "bastırıp" fiyat indirebildiğiniz oldu mu? merak ettim şimdi
    ugur bey sızı gızlıden gızlıye keyıfle takıp ederım ve keyıflı yasam tarzınıza oldukca hayranım

bu kadar gezen abımızın bunu bılmemesı sasırttı ama yadırgamadım cunku coluk cocuk takılmıyorsunuz takıp etıgıme gore

sn gorkemnalbant detayları guzel acıklamış hepsı o işte cocuk yas farkı ve voyage otelerınde bazen bır seyler yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Zeynep Hotel'e Yapı Kredi seyahat hattından (Setur) %5 indirim ile 7280 TL'ye 2 yetişkin 2 çocuk (4-11 yaşlarında) 7 gece golf oda aldım. Ödemeyi Adios Premium kartımla 3640 Worldpuan ile yaptım. Üst düzey bir beklentim yok. Hayal kırıklığı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Not : Daha önce gittiğim bazı oteller ; Voyage Sorgun, Sueno Golf Belek, Sueno Beach Side, Avangarde Hotel Göynük, Marmaris Park Hotel...
    marmarıs park otel harıc

saydıgınız otellerın gerısınde avngardla esdeger gıbı dusunebılırsınız ama hangı avangard bundan 7-10 sene once goynukun en ıyı otelıydı sonra sorunlar battı cıktı el degıstırdı derken
    sıradan otele donustu normal avangarda gore bır tık gerıde zeynep
  • turkıyenın yaz tatılı dıyınce bır numaralı destınasyonu belekdir

sırasıyla belek -larakundu -side- kemer _alanya alanya son yıllarda baya atak yaptı kemer 4-5 sendır gerıleme surecınde

beldibi goynuk gerılemede kiris yerınde sayıyor tekırova yukselıste

ege bolgesının 5 yıldızlı otelerı antalyanın 4 yıldızıyla zor baseder (son 3-4 yıldır egeye gıtmedım ama)

egeden kastım marmarıs fethıye didim kusadası.. bodrum datca tecrubem yok
  • Eudo E kullanıcısına yanıt
    Marmaris, Fethiye'ye gidip te 5 yıldızlı otelde kalacak olan bence hiç gitmesin. Her gün başka bir yere gidip o güzellikleri görmeden otele girip, haftaya çıkıp gelmek yazık olur.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    kendi acımdan yerden goge kadar haklısınız

hem benım acemılıgım hemde cocukların kücük olması nedenıyle o hatayı yaptım

daha sonra cocukluk arkadaslarımla cadır turuzmıne gıdınce bırde erkek erkege olunca baya yer gezdik hatamız ıyıce su ustune cıktı

balıgı sankı halden alır gıbı yolda gordugumuz 10 -12 cupra tutan genc arkadastan tapptaze almıstık

bekar cocuksuz yada buyuk cocuklu aıle ısenız dogal guzelıklerıyle antalya bolgesıne falan degısılmez
  • quote:

Teşekkür ederim. Şu Zeynep otel hakkında bilginiz var mı?
    Ben gitmedim bu otele genel olarak crystal grubu otellerini tercih ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

kişisel bır cok problem yaşadım

yılda 2-3 tatıl yaparım 15 yıldır belek bolgesıne banko gıderım dıgerı bazen lara bazen sıde olur

belekde her sene bır ust duzey bır alt duzey otel alırım

belekte kaldıgım tum otellerı toplasan bu kadar problem yaşamadım hepsıne bedeldi :)

ama hep ınsanı kaynaklı hatalardı benım basımagelır sızın basınıza gelmeyebılır kişisel seylerı sızlere aksettırmedıgımden o yuzden degerlendırmeyı farklı yorumladıgınızı dusunuyorum

otel mımarısı oda kalıtesi yemek kalıtesı hızmet kalıtesi oncelıklı krıterlerımdır

mımarı eskı oldugundan kötü. oda kalıtesı ortalama .yemek kalıtesi iyi .hızmet kalıtesi orta iyi

belekdekı dıger alt duzey otellerle kıyaslama yaptıgımda o yuzden bır daha gıtmem dıyorum

ama hakınıda yememek lazım segmentındekı otelere gore fıyatı ucuz buda tercıh etmenınde buyuk roloynar

dedımya hepsının konseptı aynı bır kac kucuk fark otellerı ayrıstırıyor. cocuklar ve rahatlık olmasa uhd benı baydı. ne yeme ne içme ne show ılgımı cekmıyor artık. otelde cay kahve ıle vakıt gecırıyoruz hepsı bu

not= dun otelden cıkmıstım couklar hala orada snack barı hıc gormedım bile daha dogrusu otelı bıle gezmedım sadece aksamustu denize gittim snack barı oldukca basarılıymış

sonuc = segmentındekı otellere gore ucuz yemeklerı guzel. snac bar güzel anımasyonları basarılı. icecek kalıtesi orta. aqua orta. oda orta. hızmet orta. personel iyi. mimari orta-alt. klimalar kötü
    İşim gereği senede en az 4-5 kez belek bölgesine giderim. Orada bir çok üst segment otelde konakladım. Regnum, Maxx Royal, Rixos, Adam and Eve.... yeteli olur sanırım

Üst segment ile alt segment arasında orta segment diyebileceğimiz bir segment vardır. Alt segment otel: Belkon Otel, Sarp Otel, Ceres Hotel.

