< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 25 Haziran 2018; 11:47:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 25 Haziran 2018; 11:47:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim 2017 ygs deki ( ben o sene sınava girdim ) netim türkçe 33 mat 39 sosyal 32 fen 37 idi .
Matematik zor değil . Ama sınav anında bazen sorunun çözümünü bilsen de yapamıyorsun . Matematikte bana oldu ordan bşlşyorum . En başta 9 boşum vardı . Anladığım problemi bir türlü işleme dökememiştim . Sakin kaldığımdan dolayı geri dönüp kolayca yaptım . Fakat %90 insan bunu yapamadı ve 25 netler 10-15 k ya girdi . Matematikten başlayan insanlar moralman taklaya geldi . Veya mattan sonraki branşlar matım kötğ bu iyi olmak zorunda psikolojisiyle daha da batırdı . Sınav anı farklı bir an evdekiyle olmuyor . Sakin kalan ve bilen ise kazanıyor . Çıkmışlardaki sıralamalar aşırı aldatıcıdır . İyi yapmanıza kanmanız salaklık olduğu gibi kötü yapmamanız da iyiye işarettir . Çıkmışları yayın evleri çevirip çevirip soruyor . Denemeler , sb ları hep çıkmışların türevi aslında . Biraz aşinasın . Ha korkma sınabda da aşina oldukların olur . Ya da soru tipi benzer . Tekler geçersin . Hatta çıkmış bile gelebilir . Ki 2017 fende vardı benim en net hatırladığım . Netlerin güzel . Stres yapmayın kendinizi arkadaşlar . Hepiniz emek verdiniz. . Karşılığını da alırsınız . Hepinize kolay gelsin . |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|