Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuk 12 yaşında. Biz her zaman 1 çift kişili 1 tek yatak olarak kaldık. İlk defa çekyata denk geldim
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    Hocam konakladiginiz tesisleri yazabilirseniz benzer durumda olan arkadaşlar için rehber olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de tatil planı yapıyorum. Temmuz'da bütçeme göre 2+2 dört günüm var değerlendirmeyi düşündüğüm. Eşimle iki kişiyiz ve genelde butik otel şeklinde oda kahvaltı konaklamayı, gittiğimiz yerde dolaşmayı seviyoruz. Daha önce ege kıyısında Bozcaada'dan Ölüdeniz'e kadar bilindik birçok yerde tatil yaptık. Ancak arada Bodrum ve Datça civarlarına gitmedik.

İki günü Datça için ayırıyorum. Bodrum konusunda fikrinizi istiyorum. Hangi kısmına gidelim? Veya başka öneriniz var mı? Bütçem konaklama için gecelik 500 lira civarlarında. Şimdiden teşekkürler

• Ozann kullanıcısına yanıt
    Bodrum için size öneri verebilirdim ama butceniz gayet insanı olmasına rağmen otel fiyatları insanı değil. 2018 Nisan'da gecelik 160 TL ye kaldığımız Gündoğan'daki Costa Farilya ışıklı otel su an oteli aradığınızda 250 TL diyor. 15 temmuz için sordum 1000 TL dedi gecelik bana oda kahvaltı , o yüzden ben de size oneremiyorum. Bodrum'da merkezde kalıp 1 gün merkezi gezip akşam rakı balık club takılmak yeterlidir bence. 3 günü diğer şehir Datça idi sanırım , deniz falan Daha iyidir oranın. Doada, Villa Aşina , Bademli konak benim tripadvisor favorilerime eklediklerim. Fiyatlarına bakın isterseniz uygun değilse temiz bir pansiyon bulun çünkü otelde fazla zaman gecirmezsiniz diye tahmin ediyorum genelde büklere gidersiniz denize. İyi tatiller şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Benim bu yıl, otel sahiplerinin zenginliğine zenginlik katma niyetim kesinlikle yok. Bu fiyatlarla tatil yapmak isteyenlere şimdiden iyi tatiller.

1 haftayı çoluk çombalak, arap dolu bir otelde geçirmektense, ortalama 10 bin lira ile bütün yazı dolu dolu yaşarım.
    kesinlikle katılıyorum.

2 yıl önce şu anda fiyatı 8500 lira olan titanic beleğe gitmiştik. o zamanki fiyatı 5 gece 4000 tl idi. otel arap doluydu ve acaba 4 bin lirayı hakediyor mu bu tatil diye kendime sormuştum.

şimdi 8500 diyorlar. anlamıyorum arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Koskoca forum. Hergun yuzbinlerce ziyaretcisi var. Bir tane 5 yildizli otel veya acenta foruma ozel kampanya yapmıyor. Bir kere Ramada Akbük yapmisti sanirim. Bir de efsane bonubon kampanyasi vardi, 1 gün sürdü. Gerci o foruma özel degildi.
    bonubon efsaneydi. şu anda 5600 lira olan crystal sunset'e 1300 liraya gitmiştik. temmuzda iki kişi 5 gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

bonubon efsaneydi. şu anda 5600 lira olan crystal sunset'e 1300 liraya gitmiştik. temmuzda iki kişi 5 gece

Alıntıları Göster
    Evet hocam. Hatta simdiki duruma göre, sonradan yaptigi ikinci kisiye yuzde 50 kampanyasi bile efsaneymis diyebiliriz (indirimli fiyatlardan düşüyordu).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 7 Ocak 2019; 15:50:14 >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla hiç gerek yok. Her yıl gidiyoruz da ne oluyor? 5 yıldızlı otel tatilinden instagram fotosu haricinde bir anı kalmıyor bence. 1 veya 2 yıl geriye dönüp bir bakılırsa, herkes aynı şekilde düşünecektir. Bu saatten sonra da milyarları o otellere gömecek değilim. Yeterince gidip gördüm zaten.

Rus turistin sıcak hava, deniz, güneş imkanı kısıtlı, o yüzden atlayıp geliyor ve bizim gibi 3-5 gün değil, 2 hafta otelde kalıp tatilini yapıp ülkesine dönüyor. Arap desen, ülkesinde başını bile açamıyor ama burada bikiniyle geziyor, o da bu sebepten buraya gelip tatilini yapıyor. Zaten para sorunları da yok veya daha indirimli geliyorlar.

Biz ise 365 gün bu ülkedeyiz. Tüm kurşunumu şu ortamda niye 1 haftalık tatile harcayayım ki?

