Şimdi Ara

2017 Sözelciler Buraya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kaç kişiyiz, kaçıncı senemiz ve sıralama hedeflerimiz nelerdir ?

• Sözelci zamkiler YGS konu anlatımlı ve soru bankası ne önerirsiniz hedef 30 net Türkçe sos ama banko 30 yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu anlatım olarak ygs için limit el kitapları yeterli. Ne aşırı detaylı ne de çok basite kaçmışlar. Anlatım biçimi de akıcı. Ben tarih için lysye de girdiğimden 6 kaynak kullanıyorum her detayı yakalıyayım diye :D Felsefe için konu özetli fem alsan, tek kitap yeter.
  • Ha birde, her sözel dersin simetrisi de ygs için yeterli olur. Hatta simetri kitapları tam ygslik çünkü öyle ağır bilgi ve detay içermiyor.
  • Hocam türkçede güvenderle fem var elimde ilk hangisini çözim hangisi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 4 Eylül 2016; 19:49:12 >
  • Simetri kitaplarının ne olacağı belli değil
    Elimde önceki seneden kalma Fem cep kitapları var konu anlatımı olarak Bilgin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteBlackie

Hocam türkçede güvenderle fem var elimde ilk hangisini çözim hangisi daha iyi

Güvender sözelde daha detay seviyor. Femden başlayıp güvenderden devam edebilirsin.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Simetri kitaplarının ne olacağı belli değil
    Elimde önceki seneden kalma Fem cep kitapları var konu anlatımı olarak Bilgin varmı

Devlet aldı kanka onları, çatır çatır basılıyor hala. Ygs sözel için ağam şağam konu anlatımlıya ihtiyaç olmuyor. El kitapları ideal. Tabi femin el kitapları biraz cacık. İlla kitap alcam dersen, Güvender iyidir. Palmenin test kitapları da işini görür, yan taraflarında konu özeti oluyor.
  • yazarlar kaçmış hocam o yüzden lys kitapları çıkması uzun sürebilir
  • Güvenderde çıkmadı hala off çıldırcam

• sıkıntı yapmayın beyler sözel korktuğunuz kadar zor değil ygs tarih de ve ygs türkçenin dil anlatım hariç kısmında bilgi sorusu diye bir olgu yok zaten kasmayın edebiyata önem verin ve stres yapmayın ben hedefime ulaştım ts-2 7 bin yaptım bu sene
  • quote:

Güvenderde çıkmadı hala off çıldırcam

Seni limit el kitabı keser bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

sıkıntı yapmayın beyler sözel korktuğunuz kadar zor değil ygs tarih de ve ygs türkçenin dil anlatım hariç kısmında bilgi sorusu diye bir olgu yok zaten kasmayın edebiyata önem verin ve stres yapmayın ben hedefime ulaştım ts-2 7 bin yaptım bu sene

Ben hamda 3k yaptım bu sene 2. mezuna kaldım
  • Neyse ki mezun olduğumuzdan tüm lys kitapları var elimizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

quote:

sıkıntı yapmayın beyler sözel korktuğunuz kadar zor değil ygs tarih de ve ygs türkçenin dil anlatım hariç kısmında bilgi sorusu diye bir olgu yok zaten kasmayın edebiyata önem verin ve stres yapmayın ben hedefime ulaştım ts-2 7 bin yaptım bu sene

helal olsun hocam ben sınava 30 k ya girsem yeter diye hazırlanmaya başladığımdan pek problem olmadı. hedef neydi ?
  • Hocam soru bankası ne önerirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

quote:

helal olsun hocam ben sınava 30 k ya girsem yeter diye hazırlanmaya başladığımdan pek problem olmadı. hedef neydi ?

Koç üniversitesini istiyorum. Bu sene 3kdan mezun kaldığım için koç mava hedef.

• quote:

Hocam soru bankası ne önerirsin

Felsefe için konu özetli fem. Tarih için birey ve limit yeterli. Coğrafya için kesinlikle fdd ve limit. Din için karekök alabilirsin. Geçen sene ygs din 2 yanlış 2 boştu benim.
  • Ben de dilciyim ama sozel sayilirim.whatsapp soru grubu kurulursa ben de gelirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.