Şimdi Ara

2019'da dereceli yenilikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dereceli 2019 yeni görüntüsü ve birkaç geliştirmeyle birlikte başlıyor. Yeni aşamalar, görseller ve ödüllerle yükselmeye devam edin. Dereceli rekabet sezonu 24 Ocak'ta başlayacak. Bilmeniz gereken her şey burada.




    Yerleştirme Oyunları

    Bu yıl ilk oyununuzun ardından geçici bir derece edineceksiniz. Geçici dereceniz tırmanışınıza nereden başlayacağınızı gösterecek ve tamamladığınız her yerleştirme oyunundan sonra güncellenecek. Yerleştirmeleriniz tamamlanana kadar geçici derecenizi sadece siz görebileceksiniz. Bu yerleştirmeler sırasında LP kaybetmeyeceksiniz, dolayısıyla geçici dereceniz sadece yükselecek. Galibiyetler, LP kazanımınızı hızlandıracak ve terfi serisini atlamanızı sağlayacak. On yerleştirme oyunundan sonra başlangıç dereceniz belirlenecek. Yeni hesaplar, sıralamanın en altından başlayacak; böylece oyuncular tırmanmak için yeni bir fırsat edinecek.




    Mevsimler ve Ödüller

    Bu sezonda üç mevsim var. Mevsim boyunca kazanacağınız mevsim puanlarıyla hem oyun içi hem de oyun dışında derecenizi sergilemenize olanak tanıyacak, mevsimlere özel ödüller açabileceksiniz. Mevsim puanları her mevsimden sonra sıfırlanacak. Mevsimler arası mola verilmeyecek ve birden fazla mevsimde oyun oynamak, kazanacağınız ödülleri arttıracak. Mevsimlerin her biri üç ay civarı sürecek ve ilk mevsim nisan ortalarında sonlanacak.

    Dereceli Zırhı'nız, güncel derecenizi ve mevsim puanıyla kazandığınız başarıları yansıtmak için değişecek. Kazandığınız mevsim puanlarıyla zırhınız gelişecek. Yani Gümüş IV'te yüzden fazla oyun oynasanız bile zırhınız galibiyetlerinizle beraber parlayacak. Mevsim puanı, sezon sonu ödüllerini etkilemeyecek. Şanlı kostüm açmak için hâlâ ruhunuzu satmayı göze almanız gerekebilir.




    Konum Dereceleri ve Önizleme

    Konum dereceleri, ilk dereceli mevsimi için sadece Kore'de ve Kuzey Amerika'da geçerli olacak. Konum dereceleriyle, oynadığınız her konum için bir dereceniz ve eşleştirme dereceniz (MMR) olacak. Her konum için farklı dereceler olması sayesinde otomatik doldurulduğunuzda veya çok iyi oynadığınız Draven'ı bırakıp üst koridorda biraz Riven oynamak istemeniz halinde cezalandırılmayacaksınız.

    Bir konumda çok iyi oynamak diğer konum derecelerinizi de geliştirecek. Oynadığınız her oyundan sonra kazandığınız LP, genel performansınızı yansıtarak yerleştirmeleri tamamladığınız diğer konumlara da saçılacak. Arka arkaya oyun kaybetmek, olumsuz LP saçılımına sebep olacak. Yani ana konumunuzda oynamasanız bile kazanmak her zaman önemli.

    1. Mevsim'de gerçekleşecek önizlemeden sonra, her bölgeye aynı dereceli sistemi gelecek. 2. Mevsim'de sistemi değiştirmek için hem yeni konum derecelerini hem de diğer bölgelerdeki oyuncuların eski sitemdeki derecelerini yakından takip edeceğiz. Geliştiricilerimizin konum derecelerinden ve bunların önizlemesinden daha ayrıntılı bir şekilde bahsettiği videoyu buradan izleyebilirsiniz.




