Şimdi Ara

2018 YGS/LYS Kaynak yorumu(Beyler yardımmm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 16 Haziran 2017; 3:57:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geometri seçimlerini beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierrrr -- 16 Haziran 2017; 1:22:37 >
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam diğerleri için yorumunuz var mı?

• Matematikte o kadar kitap gereksiz şimdiden çalışmaya başlamadıysan bitmez zaten. Üçdörtbeş soru bankası yerine deneme setini alabilirsin. Tarih-coğrafya-felsefe için fdd sözel kurs kitabı seçimini beğendim çok kaliteli kitaptır.
  • Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.Matematik en çok üzerine düşeceğim ders çünkü en berbat olduğum ders.Şimdiden başladım hatta Coğrafya, Din bitti bile.

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    Biyolojide gerçekten iyi.
  • Temel amaçlı olarak NEJDET KİRPİ her yerde yazıyorım şu adamı ilk başlangıç olarak kullanın çok gelişeceksiniz sonra behzata geçersiniz (20-25 net aşağası için söylüyorum gidip de 35 net yapan adam bundan başlamamalı)

Ayriyetten Ygs zamanı fen çalışmış biri olarak söylüyorum Ygs fen çalışacağıma Lys matematik çalışırdım haberin olsun; kimya çalış ve diğer derslerin sözel kısımlarına çalış 15 net yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Levent. -- 16 Haziran 2017; 1:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler size de kolay gelsin.Allah gönlünüze göre versin.

İyi o zaman. Ben tecrübeli olduğum için böyle söylüyorum, kaflar yeter de artar. Problem fasikülü zaten alacaksın bunu da düşün.
  • Levent Levent. kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkürler.Zaten Nejdet Hocayı temel amaçlı kulllanıyorum.Behzat Hocanın videoları hala eksik.Onun yerine gelişim açısından Birey B ve Karekök iş görmez mi?

Hocam aslında istediğim yer Ygs-6'dan alıyor.Hem de 11k ile kapatmış.Yani Fen şart.

• Hocam Problem Fasikülü olarak Apotemi alacağım.Onu eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 16 Haziran 2017; 2:0:42 >
  • fizik için fem simetriden şaşma. hepsine bin basar.

• Ygs fizik okyanus iyi mi araştırdın mı

• lonelyboy_59 kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz?Hiç temelim yok.Peki hangisinden sonra çözülmeli Simetri?Ya birde Okyanusa 40 lira para verdim çözmezsem içimde ukte kalacak ama aslında Umut Öncül+Simetri gidilebilir dimi?

Ayrıca Simetrinin çözümleri yok.Yapamadığım soru çok uğraştıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 16 Haziran 2017; 2:5:28 >
  • Lebronz James kullanıcısına yanıt
    Temel atma amaçlı iyi dediler zaten aldım iyi de sayılır 40 Seansa ayrılmış.1-2 sayfa konu anlatım 10 sayfa test.Ve çözümleri de var.

bahsettiğim konu anlatımı için. konuyu kavratma açısından çok verimli, vakit kaybetmeni engeller. istersen umut öncülle beraber çift kat gidersin. orası sana kalmış.

• Beyler hedefim en az ygs mattan 25 net temelim var sayılır.hangi soru bankasını alayım

• lonelyboy_59 kullanıcısına yanıt
    Simetri alabilirim fakat 2 tane konu anlatım kitabım olacak çünkü 40 Seans+Umut Öncül bitirip eylüle doğru Palme K.A+S.B almayı düşünüyorum.4O seans vakit mi kaybettirir diyorsun hiç temeli olmayan birisi için?

• Aga mat icin onlar fazla saglam sekilde simetriyi bitir ustune behzat problem falan cozmek istersende apotemi

geo ya dikkat et birey b den sonra karekok e gecince yamulursun biraz mustafa yagci falan alabilirdin

40 seans nasıl bilmiyorum ama palme konu anlatımı yerine fem al. palmenin konu anlatımda bi numarası yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.