Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
275.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Adam PS pro kullanacam yazmış sırf tepki süresi farkı bile LG almak için en büyük neden.

LG fanısınız sanırım? 2 mesajınızda LG yi övmüssünüz...Profiliniz gizli göremedim nerelerde hangi forumlardasınız..

Oyun için Sony den başka Tv mi alınır?? Play Station için Sonyden başka Tv var da biz mi bilmiyoruz..

Sadece şunu LG servisine/Gen.Merkeze sorun yeter: Logo yanığı, değişim sebebi midir :) :) :)

Dikkat size Logo yanığı kaldı mı demiyorum... LOGO yanığı değişim sebebi sayılmıyor ise birinci cümlem zaten otomatik olarak geçerliğini yitiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 20:19:53 >
  • kaanustr kullanıcısına yanıt
    Peki, şu yapılıyor mu, bir arkadaşın sorusu arada kaynadı, benim Harici player tavsiyem o sebeple idi :

Aynı anda 2 veya 3 farklı .srt dosyası (altyazı) desteği var mı Android üzerinden veya Tv dahili oynatıcısında?

Yani:

abc.Mkv (Filim)
    abc.Tr--altyazılar
    abc.Fr
    abc.Eng
    abc.Ger

gibi çoklu dil desteği nasıl olacak?

***MKV Toolnix ile filme bunları gömüp, altyazı tuşu ile seçim yapabiliyorsunuz ama aynı klasörde Kodi, SMPC,VLC,BS Player,MX Player ile oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 20:12:25 >
  • arnet A kullanıcısına yanıt
    Meşhur Takılma,Motion ayar bozukluğu, sondan ömceki yazılım güncellemesi ile olan birşeydi..Ama her zaman söylediğim gibi, Sony Güncellemeleri artık bazılarında iyi bazılarında kötü durumlara sebep oluyor , bir şey düzelirken başkalarında olmayan bir şey çıkıyor..

Bu Motion ayar bozukluğu çoktandır gündemde..Son Android 6.o yüklemesi ile de giderilmedi anladığım..

Yoksa daha önceki sürümlerde böyle bir şey yoktu..

Tv sinde problem olmayan kesin güncelleme yapmasın derim ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 20:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

E7 nin a1 den artısı nedir ikiside aynı panel, 2016 ve 2017 oled paneller renk acısından cok farklı 2017 görünce insan 2018 i mi beklesek dedirttiyor

LG E7'nin input lagi, sony A1'den baya iyi...o nedenle oyun için E7 daha mantılı bana göre.
  • Sen oyuncu musun Sony fanı mı? (Avatarından neci olduğun belli oluyor gerçi) Ben LG fanı değilim hangisi iyiyse onu överim. 2016'nın en iyi TV si LG B6 idi bu senede 2017 modeller iyice kendini geliştirerek ve tepki süresinde bile lider Samsung'u tokatlayarak 1. liğe oturmuş durumda. Şuan Dünya'nın en iyi TV si 2017 LG OLED tv lerdir. Sony A1 ise uçuk fiyatına rağmen başta tepki süresi olmak üzere bir çok kategoride LG C7'nin gerisinde kalmıştır.

Konumuz Türkiye deki LG'nin garanti şartlarındaki tutumu değil hangi TV nin daha iyi olduğudur.

Bende seni bilgili biri sanırdım oyun için Sony tv den şaşmamak ne demek böyle saçma ve aşırı sabit bir görüş olamaz! Hangisi daha iyisi oyuncu adam gider onu alır bu zamana kadar en iyi tepki süreleri Samsung da idi şimdi LG de Sony bıraksın bu TV işlerini beceremiyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Mayıs 2017; 20:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradaki renk farkını görünce ben her türlü sony diyorum lg alanada saygı duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa yıldız ts

Aradaki renk farkını görünce ben her türlü sony diyorum lg alanada saygı duyarım

2 tvyi canlı mı gördünüz, youtubedann falan mı?

