Şimdi Ara

2017 telsiz vergisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesin artmıştır yine kaç tl olacak bilgisi olan var mı birde numara taşımada yılsonuna kadar muaf olma durumu devam eder mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yıllık 19.68 tl.
    aylık 1.64 tl ye denk geliyor.
    http://teknoyo.com/telefon-vergileri-2017/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoMaX -- 31 Aralık 2016; 23:57:49 >
  • turkcell den turktelekoma geçiş yapsam bu ay, sadece 1 ay mı ücret almıyorlar ?

bilgisi olan var mı hat taşıma ile vergi ödemesi arasında bir bağ var mı

sanki ödemiyoruz 1 ay diye okudum bir yerde ama
  • speedman kullanıcısına yanıt
    1 yıl olabilir o süre. Operatörler sizin adınıza devlete peşin ödüyor sene başında sizden taksitle alıyor diye biliyorum. Diğer operatöre taşıyınca Tl kesintisi olmuyor diye biliyorum.
  • 1,58 tl idi, sanırım 1,64 tl olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 1 Ocak 2017; 16:2:1 >
  • speedman kullanıcısına yanıt
    1 1 2018 e kadar alınmıyor telsiz kullanım ucreti
  • hersene bi yüzden iki hattimi tasiyorum sormak istedigim bir konu var turktelekom dan bimcell gecs3m vergi kesintisi uygulanacak mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

hersene bi yüzden iki hattimi tasiyorum sormak istedigim bir konu var turktelekom dan bimcell gecs3m vergi kesintisi uygulanacak mi

Uygulanır aynı alt yapı çünkü siz türk telekom'dan bimcell'e geçerek tarife değiştirmiş gibi olacaksınız.

• Turk Telekom dan Bimcell e geçişte telsiz kullanım ucreti ödenir mi? deneyen oldu mu önceki yıllarda
  • RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    Bir üstte yazmış arkadaş cevabı
  • Hocam türktelekomdan vodafone a geçip 1 ay sonra tekrar dönsem yine 2017 sonuna kadar kesilmez mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

1,58 tl idi, sanırım 1,64 tl olmuş.

evet turkcell faturasız 1,64tl tırpanı vurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Hocam türktelekomdan vodafone a geçip 1 ay sonra tekrar dönsem yine 2017 sonuna kadar kesilmez mi

Kesiliyor hocam. 2016 içinde Türk Telekom'dan Turkcell'e gidip 4 ay sonra geri dönmüştüm ve ücret kesilmeye devam etmişti.
  • Dün akşam 1.64 TL hemen kesmiş Turkcell
  • simcell S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya 🙄
  • simcell S kullanıcısına yanıt
    Vodafone a bugün başvurdum 1 ay kalıp tekrar dönmeyi düşünüyordum
  • quote:

Hocam bir şey diyemiyorum 2016 içinde 4 ay Turkcell'de kaldığım hattı geri taşıyınca Türk Telekom kaldığı yerden ücret almaya devam etmişti ama belki 2017'de değişmiştir. Siz bunu müşteri hizmetlerine sorup daha kesin bilgi alabilirsiniz.
  • peki 2017 yılı için telsiz kullanım ücreti ödememek için ocak ayında hat taşımak yetiyor mu? son gün ne zaman hat taşımak için? bugün bana da msj geldi telsiz kullanım ücreti çekimiyle ilgili.
  • korimori K kullanıcısına yanıt
    başka bi operatöre geçersen telsiz kullanım ücreti ödemiyorsun yıl sonuna kadar.şu an hattında yeterli bakiye varsa bu aykini çeker büyük ihtimalle
  • quote:

Hat taşındıktan sonra tekrar eski operatörünüze başvurabilirsiniz 1 ay beklemenize gerek yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.