2019 tatil f/p fırsatı bence 5 yıldızlıya gitmemek. Not olarak düşeyim de, eleştiri gelmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Ocak 2019; 16:39:27 >

• yıllardır erken rezervasyon ile 5 yıldızlı otele giderdim bu sene rezervasyon felan yaptırmadım, yaptırmayacağımda.
    1 haftalık tatile 7-8 bin tl gömemem..
  • Arkadaslar merhaba, mayis sonu haziran basi icin 3 otel arasinda kaldim 1 bebegimiz var tatil zamani 7 aylik olacak

1)Limak Atlantis

2)Bellis De Luxe

3)Sueno Golf

Sueno ağır basiyor ama ufak bebegimizle yorucu olurmu jarar veremedik.

Bu otellere giden arkadaslar varsa tavsiyelerinizi beklerim.

• Eskiden Kuşadası otellerinin yüzüne bakmazdım.Şimdi onlar bile uçmuş ki Antalya otellerinin yanından bile geçemez.Aquafantasy Temmuz’da 5güne 7500çekiyor mesela.Bize tatil haram bu sene demek ki.Bende günü birlik takılacam kuşadasında.Nasıl olsa yarım saat.10günde yazlık yaparım tamam.Bu fiyatlara alabilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. İki gündür ben de araştırıyorum. Datça için iki otel arasında kaldım. İkisi de sizin aklınızda olan Bademli ile Doada. Bademli daha yeni gibi. O civardaki koylara da baktım, iki günü iyi değerlendiririz.

Bodrum için karar veremedim. Manastır Otel, ENG otel vw Akkan Beach gözüme çarpan bütçem dahilinde. Ama otopark sıkıntı anladığım kadarıyla.

Bir de bu civarda tavsiye edilebilecek havuz erişimli güzel otel var mıdır?

• Ozann kullanıcısına yanıt
    Mu suites the hotel eğer çocuğunuz yoksa sizi mutlu edebilir, ben de yeni keşfettim ama bebekten dolayı gidemiyoruz :) deniz olarakta Bodrum'da ki en güzel denizdir bence Ortakent Yahşi bölgesinde, Camel beach e bakıyor otel

• quote:

Orijinalden alıntı: krippel

Arkadaslar merhaba, mayis sonu haziran basi icin 3 otel arasinda kaldim 1 bebegimiz var tatil zamani 7 aylik olacak

1)Limak Atlantis

2)Bellis De Luxe

3)Sueno Golf

Sueno ağır basiyor ama ufak bebegimizle yorucu olurmu jarar veremedik.

Bu otellere giden arkadaslar varsa tavsiyelerinizi beklerim.
    Kızım bir yaşındayken Temmuz 2012'de Limak Atlantis'e, 3 yaşındayken Temmuz 2014'te Sueno Golf'e gitmiştik. Her iki otel de kalite çıtası oldukça yüksek. Limak Atlantis biraz daha eski bir oteldi hatırladığım kadarıyla, en azından odaları Sueno ile karşılaştırıldığında yıpranmıştı. Ancak otelin yiyecek/içecek kalitesi, havuzları, akşam eğlenceleri çok iyiydi. Sueno Golf ise bir golf oteli olmasından kaynaklı olarak müşteri profili orta yaş ve üstüydü bizim dönemimizde. Limak Atlantis'e göre daha küçük bir oteldi. Denize sıfır olmamasına karşın golf araçlarıyla her istediğinizde plaja kadar götürmeleri çok keyifliydi. Ayrıca "senior oda" olarak adlandırılan ve golf sahaları ile yapay göllere bakan odaları, ayrıca şezlonglar arası mesafenin bir hayli fazla olduğu kumsalı tek kelimeyle mükemmeldi.

Bana sorarsanız küçük bebekle Sueno Golf çok daha sakin ve dinlendirici bir tatil olur. Ancak bizim dönemimizde Sueno Deluxe isimli komşu otel henüz olmadığı için plajı tek başına kullanılıyordu. Yeni otel ile birlikte düzen nasıl oldu bilemiyorum. Tek bildiğim her iki otelin hizmetlerinden de faydalanabiliyorsunuz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Bu seneki fiyat politikanın sırrı nedir, anlamadım gitti. Kur hareketi, yabancı turiste öncelik vs vs işi değil bu bence. Çoğu arkadaşın yazdığı gibi geçen senelerde max 4000 tl verdiğimiz tesisler bu sezon 7-8 bin tl. Hiç mi hiç o parayı veresim gelmiyor valla.
  • Normal ederi 2 3 bin bu otellerin

• bu sene bay kabul eden hangi oteller var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

bu sene bay kabul eden hangi oteller var acaba?
    Hocam bay derken .

Tek erkek kabul eden otel mi soruyorsunuz ?

Eger oyle ise @radko ve @ugurrsy uyelerine sorun .

O abi ve amcamiz uzman sayilirlar size yardimci olurlar

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    :))

• quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Hocam bay derken .

Tek erkek kabul eden otel mi soruyorsunuz ?

Eger oyle ise @radko ve @ugurrsy uyelerine sorun .

O abi ve amcamiz uzman sayilirlar size yardimci olurlar

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle. İlginize teşekkür ederim:))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.