Şimdi Ara

2018 Steam Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    İste bunun adı çaresizliktir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Ciddimisiniz? Mutlak.Sıfırı kastediyorsun sanırımda kendi kendime mesaj yazdığım yok:D yaşadığım yerde saat geç değil merak etme sen
  • Hayaller masterrace gerçekler pubg-lol-dota

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda Max payne2 Farcry1,Doom3,HalfLife2,Fear ,sonrasinda Crysis1,Stalker gibi oyunlar pc exc diye pc toplayip,ustune zaman gectikce upgrage yapma gazi yasardik.Simdi yilin pc oyunu pubg gibi bir oyun seciliyor.Nerden nereye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 9 Şubat 2019; 11:10:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamında 600 orjinal oyunu olan, konsol olarak sadece psvita sahibi biri olarak soruyorum. Hangi geri zekalılar yılın oyunu için PUBG ye onay verdi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Pc platformunda yığınlarca single player odaklı yapım var. Otursan Pc başına oyun oynamaktan gına gelir, öyle konsol gibi yılda bir iki defa gelen exc oyumlarla konsolu aç kapa gibi bir durum yok yani. Xbox'da da artık yığınla oyun oynayabiliyorsun bir tek Ps sahipleri için durum kötü aylarca exc bekliyorsun çıkıyor 15-20 saat pynayıp geçiyorsun sonra tekrar bekleme moduna geçiyorsun malum fiyatlardan oyun alınamadığı için.

    Bu oyunlar online tabnalı oldukları için genelde Pc platformunda en çok oynanan oyunlar bu tür oluyor ve bu oyunlarda anket yoluyla seçiliyor zaten.

    Alıntıları Göster
    Sen ciddi manada ne dediğinin farkında olmayan bir fanatiksin. Bir defa multi platform oyunlar her iki konsola da geliyor ve daha fazla exc oyuna sahip konsola, daha az oyuna sahip diyebiliyorsan ya hiç matematiğin yok ya da gözümüzün içine baka baka bizi troll luyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 9 Şubat 2019; 16:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pubg yi yılın oyunu yapanların acilen oyun sektöründeki bir daha hiç bir oyuna oy verdirmemek üzere oy vermeleri yasaklanmalı diyecek bişey yok SONY iyiki var diyorum sadece
  • ASİMO dururken Akıncıyı seçmek gibi bir şey olmuş bu güzel.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Yine mi kendi kendine yazıyorsun la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    Yine mi kendi kendine yazıyorsun la <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Evet ya, kendi kendime eğleniyorum işte can sıkıntısından
  • PUBG’nin “saran hikayesi” ve “oldukça iyi oluşturulmuş karakterleri” ne la?
  • İşte bu yüzden konsol..Hiçbir zaman PC kafasında olamadım.
  • Şimdi Steam'de en çok oynananlar sıralamasında Steam'in en çok oynanan ilk iki oyunundan sonra üçüncü olarak gelen bir oyun. Kazanacağı belliydi. Bu tip oyunlardan insanların ne zevk aldığını anlayabilmiş değilim. Karşındakini vurmak için, en iyisi sen olmak için hırs yapıyorsun. Oyun dediğin şeyden zevk almana bakarsın. Olay hırsa döndüğü zaman hobi olmaktan çıkıp işe döner. Bu tip insanlar malesef oyun mantığını hiçbir zaman anlayamayacak. Yani bu tipler içinde elbette Witcher gibi hit yapmış oyunları oynayanlar var ama dediğim gibi sadece hit yapmış oyunlar. Fazlası değil.
  • Oyun piyasasını yeni yetmeler bu hale getirdi.Emek bakımından daha az emek harcanmış ama içine online olan oyun çok daha fazla ilgi görüyor sebebi nekadar oyundan anlamayanların çokluğundan kaynaklı.Hikaye bazlı oyunları kapasiteleri kaldırmıyor çünkü.
  • "Sizi etkileyen şey sürükleyici oynanışı, saran hikâyesi, oldukça iyi oluşturulmuş karakterleri, kusursuz tasarımı ya da bağımlı edici çok oyunculu moduydu. Gerekçeniz ne olursa olsun 2018'in En İyi Oyunu ödülünü kazanan oyun tamamen harika bir oyun olacaktır."=Playerunknown's Battlegrounds

    Şaka ise komik. Gerçekse hiç değil.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Ne yani çok oynanıyo diye pubg gibi oyunlara yılın oyunu olmayı hak ediyorlar mı diyelim? Witcher gibi oyunlar pubg gibi oyunlara nazaran daha az oynandığı için goty olmayı hak etmiyorlar mı diyelim? 100 civarı belki daha fazla oyun bitirmişim, oynamadığım belki bir strateji türü var (civilization tarzı oyunlar). Gelmiş bana karşındakini vurmak, en iyisi sen olmak için hırs yapıyorsun diyorsun. O kadar oyun varken pubg goty olmayı hak edecek oyun mu?
  • Hakediyor demedim. O kadar insanın ona oy vermiş olması normal dedim. Oynayanı çok çünkü. Okuduğunu anlamamışsın bir de üzerine bana çevirip başka birşeyle gelmişsin. Ben o oyunu oynayanların genelinin zaten oyun kültürü olmayan insanlar olduğunu söyledim. Sen ne çıkardın yazdığımdan çok merak ediyorum?

    Özet geçersem benim demek istediğim orada bir oylama söz konusu ve millet de fanatiği olduğu oyuna oy veriyor. Çoğunluk da PUBG kitlesinin elinde olduğu için de haliyle PUBG alıyor.

    Yok ben sadece senin mesajına ekleme amaçlı yazdım. Bunu tartışmaya çevirecek ne var çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 10 Şubat 2019; 11:17:35 >
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Pardon uyku sersemliği. Pazar diye geç kalktım kahvaltı da yapmadım daha. Sikinti yok şimdi oturdu.
  • Steam sıkmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.