youtube ise, link verebilir misiniz acaba? merak ettim ben de.

youtubedaki bir karşılaştırmada, (e7 değil gerçi g7, ama LGnin b-c-e-g-w serileri arasında görüntü farkı olmuyor), LGnin daha doğal, sonynin ise aşırı doygun renk verdiği belirtilmişti.
    https://www.youtube.com/watch?v=dpA-Vu8pupg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 20 Mayıs 2017; 21:12:54 >

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Burası Sony Grubu..LG övecek seniz, LG forumu başka yerde..Tamamen LG fanı veya satıcısı olduğunuz anlaşıldı..Profiliniz de gizli zaten..

Neye, Kime göre LG en birinci sırada pardon?? Çok iyi ise alın övün ama burada değil..Burası Sony 2017 grubu..

LG ile Sonyi kıyas etmek bile abes...

Sonynin hatalarını her zaman yazıyorum ben dikkat ederseniz dahili oynatıcı, harici Hdd, motion problemleri deyip duruyoruz, siz nasıl okuyorsunuz? Ama görüntü olarak Sony en iyisidir bunda kimsenin şüphesi olamaz..Multimedya, smart özelliklerde LG/Samsung iyidir zaten söylüyoruz..Ama Problem çıkma panel sorunları görüntü problemlerinde LG/Samsung başı çeker..

Tüm forumlara aşina olduğum için LG Oledleri de fazlası ile okuduğum, şikayetleri bildiğim için yazıyorum..

Sonyi beğenmiyorsanız lütfen LG grubunda yazınız..Yazılarınız tamamen LG markasına odaklı, son mesajınızın son cümlesi de buna dahil..

Sony bu işi gayet iyi yapıyor, siz LG den şaşmayın..

Oyun için Evet Sonyden başka Tv alınmaz, LAg seviyesi en düşük Sonyler çünkü..Tepkime süresi dediğiniz şey sadece CRT veya Oyun Monitörlerinde Sıfıra yakın değerdir..gerisi hikaye ...

Soruma cevap vermediniz, LG, Oled yanığını iade sebebi sayıyor mu saymıyor mu..Tek bir soru sordum size..Cevabın HAYIR olduğunu bildiğiniz halde neden hala LG diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 21:34:29 >

Profilinizi gizleme sebebinizi merak ettim...??? Gizli olduğu sürece de her eleştiriye saygı duymak sorundasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 21:43:29 >
  • Evimde Panasonic ve Samsung led tv kullanıyorum LG oledi bu yıl satın alacağım, profilimin kapalı olması ile LG satıcısı olmam ne alaka anlamak güç ki satıcı filan değilim.

Sana göre olmasa bile başta rtings olmak üzere bu işin uzmanı tüm otoritelere göre LG oled tv ler açık ara piyasanın lideridir bunu satış anlamında değil performans anlamında söylüyorum açıp tüm modelleri Sony ile kıyaslayabilirsin.

Aynen dediğin gibi Sony yi LG ile kıyaslamak LG ye hakaret sayılır.

Okuduğun şikayetlerin hepsi 2015 yılındaki oled modellerde görülen ekran yapışması sorunu ki bu sorun 2016 modellerde minimal seviyeye indirildi. Image retention sorunu led tv lerde olmadığı için Sony ve diğer markaları kullananlarda görmemen normal. 2017 model Sony A1 ve LG C7'nin ekran yapışması puanına bakacak olursan Sony A1 oledin çuvalladığını açıkca görebilirsin.

Lafı daha fazla uzatmayacağım, buradan asıl amacı oyun oynamak olan oyuncu arkadaşlara digeceğim tek şey 2017 LG OLED TV lerden şaşmamalarıdır. Hem daha fazla para verip hemde daha kötü performans almak isteyen buyursun A1 oled alsın keyfiniz bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 20 Mayıs 2017; 21:45:21 >

LG, Logo yanığını iade sebebi sayıyor mu saymıyor mu??