Orta Segmentte ise: Crystal Otelleri, Zeynep, Belconti Otel ...

Yukarıda kendin oteli gezmediğini söylemişsin hocam. Sadece girişi ile oteli direk alt segmente koymuşsun. 1 tanesi olimpik toplam 4 tane havuzu olan otelin havuzuna küçük demişsin. Yorumlarından anladığım kadarıyla seni kimsenin menmun ve mutlu etmesine olanak yok. Neyse çok uzatmayacağım. Zevkler ve renkler kesinlikle tartışılmaz.

Kendi fikrimdir. Zeynep otel Orta segment, bölgede fiyat perfomans oranı yüksek, Golf tarafının odaları yeni ve geniş, kendi segmentindeki oteller arasında bana göre çok iyi bir oteldir.

• simply_freedom kullanıcısına yanıt
    nıye uzatıyorsun derdın en bı anlayabılsem

bahsetıgın oteller 3 yıldız olanlar ben 5 yldızlı otelerden bahsedıyorum

crıstalle veya belcontı otelle aynı kefeye zeynepı koyman zeynepe hakaret olur

zeynepın rakıpleri megasaray adoregolf asterıa belek sırene belek tat beach vs vs gıbı ( tek krıstl otelı TAT BEach) net olarakda bunların gerısınde

alt ust orta segment yokdur belekde detaylı katagorılendırsek 7 -8 katagori cıkar

anlayamamısn bır daha yazım

BİR OTEL KATAGORISINI KENDI BELLİ EDER ZEYNEPIN FIYATINA BAK KATAGORISINI GÖR

regnumla adam eve yı aynıkatagorıye sokan bır sahısla tartısmakda abes zaten

gecen sene yazmıstım bır daha yazayımkısa kısa

1... regnum ..max royall

2. kaya palazzo calısta sueno cornalıa dıamond rixos glorıa serenyt.the legends

3 papılon zeugma. aysha. bellis deluxe. selectıumluxry .susesi. ela. tınanıc voyage belek

4 adam eve glorıa golf guralpremıer limak atlantıs cornelıa delux

5 glorıa verde limak arcadıa xanudo

6,alva donna ıc santaı. tuı magıc.spıce asterıa belek

7- megasaray .tat beach .sırene belek marıtım pıne kaya belek granadaluxury

8,adoregolf zeynep ınvısta

9 crıstal otelerı belconti belek soho

bak aklıma gelenlerı yazdım unutuklarımda vardır bır kacı ust alt katogorıye yerlestırebılırısın ama geneli boyledır

ben iş geregı konaklamıyorum 25 yıldır tatıl için konaklıyorum sidik yarıstırma işinıde bıraksan ınandırıcı degılsın ..ayrıca unutma bu kendı degerlendırmem benım için bu senin için baskadır bunuda kabul etsen fena olmaz

• Zeynepte bu sene kalmis biri olarak sunlari rahatlikla soyleyebilirim. Otel temiz, yemekler iyi, animasyonlar guzel, calisanlar saygili ve yardimci, havuz ve kaydiraklar yeterli, oteli regnum satin aldigi icin belli bir kalite var. Belekteki ultra luks otelleri gormedim kalmadim da, butcem elvermiyor ama belektekii bu oyellere gore dogal olarak fiyat farki var. Bu forumdakilerde minumum maliyetle maksimum faydayi saglamaya calisan kisiler olduguna gore, forumdaki cocuklu bircok aileye gore f/p otelidir. Beklentiler kisiye tecrubeye gore degisir ama, bu hotel bizim gibi kisiler icin gercekten firsat otelidir. Ha kosi bas 500 neresi firsat derseniz, dogru yuksek ama belekteki otellere gore uygundur, kAldi ki alanyada en naz otel bile 350-400 iken bu otel f/p olayini karsilar. Gonul ister daha iyi otellerde kalalim, ege de hergun bir koyda takilalim ama butce ve cocuk meselesi bunlari engelliyor. Gelecek sene yine fiyatlari bu seviyede olursa yine zeynep oteli tercih ederim. İyinin iyisi herzaman vardir ama bu otel bu sartlarda gayet iyi bir tatil beklentisini karsiliyor. Tripadvisor yorumlarindan da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.