Şimdi Ara

2017 ygs netleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta çıkmışlar üzerine yoğunlaşıyorum 2017 yi çözdüm az önce evde olmanın rahatlığı vs de var tabi ama türkçeyi beklediğimden çok çok iyi yaptım matematikte problemler güzeldi ama dediğim gibi ev ortamında sıkıntı çıkarmadı sınav stresinde de 1 2 net oynardı heralde max geçen sene girsem ciddili iyi bi sonuç alırmışım gibi duruyo şuanki bilgi birikimimle ve sorulara benzer soru yazıp denemelere koyan yayın evlerinin yardımıyla. Sizin netleriniz nasıl geldi bu aralar çözen varsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 25 Haziran 2018; 11:47:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 2017 ygs deki ( ben o sene sınava girdim ) netim türkçe 33 mat 39 sosyal 32 fen 37 idi .

Matematik zor değil . Ama sınav anında bazen sorunun çözümünü bilsen de yapamıyorsun . Matematikte bana oldu ordan bşlşyorum . En başta 9 boşum vardı . Anladığım problemi bir türlü işleme dökememiştim . Sakin kaldığımdan dolayı geri dönüp kolayca yaptım .

Fakat %90 insan bunu yapamadı ve 25 netler 10-15 k ya girdi . Matematikten başlayan insanlar moralman taklaya geldi . Veya mattan sonraki branşlar matım kötğ bu iyi olmak zorunda psikolojisiyle daha da batırdı . Sınav anı farklı bir an evdekiyle olmuyor . Sakin kalan ve bilen ise kazanıyor .

Çıkmışlardaki sıralamalar aşırı aldatıcıdır . İyi yapmanıza kanmanız salaklık olduğu gibi kötü yapmamanız da iyiye işarettir . Çıkmışları yayın evleri çevirip çevirip soruyor . Denemeler , sb ları hep çıkmışların türevi aslında . Biraz aşinasın .

Ha korkma sınabda da aşina oldukların olur . Ya da soru tipi benzer . Tekler geçersin . Hatta çıkmış bile gelebilir . Ki 2017 fende vardı benim en net hatırladığım .

Netlerin güzel . Stres yapmayın kendinizi arkadaşlar . Hepiniz emek verdiniz. . Karşılığını da alırsınız . Hepinize kolay gelsin .
  • hocam geçen seneki sorulara benzer soruları yeni basım kitaplara koymuş olabilirler ondan alışık olduğunuz için iyi yapmış olma şansınız da var diye düşünüyorum
  • Dedim ya zaten aşina olduğum sorular kitaplardan diye

• Kaç yaptin

• Hocam ben 2017 de 30k yaptım çıkmış sorulardaki sıralamalarım en kötü 10k falandı yani evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor seninki uysun inşallah

• Benim 2017 ygs deki ( ben o sene sınava girdim ) netim türkçe 33 mat 39 sosyal 32 fen 37 idi .

Matematik zor değil . Ama sınav anında bazen sorunun çözümünü bilsen de yapamıyorsun . Matematikte bana oldu ordan bşlşyorum . En başta 9 boşum vardı . Anladığım problemi bir türlü işleme dökememiştim . Sakin kaldığımdan dolayı geri dönüp kolayca yaptım .

Fakat %90 insan bunu yapamadı ve 25 netler 10-15 k ya girdi . Matematikten başlayan insanlar moralman taklaya geldi . Veya mattan sonraki branşlar matım kötğ bu iyi olmak zorunda psikolojisiyle daha da batırdı . Sınav anı farklı bir an evdekiyle olmuyor . Sakin kalan ve bilen ise kazanıyor .

Çıkmışlardaki sıralamalar aşırı aldatıcıdır . İyi yapmanıza kanmanız salaklık olduğu gibi kötü yapmamanız da iyiye işarettir . Çıkmışları yayın evleri çevirip çevirip soruyor . Denemeler , sb ları hep çıkmışların türevi aslında . Biraz aşinasın .

Ha korkma sınabda da aşina oldukların olur . Ya da soru tipi benzer . Tekler geçersin . Hatta çıkmış bile gelebilir . Ki 2017 fende vardı benim en net hatırladığım .

Netlerin güzel . Stres yapmayın kendinizi arkadaşlar . Hepiniz emek verdiniz. . Karşılığını da alırsınız . Hepinize kolay gelsin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    2017 ygs mat için 39 net cidden çok sağlam bi sonuç bence tebrik ederim hocam. Lys nasıl geldi mat-geo?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2022 MSÜ NETLERİNİZ VE NETİM
    3 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Lys mat geom da 65 üstü gelmişti . Beklediğim şeylerin çok altı yaptım lyslerdr . Bu yüzden de istediğim sıralamayı elde edemedim zaten .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene sınavda 350k yapmıştım dün çözdüm tekrardan sıralama hesaplamadan yapınca 50k yapmışım geçen sene çalışmamıştım ama

• 37-3,
    34-3,
    37-3,
    38-2
  • 2016 ygsyi cozdugumde gecen sene 6bin gosteriyordu 2016 katsayi ve siralamalarina gore 2017de 42bin geldi kendi senemde

• Bence hiç eski ygs ler ile işiniz olmasın onlarda hep eski tarz problemler varsı msü gibi bir sınav bekleniyorsa problem anlayışı aşırı değişmiş demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.