Şimdi Ara

2017 YGS ÇOK FAZLA MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendim için 5k-15k arasını düşünüyorum fakat çok fazla mezun bırakan olduğu aklıma geliyor mezunların önüme düşmelerinden korkuyorum düşünceleriniz neler ?

• Hayırlısı be gülüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene aynı muhabbet
  • Önüne düşerim inşallah

• hocam töder ve okan sonuçları korkuttu 135 net yapabilmeme karşın 12k şaşırtıcı deyil mi ?
  • Beyler tarihin en kolay sınavı denilen 2016 ygsde bile tr birincisi 5 yanlış yaptı.

Yani diyeceğim bunlara fazla takmayın, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın gerisi Allah'a kalmış
  • İnşallah arkanda olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs kurallarını bilmeden 5-15 k arası olucam demende ayrı bir kafa hayır arkadaş nasıl piskopatsınız zevkmi alıyonuz trollükten

2017 YGS ÇOK FAZLA MEZUN

• 140 net yap sinav nasil olursa olsun2 3 k banko Allahin da izniyle

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    2017 YGS ÇOK FAZLA MEZUN

Evet çok haklısın işim gücüm yok sizi trollüyorum töder sonucum. Dediğim gibi 12-13k

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsciadam

2017 YGS ÇOK FAZLA MEZUN

Evet çok haklısın işim gücüm yok sizi trollüyorum töder sonucum. Dediğim gibi 12-13k

önemli olan neti hangi derslerden yaptığın 130 yapıp sayısalcı olarak mat fen +70 değilse bence o kadar da iyi değil hedeflediğin yer için

• keyssi kullanıcısına yanıt
    hocam İTÜ hedefliyorum umarım olur genelde fen 35-38 arasında geliyorda mattan şüpheliyim 36 falan gelirse sevinirim ama 33-34 e şaşırmam
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    Gelmiş bana kendini ne ile savunuyorben sana ne attım resimde? Milleti saçma sapan laflarla kafandan uydurma şeylerle strese sokma manasında trollük yapma dedim

Ayrınca kimsede töderde şunu yaptım bunu yaptım diye dikilmesin

1.onun senin olduğu ne malum

2.cevap anahtarları sınavdan önce dağıtılan sınav sıralamasıyla hava yapma üstelik gelipte bana hava yapma senin o zar zor yaptığın sıralama (kendi hakkınla yaptıysan suçlama yapmıyorum öyleyse diyorum) normal sınavda 6-8 katına çıkacak tahminen ben 2015 sınavında o sıralamayla elektrik elektronik mühendisliğine yerleşmiş biriyim

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    hocam 1. hala puan düşeceği konusunca ciddiyim düşecek trol yok 2014 senesinde sınava girip tercih yaptıysa 2015 de düşer 2016 da geri verirler ama bir sonraki sene için düşüyor ayrıca 2. sine gelirsek 5 katı falan hikaye kardeşim tüm türkiye genellilere girdim hepsinden 10-15 en düşük 22k oldum maxsimim 10k gerisi 10 k ilerisi olucağımı biliyorum zaten potaya oynayan insanlar bu sınavları kaçırmıyorlar ayrıca size söylüyorum 2015 le siz övünmeyin 2015 zor deyildi türkçesi zorlayıcı olabilir fakat 30 dk da çözmek yerine kütüphanede 45 dk da çözdüm 35 net çıkarttım matematiği zaten kolaydı abartılıcak birşey yok sosyal ve fende hiç birzaman zor gelemez biliyoruz 2015 den kendi ortamlarımda 127 net çıkarttım sınav heyecanı falan 5 net altı derseniz yine iyi bir rakam
  • ygsciadam Y kullanıcısına yanıt
    2017 YGS ÇOK FAZLA MEZUN

Altını çizdim bak algıla dediğin şeyi diye şuan yazdığınla karşılaştır nolduda fikir değiştirdin ayrıca ilk defa giriceksin tahminim sınav anını yaşamayan biri isterse uzayda çözsün o sınavı isterse 160 net yapsın önemli olan o an ben sonradan çözünce 20 net fazla yaptım örnek olarak
    Neyse cevaplama beni uğraşqmıycam dilerim istediğin yer gelir tek diyeceğim bilmediğin konular hakkında milletin aklını karıştırma resimdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 8 Mart 2017; 18:52:42 >

• hocam ben sınav stresine inanmıyorum 4 gün kaldı ve suan hiç heyecanım yok o gün sabah kalktığımda heyecanlı olucağımı biliyorum fakat sırama oturduğumda kontrol eden öğretmenin kitapçıklarınızı kontrol edin komutuyla sayfaları kontrol ederken heyecan meyecan kalmayacak bir kere vicut yapısına ters max 5 dk heyecan sonra alışırsınız ayrıca heyecanın arkasına sığınılarak başarısızlığın bahanesi olmaz eğer olurki yapamazsam bu benim beni geçenlerden kötü olduğumun göstergesidir başarısızlığın bahanesi olmaz. katı kurallara sahip disiplinli birisi olduğum için stres ve heyecandan etkilenmeyeceğimden adım kadar eminim sizede endişelenmemenizi tavsiye ederim sınavdır geçer olmazsa lys de tokatlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsciadam

hocam töder ve okan sonuçları korkuttu 135 net yapabilmeme karşın 12k şaşırtıcı deyil mi ?

Ziyaaaaa

135 nete nasıl 12 k oldun kardes 130 a 9 bindeyim 135 in 40 ini sosyalle mi yaptın hayırdır?

• INSALLAH BIR MEZUN OLARAK SENI GECERIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.