3 keredir aynı mesajı yazıyorum..cevap verin lütfen..

Ayrıca Profilinizi açın ben karar vereyim satıcımısınız, Fan mısınız, Sony ile alakanız nedir??

LG oledi sadece Yurtdışı siteleri ve LG Fanları övüyor...Biz hiç LG Oled incelemesi okumadık :) bilmiyoruz Kontrast problemlerini, görüntüde bozulmaları :) :) :)

Ayrıca Sony OIed Tv ler Türkiyeye gelmedi gelirse ayrı başlık açılır o zaman LG -- Sony OLED kıyaslaması yaparsınız...Daha görmediğiniz bir ürünü yargılamadan infaz etmissiniz zaten ayrı konu..

Yanyana gelir bakarız o zaman düşünülür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 21:52:42 >
  • https://m.youtube.com/watch?v=Yi_9oLwjTNM

Herkezin kendi zevkidir bişey diyemem ama ben renk haricinde detay farkı bile görüyorum tabiki canlı izleme fırsatım olmadı

Extreme x1 triluminos farkını koyar

Arkadaşım LG Oled , LOGO yanığını iade sebebi saymıyorrrr...BİTTİ...

2017 modellerde yanık kalmamış, ekran kendini temizliyormuş muş..Peki OLED yanığı olursa geri alacak mı, HAYIR..Çünkü NORMAL???

Tüketiciyi kandırmaktır bunun ismi..Yalan beyandır..

isteyen alsın LG Oled , OLEDLERDE olağan durum diyecek LG..Bu mudur teknoloji...BİTTİ

Sen Oled Tv al..Sony ve LG de Play station oyna sonra görüşlerini yaz, tebrik edeyim ama kullanmadığın bir ürünü ŞİŞİRMEK nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 22:5:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Evimde Panasonic ve Samsung led tv kullanıyorum LG oledi bu yıl satın alacağım, profilimin kapalı olması ile LG satıcısı olmam ne alaka anlamak güç ki satıcı filan değilim.

Sana göre olmasa bile başta rtings olmak üzere bu işin uzmanı tüm otoritelere göre LG oled tv ler açık ara piyasanın lideridir bunu satış anlamında değil performans anlamında söylüyorum açıp tüm modelleri Sony ile kıyaslayabilirsin.

Aynen dediğin gibi Sony yi LG ile kıyaslamak LG ye hakaret sayılır.

Okuduğun şikayetlerin hepsi 2015 yılındaki oled modellerde görülen ekran yapışması sorunu ki bu sorun 2016 modellerde minimal seviyeye indirildi. Image retention sorunu led tv lerde olmadığı için Sony ve diğer markaları kullananlarda görmemen normal. 2017 model Sony A1 ve LG C7'nin ekran yapışması puanına bakacak olursan Sony A1 oledin çuvalladığını açıkca görebilirsin.

Lafı daha fazla uzatmayacağım, buradan asıl amacı oyun oynamak olan oyuncu arkadaşlara digeceğim tek şey 2017 LG OLED TV lerden şaşmamalarıdır. Hem daha fazla para verip hemde daha kötü performans almak isteyen buyursun A1 oled alsın keyfiniz bilir.

kim demiş led tvlerde image retention olmaz diye...

buyur...

sony x900e (xe9005) serisindeki logo yanığı sorunu :)
    RTINGS.com
    Sony X900E Review (XBR49X900E, XBR55X900E, XBR65X900E, XBR75X900E)
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 20 Mayıs 2017; 22:12:21 >

Arkadaşım nereye kaçtın daha yeni başladık LG OLED Problemlerine :

https://forum.donanimhaber.com/lg-oled-55eg920--113419634-2

Tepkime süresi mi :

• Hacim input lag de Sony maalesef pekde isteneni veremiyor. En son W8 55" 17ms idi daha sonra hep rakiplerinden geri kaldi. LG OLED lerde ki image retention tamamen gecici 2016-17 serilerinde ve 17 setilerinde TV icinde özel pattern var retention'i silmek icin.

