Şimdi Ara

2017 VOLKSWAGEN ARTEON [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
33.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Zorlayan sensin bence

O kadar fanatiksin ki Premium olarak sadece bmw veya Mercedes görüyorsun.

Sonra millete fanatik yaftasını yapıştırıyorsun 👍

vw ve skoda premium değildir ve asla da olamayacaktır.

mercedes ve bmw premiumdur. volvoda premiumdur ama türkiyede gideri yoktur. ülkemizde premium sınıfta bmw ve mercedes tutulmaktadır.

ısrarla bunu söylüyorum.

vw fanboyu oldugundan gerçekleri kabullenemiyosun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: hakyurek

arkadaslar bol bol atip tutmus premium markalar diye kusura bakmayin siz isteseniz de istemeseniz de vw bir premium marka ..audi a5 alirim diyenlere de soyle diyeyim tasarim olarak a5 yanindan bile gecemez cc lerin simdiki haliyle arteonun... fiyat farkini bilmem ama a7 disinda tasarim olarak yanina yaklasamaz diger a5 - a4 falan filanlar ..sadece resimlere bakarak degil canli bir gorunde ondan sonra karar verin
    dogrudur fiyati abartmislar ama arabada olmus ..bu arabayi alipta ben keske bunu degil sunu alsaydim diyeceginiz tek bir model bile olmaz.. pahalisi bu ...ucuzu talisman... baskasi sadece zevk meselesi.. (bunlari ayrica bir cc kullanicisi olarak yazdigimi da belirteyim ..)
    tabi ki sizin premium anlayisiniz ile benim premium anlayisim farkli..
    siz bir marka ne kadar pahali olur ne kadar soyarsa sizi o kadar premium sayiyorsunuz
    ben ise kalitesine bakiyorum...

a4 -a5 pahali urun satan audi diye premium oluyorda... daha iyisi arteon sadece daha ucuza arabada satan vw diye premium olmuyor mu ??
    eminim polo yada golf 500 bin olsaydi yada audi olsaydi ...vay ne premium derdiniz de... neyse ...))))

seviyenizi belli etmeyin .... ama cok trol var ...vw dusmanlari ... neyse size bir sey ispat etmek zorunda degiliz ya... sanki siz premium deyince bir marka premium olacak.. size sorduk sanki ..neyse bu konuyu kapattim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakyurek -- 17 Haziran 2017; 18:10:59 >

• Hayatında gördüğu/bindiği en üst araç Passat olanlar elbette premium diyeceklerdir çok takılmayın. Aracın dışını beğendim, içine ise yorum dahi yapmıyorum, rezillik. 240hp 4 çeker güzel, fakat bu fiyatları asla hak etmiyor, normal d segmenti fiyatına gerçek "premium" e segmentler var o fiyatlara.

• A380 kullanıcısına yanıt
    Vw peremium diyen kim? Sen ağzına audi yi bile alamıyorsun peremium diye..

Tartışacak bir şey yok 👎

• Premiumlarla dövüşebilecek sadece Touareg var derdim ama bunu da gördüm ve gerçekten etkileyici bir araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renkler falan hoş ama passat ile aynı iç mekanı yapıp premium araçlardan fazla fiyat istersen satmaz.

Çok zor işi, birde vergi mağduru.

• quote:

Bu arada Çöpçüler gelmiş yine..

Araba 4 20 d serisi dizel üst donanımı ile r line arasında 50 bin liradan fazla fark var.

4 serisinde 190 hp arteon da 240 hp motor var.

Çok akıllılar?!? yanından hızlıca arteon geçince ağlamaya başlar...

Üstüne üstlük 50 kağıt fazla para verip rezil olurlar...

Parayla rezil olmak ancak böyle anlatılır

Bunu begendirecek 5 kisiyi nasil buldun ??? Hilekar VW’a para dokelimde kazancaklari paradan AR-GE degil hile yapsinlar baska bir arzunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Keşke normal insanında ulaşabileceği fiyatta olsa.

yol yabdı yol şükret

• Patron ister alırsın ister almazsın bana ne.

Ama 4 20 3 20 vs alıp da bu arabanın plakasını okumak zoruna gitmesin

Borusan'a fazladan para kaptıracağıma bunu her koşulda alırım. Mantığım çalışır benim kusura bakma.

Bırak bu sosyal mesajları .

Eminim çok umarındadır havaya yayılan emisyon.

• quote:

Patron ister alırsın ister almazsın bana ne.

Ama 4 20 3 20 vs alıp da bu arabanın plakasını okumak zoruna gitmesin

Borusan'a fazladan para kaptıracağıma bunu her koşulda alırım. Mantığım çalışır benim kusura bakma.

Bırak bu sosyal mesajları .

Eminim çok umarındadır havaya yayılan emisyon.

Senin umrunda degilse benim yapabilecek bir seyim yok fakat kendi capimda bu tur seylere dikkat ediyorum etmeyede calisiyorum VW bizim ulkenizde ceza almamisken kullanicilara tezminat odememisken havamizida kirletirken ben gidipte hile yapan markalardan araba almam BMW gibi premium markalarda benim gozumde alinacak araba degiller ayni teknolojiyi hepsi bir daha sunup sunup duruyorlar.

• Tampona audi bmw amblemi koysalar milletin çoktan ağzının suyu akardı ntv de gösteriyor arabayı gayet güzel olmuş.Fiyatı keşke 250 bini geçmeseymiş.

• Ölü doğmuş bir araç malesef.bmw 4 serisi parasınA vw olmaz

• Arkadaslar dun kendi aracim bakimdayken show rooma gidip dolastim, inanin gorene kadar bu paraya 4.20 alinir diyordum ancak bambaska bir olay olmus arteon kesinlikle guzel.

Vw yi bende cok sevmem fakat bu arac olmus, tabii ki parasi olana:) Keza daha simdiden alan vardi İzmit Bayii'sinde.

Aracim vw degil bu arada fanboy sanilmasin :)

• Turbo benzinli 1.4-1.5 lt lik motorla getirip fiyatlari geri cekmeleri lazim . Araç çok şık.

• Ww bizim ulkeye ozel 1.6 t motor neden yapmiyor acaba

• quote:

Zorlayan sensin bence

O kadar fanatiksin ki Premium olarak sadece bmw veya Mercedes görüyorsun.

Sonra millete fanatik yaftasını yapıştırıyorsun 👍

Hayatında hiç bmw ye Mercedese binmemiş adam laf atıyor.. Tabi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş..

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu arkadaşlara artık vw fanboyu demektense vanboy demeye başladım. Malum ülkemizde:
    - Dünyanın en büyük emisyon sahtekarlığını yapmış olan,
    - En sorunlu şanzıman sistemine sahip
    - ülkemize tek kuruş yatırım yapmayan bu markaya tapan kullanıcıları var. Tapıyorlar derken şaka yapmıyorum. kaldı ki bu vanboylarla insan gibi konuşulmuyor da. He de geç

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.