Şimdi Ara

2019 da Xbox One S alırnır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Xbox almaya karar verdik.... Şimdiki sorunsal ise One X mi almalıyım One S mi ? Şuanki TV'm 4K değil ama 2-3 sene sonra sağlam bir TV almayı düşünüyorum. Öyle aşırı oyun oynayan birisi değilimdir. Ama alıyorsam da geleceğe yönelik bir cihaz da almak istiyorum. Daha önce hiç konsolum olmadı. Geleceği de düşündüğümüz zaman hangi Xbox ? Birde ilerde One S ' e çıkmayıp One X'e çıkan oyunlar olur mu ?

Trendyolda 2799 TL One X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnapDragon -- 13 Eylül 2019; 21:47:21 >

• Çıkan oyunların tümü One x One S için kullanılabilir ondan yana sorun yaşamazsınız. Ama bütçeniz el veriyorsa eğer kesinlikle One X almanızı öneririm. One S için bir çok arkadaş donmadan kaynaklı şikayetçi. O kadar para verip bu gibi durumların yaşanması can sıkıcı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One x ile one s arasında sadece çözünürlük farkı yok, one x 4k çözünürlük dışında grafik detayı olarak da gözle görülür derecede daha iyi çalıştırıyor oyunları ve tüm bunların dışında one x in 1080p 60 kare daha fazla detayla oynattığı oyunlar var. Yani benim tv im 4k değil aynı performansı alırım diye düşünmeyin aradaki fark çok fazla gerçekten bilginiz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Arada yaklaşık olarak 1000 TL fiyat farkı var. Bu farka değer mi diyor sunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnapDragon

Arada yaklaşık olarak 1000 TL fiyat farkı var. Bu farka değer mi diyor sunuz?
    değer
  • zaten neyin uzun dönemi zaten bu konsolların son demleri 1.5 seneye kalmaz yeni cihazla çıkmak zorunda çünkü teknoloji ilerliyor ve xbox one ve ps4 eski artık

suan 2.el bir one s alıp bir ea acces bir gold birde gamepass tamam

bu cihazları sıfır almak tamamen ölü yatırım olur
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Sipariş vermek üzereyim ama hala kafamda deli sorular var. Ps4 mü xbox one mi konusunda? Ps4 de Last of Us falan merak ediyorum ama oyunları çok pahalı. Aldığım oyunları bitirsem yensii için yine para gidecek. İkinci el alım satım falan hiç uğraşmam o kadarına zamanım yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One s mi PlayStation 4 mü?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SnapDragon S kullanıcısına yanıt
    söyle bir sıkıntı var elinizde düzgün bir pc varsa xbox gamepass pc alıp pc de xbox oyunlarının tadına varabilir direk ps4 pro alabilirsiniz 2.el

2.el almıcaksanız boşa para kaybı çünkü 2 ürününde yenisi çıkacak 1 sene içinde ömürleri tamamlancak 2 cihazında 2020 de o yüzden en düsük nasıl hallederim diye bak illa sıfır alcan diye bir kaide yok

oyunlar içnide last of us god of war spiderman kutulularını çok kelepir fiyata bulabilirsin 2.el illa ps4 storedan alıcan diye bir kaide yok

hatta o kutulu oyuna takaş bile yapabilirsiniz keyfinize göre

xbox içinde 1000 tl ye 2.el one s alıp geri kalanıda oyuna yatırabilirsiniz
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde 14" 940mx li bi Laptop var o da oyun amaçlı değil zaten. Satış takas vs zamanım yok zaten Şırnak ta yaşıyorum burada takas edilecek bir yer yok kargoyla falanda uğraşamam.

Yerinizde olsam forumdaki eski ve güvenilir üyelerden 2.el xbox one x alırdım sonrasında zaten oyuna sürekli para vermek istemiyorsanız game pass ultimate yıllık 90 liraya alınabiliyor, en mantıklı seçenek bu bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ozaman yapacak birşey yok mecbur xbox alman gerek çünkü şırnakta oyun vs bulma sartında yok digital alım olcagı için xbox daha mantıklı gamepass gold ea acces olarak
  • An itibariyle hepsiburadadan 1500tl ye one s siparişi verdim. Microsoft Türkiye garantili. 200-300 fazla verdim kafam rahat etti hemde 6 taksit imkanı var 😊 birde yıllık live GOLD + konsola özel game pass mı alayım. Yoksa game pass Ultimate mi alayım?

ultimate çok daha mantıklı ama su sekilde

12 aylık gold alıp üstüne 5.90 a ultimate alıp 12 ay ulti oalrak kullanmak sonrada yıllık 540 tl vererek ultimate olarak kullanmak

ki ilk defa aldıgın için ea acces e suan gerek yok çünkü xbox oyunlarının tadına varıp joistige alısman gerek sonrada ea acces alıp bf5 vs oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnapDragon

An itibariyle hepsiburadadan 1500tl ye one s siparişi verdim. Microsoft Türkiye garantili. 200-300 fazla verdim kafam rahat etti hemde 6 taksit imkanı var 😊 birde yıllık live GOLD + konsola özel game pass mı alayım. Yoksa game pass Ultimate mi alayım?
    Herkes 2.el konsol almak zorunda olmadığı gibi kullanmakta istemeyebilir. Bunu anlıyorum, ancak şu zaman da one s'e bu paraların verilmesini, one x'e 3000-5000tl arası paralar ödenmesini anlamıyorum.

Buraya da yazayım, forumun 2.el konsol satış bölümünde çok temiz 1900-2000tl aralığında one x'ler var arkadaşlar. Hatta yanında ekstra kol yada oyun verenler bile oluyor.

Konsol almadan önce bu ilanlara mutlaka göz atın. Hem siz daha uygun fiyatlara konsol sahibi olun, hem de 2.el piyasası hareketlensin.

Örnek ilan https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-x-gold-rush-special-edition--139906984

Son olarak, ucuza sıfır konsol alan arkadaşlar cihazlarının garantisini aşağıdaki adresten mutlaka kontrol etsin. İthalatçı garantisi olan ürün almayın diye uyarmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 16 Eylül 2019; 13:48:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.