2017 LG OLED'lerin hepsinde 1080p/60,4K/60+HDR,4:4:4 sabit 21ms iken XE900 de 34ms,XE9300 de 1080p/60 de maalesef 43ms ve 4K 25ms.

LG OLED ile Sony LED'nin kiyasi bile yanlis. LED'nin tek numarasi daha parlak olmasi hepsi bu.

• Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Hocam LG formundan buraya transfer oldunuz sanırım, siz de hoşgeldiniz..

Size de hatırlatayım Burası Sony Android Tv ler formu..

LG ile Sony kıyas bile edilmez sözünüz, az önce forumdan Banlanan arkadaşın sözü ile birebir örtüşüyor, bayrağı siz aldınız sanırım, genelde böyle oluyor..Şimdi başka arkadaşlar da gelecek LG formundan burada bol bol LG övülecek...

Umarım hakszı çıkarım da konu kirliliği yaşamayız..

LG hiçbir yerde tek değildir..Sony LG den IPS, Samsungtan Va Panel almış olabilir..Teknoloji tamamen Sony..Panelin IPS olması LG=Sony benzetmesi tamamen hatadır..

LG den OLED bile alsa ben Sonyden Oled alır ama LG ye yüzümü bile dönmem..Teknoloji farkı ile Panel kullanımı tamamen farklıdır..

LG Televizyon tarihinde en vukuatlı Firmadır!!! Zamanında Monitör ve Cd-DVD playerde (optic) başarılıydı başka..

IPS paneli LG de üretiyor ama bir Apple bir Panasonic gibi olamaz..Kalitesi çok ve çok düşük kıyasla...

LG kendi alanında birşeyler yapabilir ama Yap Üret, hata olursa tekrar düzenlersin..ARGE yok.

LG Oledi lütfen burada övmeyiniz..Size göre dünyanın en mükemmel Tv si ise alın izleyin, fiyatları LED seviyesine düştü zaten..

Saygılar..

**Yine gizli profil neden şaşırmadım acaba? Biranda burada yazma sebebiniz ne ola ki..

Eski isminiz ile az önce Burada LG öven Sonyi WC ye sokmam diyen Project Scorpio ismindeki benzerlik çok enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 23:47:36 >

• Chirrut Imwe kullanıcısına yanıt
    Korkulu rüyanız..Z9 , O bir LCD ama OLED Katili :D
    Trusted Reviews
    Is Sony's new 4K HDR flagship an LG OLED killer? | Trusted Reviews
    http://www.trustedreviews.com/news/sony-unveils-new-flagship-z-series-4k-tvs

LG Oled mi Sony Z9 mu :
    www.avsforum.com
    sony z9 65 or LG oled e65 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
    http://www.avsforum.com/forum/40-oled-technology-flat-panels-general/2768921-sony-z9-65-lg-oled-e65.html

Yapmayın..Biraz araştırın lütfen..İsminin OLED olması Mükemmel Tv anlamına gelmiyor..Daha Panasonic,Sharp, Vizio..diğer markaları yazmadım bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 20 Mayıs 2017; 23:33:21 >

• selamalr;

daha önce 55Xe9005 aldığımı söylemiştim.

çarşamba günü kuruldu.

uydu sistemi olmadığından 2-3 gün internet ile idare ettim..

İnternet ve android benim için yeterli.

heleki kumandadaki mikrofonu başarılı.

uyduyu kurdurdum.

harici uydu yok.

görüntüler başarılı.

resim paylaşımlarını daha sonra yapacağım.

bol bol resim çekerim.
  • Merhabalar ben de xe9005 veya xe8505 modellerinden birini almayı düşünüyorum. Bu modellerin her ikisinde de televizyona bluetooth hoparlörümü bağlayıp kullanabilir miyim? Kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.