    Aşamalar ve Kümeler

    Bu sezon iki yeni aşama gelecek: Demir ve Üstatlık. Artık her aşamanın dört kümesi olacak. Daha az küme ve daha fazla aşama sayesinde dereceniz, becerinizi ve kaydettiğiniz ilerlemeyi daha iyi bir şekilde yansıtacak. Getireceğimiz ilk yeni aşama Bronz'un altında yer alan Demir Aşaması. İkinci yeni aşamamız ise Ustalık ve Şampiyonluk'un arasında bulunan Üstatlık Aşaması. Bronz V'e hoşça kal deyin.




    Ustalık ve Üstü

    Ustalık ve üstüne ulaşmanın son derece anlamlı bir başarı olmasını istiyoruz; fakat her bir bölgedeki toplam oyuncu sayısının büyük farklılıklar göstermesi nedeniyle, geçmişte bu başarı küresel olarak karşılaştırılamıyordu. Aradaki bu farkı eşitlemek, yani bölgelerdeki en iyi oyuncuların beceri seviyelerine uygun aşamalarda oynaması için Ustalık ve üstü için bazı ayarlamalar yaptık. Ustalık ve üstüne yükselebilecek oyuncuların sayısı bölgeye bağlı olarak artacak veya azalacak.

    Artık Ustalık ve üstündeki aşamalarda terfi alırken veya düşerken geliştirilmiş görseller kullanılacak. Konum derecelerini getirdiğimiz bölgelerdeki oyuncular Ustalık ve üstündeki aşamalarda sadece bir dereceye sahip olacaklar.




    Uğursuz Koruluk

    Geçtiğimiz sezon boyunca Uğursuz Koruluk'ta 3v3 dereceli sıralara giren oyuncu sayısının Türkiye Sunucusu'nda gece saatlerinde önemli ölçüde azaldığını gözlemledik. Bu azalma, eşleştirmelerin sağlıklı olmamasına ve maç bekleme sürelerinin ciddi şekilde uzamasına sebep oluyordu. Yaşanan olumsuz deneyimin önüne geçmek amacıyla 2019 Sezonu ile beraber 3v3 dereceli sıralarını günün belli saatlerinde açık tutacağız. 3v3 dereceli sıralar 12.00 - 00.00 saatleri arası daha önceki gibi açık, 00.00 - 12.00 arasında ise kapalı olacak. Yeni saat aralıklarını gözlemlemeye devam edeceğiz; bu sıranın sağlığını olumlu yönde etkileyecek bir talep artışı ile karşılaştığımız takdirde, durumu tekrar eskisine döndürmeyi elbette düşünebiliriz.

    Yeni sezonda hepinize bol şans!

    https://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/competitive/2019da-dereceli-yenilikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 18 Ocak 2019; 19:18:6 >







  • Yararlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ranked atanları oyuna daha çok bağlayacak daha çok maç spamlaması gerekecek insanların iyiki ranked atmıyorum valla çekilmez.
  • katılıyorum başka konuda cevapladım ztn hocam
  • Benim tek sorum neden?

    Müvekkilimdeki veya oyunumdaki dili neden değiştiremediğimin tek bir mantıklı sebebini düşünemiyorum.

    Bununla ilgili en kafa karıştırıcı kısımlardan biri, dil seçeneklerinin, düşündüğünüzde Kuzey Amerika için kesinlikle bir anlam ifade etmeyen bölgeye bağlı görünüyor.

    Amerikalıların% 13'ü anadili İspanyolca olan ve Kanada'da Fransızca konuşan bir il var.

    Bu, yaklaşık 5 yıl önce yapılması gereken baştan beri olan oyunu anlamak ve zevk almak için tamamen keyfi bir engel gibi görünüyor.
    https://appsync.biz/scrabble-word-finder/ https://www.applock.ooo/ https://www.7zip.vip/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickygulgul -- 20 Şubat 2019; 21:3:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.