Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.108
Cevap
133
Favori
781.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.6 benzinlisi neden 5 vites? Araba 110 km de 3000 devire ulaşıyor ve tüketim artıyor, ses de artıyor
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    2017 modellerde bu sorun varmis dikkat edin yakit tuketimini arttiriyor motor cekisinde dusukluk yapiyor sizde yetkiki servise basvurun ilerde sikinti olmasin birde bu 1.6 benzinli sesli calisiyor motor normalde benzinli motor bu kadar sesli calismamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmt_tkmk M kullanıcısına yanıt
    yetkili servis ne yapabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

birisi açıklayabilir mi?

1.6 benzinlisi neden 5 vites? Araba 110 km de 3000 devire ulaşıyor ve tüketim artıyor, ses de artıyor
    Açıklanacak çok fazla bir şey yok aslında.

Renault böyle karar vermiş. 1.2 motor 7 ileri 1.6 motor 5 ileri.

Aslında vites sayısı çok öenmli değil, dişli oranları ile bu farkı kapatmaları lazımdı.

Örnek verecek olursak eski 2009 jetta tsi aracım 7 ileri DSG idi, şimdi 6 iler EDC dizel kullanıyorum.

7 iler DSG 2000 devirde 95km hıza falan çıkıyordu 6 ileri EDC 2000 devirde 110km lere çıkıyor.
  • moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Oksijen sondasi degistirecekler benim aracim bekliyorum bu hafta malzemeyi yurtdisindan stoklaea girdi dediler bakalim insallah duzelir

inşallah
  • Touch modellere yetkili serviste veya dışarda geri görüş kamerası takılabiliyor mu?

Hocam bu kadar sesli çalışmasının sebebi Renaultun cimriliği. Araç fiyatını ucuz tutabilmek adına yalıtım gibi önemli bir şeyi kısmış :) Motor dışarıdan çok sessiz. Dışarda bu kadar sessiz olan motorun içeriye böyle ses almasının başka bir açıklaması yok. Allah'tan sesi güzel yoksa çekilmezdi
  • Arkadaşlar bizde 2016 Megane sedan 1.5 dci var. 15.000 km de , kaza falan yok satmayı düşünüyoruz. Kaça gider ortalama? Bu fiyattan aşağı satma dediğiniz fiyat var mi?

Sahibinden de 96-100 bin TL arası fiyat koymuş millet

Joy paket beyaz renk, bakımı sigortası yeni yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernoulli Denklemi -- 13 Nisan 2019; 1:15:38 >
  • 2017 Megane joy mu 2017 Jetta trendline 1.2 mı?

• Car_sedan C kullanıcısına yanıt
    2017 megane 1.6 kullanıyorum, teknik olarak kıyaslayamam ama meganın vergisi kol gibi (1500 tl yıllık) :(
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    İkinci el fiyatlarını anlayabilmiş degilim.

Bayiden 2019 model 1.6 joy için hersey dahil anahtar teslimi 98bin lira teklif aldım. Aynı arabayı ikinci elde 110na kadar isteyeni gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: igneli

İkinci el fiyatlarını anlayabilmiş degilim.

Bayiden 2019 model 1.6 joy için hersey dahil anahtar teslimi 98bin lira teklif aldım. Aynı arabayı ikinci elde 110na kadar isteyeni gördüm.
    Belki bayi Manuel, 2.el Satan otomatik satıyordur??

• quote:

Orijinalden alıntı: Car_sedan

2017 Megane joy mu 2017 Jetta trendline 1.2 mı?
    Megane dci mi? tce mi? normal 1.6 mı?

neye göre kıyas yapalım?

1.4 tsi jetta DSG yeni sattım. 1.2 tsi kullanmaya devam ediyorum. 1.5dci 2017 touch EDC 4 aydır kullanıyorum. Yardımcı olayım size.
  • Arkadaşlar, diyelim ki start stoplu aracın kontak anahtarındaki pil bitti ve yolda kaldınız, kontağın içini açıp oradaki anahtarla kapıyı açıp aracın içine geçtiniz ancak pil bittiği için aracı çalıştıramadınız. Çözüm; debriyaj ve/veya frene basmadan start stop tuşuna bir defa basın, sürüş ekranındaki ışıklar yanacak ve ışıkların sönmesini bekleyin, ardından çıkan uyarı için direksiyonun üstündeki (sağda) ok tuşuna basın, devamında sağ ayağınızla frene basın ve star stop tuşuna tekrar basın, araç çalışacaktır. En kısa sürede kontaktaki pili yenileyin...

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    95-96 bine kadar satılır, acilse bile 90 dan aşağı verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

95-96 bine kadar satılır, acilse bile 90 dan aşağı verilmez.
    Millet sahibinden de 100 bin yazınca aklım karıştı.. 95 e bı tanıdıka verecez büyük ihtimalle

• Merhaba
    2017 model Megane 4 1.6 manuel benzin/lpg li aracım var. Benzini shell den , gazı shell ve milangazdan alırım. Vites değişimini 3000 devirde yaparım.
    Araç şu an 19.500 km de. İlk 10.000 bakımında 10w40 castro magnatec yağ koyuldu.
    19.500 km olan aracımın yağ seviyesini kontrol ettirdiğimde 500 gr eksilme olduğu görüldü ve normal dedi usta.
    Sizce bu eksilme normal mi 9.500 km de 500 gr eksilme?
    Bir de 20.000 bakımında castrol edge 5w40 , castrol magnatec 5w40, castrol magnatec 10w40 hangisini kullanmalıyım? Hangisini tavsiye edersiniz.
    Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar ,

Megane 4 2017-2018 sedan icon (ekstra donanımları olmayan, 17 inch , ekran küçük sunroof yok) 1.5 dci edc araç alma arifesindeyim 15-35 bin km arası fiyatlar 110-125 bin tl arasında değişiyor. Aracı tercih etmem sebebi hem aile aracı olması hem de piyasa da en az yakan araçlardan birisi olması. Size bir kaç soru sormak istiyorum;

- araç da kronik problem ve 2017-2018 iconlarda herhangi bir donanım farkı var mıdır ?

- İstanbul şehir içi kullanan arkadaşlar var ise yakıt tüketimi nedir?

- 110 bin civarı 2017 model alınır mı yoksa daha da çıkıp 2018 mi almalıyım.

- Küçük ekran iconlarda car play mevcut mudur ?

- Araç hakkında siz tecrübeli arkadaşların bana söylemek istediği ekstra bir şey var mıdır?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_oem -- 25 Nisan 2019; 8:45:56 >
  • umut_oem U kullanıcısına yanıt
    www.renaultfanclub.com
    Garantiden yaptirdi�im i�lemler - Sayfa 2
    http://www.renaultfanclub.com/renault-megane-4-kulubu/100621-garantiden-yaptirdigim-islemler-2.html

Bu sayfa fazlasıyla yanıt verecektir sorularınıza..
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.