Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayi düşündüğümüz televizyonda indirim beklerken (samsung kampanyalari ve diger tvlerdeki kampanyalar vs ) , fiyat arttırımı olmasi bizi üzdü hali ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

55xe9005 mi yoksa 60ks8000 mi sizce? Kuzene tv alacaz da? Ben sony diyorum ama o illa samsung diyor!

Local dimming zone sayısı az da olsa (7x5=35 bölge) Fald ile Edge Led kıyaslanması bile yanlış. Cevap direk Sony. Ayrıca Sony'deki X1 işlemcisi motion handling konusunda çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Yeni TV ve flat olmasıyla XE90

Gerçekten FALD (arka aydınlatmalı) ise bölgesel karartma nokta sayısının XE90 dan çok daha fazla olması (100+ vs. 20), statik kontrastı ve input lag in daha iyi olmasıyla KS9500 düşünülebilir. Samsung Türkiye UE kodlu KS9500 için FALD dese de kullanıp test etmek lazım. Bu arada kapalı kutu ve iade ürün olmaması konusunda araştırma yapmanız tavsiyemdir.

Hocam komik gelebilir ama TV'nin kapalı kutu olup olmadığının ayrımı nasıl yapılıyor?Cep telefonları gibi bir bandrolü mü var?Koli bandıyla bantlıysa tek bant mı çift bant mı diye bakarak mı anlıyoruz?Yoksa koliler yapıştırılmış olup eğer bantlanmışsa daha önce açılmış manasına mı gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

55xe9005 mi yoksa 60ks8000 mi sizce? Kuzene tv alacaz da? Ben sony diyorum ama o illa samsung diyor!

Local dimming zone sayısı az da olsa (7x5=35 bölge) Fald ile Edge Led kıyaslanması bile yanlış. Cevap direk Sony. Ayrıca Sony'deki X1 işlemcisi motion handling konusunda çok başarılı.

Samsung ks8000 edge değil yalnız 8500 edge olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

KS8000 Edge Led maalesef. TR'ye gelen KS9500 bile Edge led olarak geldi.

www.flatpanelshd.com
    Samsung KS8000 review - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1468834358

• quote:

quote:

xe9005te 20 zone sayılmış bir inceleme sitesinde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ekranı kavisli değil diye dediydim, pek anlamam panel işlerinden, edge o demek değil o zaman

• 49xe9005 sony bu modeli ülkemize getirseydi pazara hakim olurdu. 49inçte şuan philips 49pus7502 ve lg49sj800 modeli rağbet görecek gibi samsung hata yapmış 49mu8000 serisi ekran yenileme hz 60 bırakmış.55 ve yukarısı modelleri 120hz gözüküyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vatandan alıp iade ettiğim ue55ks9500 edge olmadığı söyleniyor. Galiba un55ks9500 modelleri edge led.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transglobal -- 6 Mayıs 2017; 21:4:59 >

• harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Kutu dışardan hasarlı mı, bant izi olan yerde farklı bir bant yapıştırılmış mı dikkat çekebilir. Samsung KS9500 TV kutusunu fabrikadan nasıl gönderiyor bilmiyorum, ürünü alanlara sormak lazım. Tek kriter bantlama da olmayabilir, iade ürünü tekrar kolilerken profesyonel işçilik göstermiş olabilirler :)

TV kurulurken servis menüsüne girip çalışma saatine bakmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Ayrıca aksesuar normalden eksik /fazla poşetlerin yıpranmış olması da sinyal verir. Panel koruyucu etiket duruyor mu, kasa hasarlı mı göz gezdirebilirsiniz.

• Arkadaşlar bugün 55 xe 9005 televizyonum geldi. Servis kurulumunu yaptı, sorun yok. Estetik olarak beğendim salonuma yakıştı.
    Cinema pro ayarında Netflix den 4k film seyrettim, Xbox one ile oyun ayarında fifa 17 oynadım ikisi de muhteşem.
    Ses performansı 10 üzerinden 6. Birçok televizyona 4 yada 5 verirdim bu durumda iyi diyebiliriz ☺.
    Digitürk ve turkcell tv yayınları hd olarak diğer televizyona göre fark göremedim. Kendi tuneri daha güzel görüntü veriyor.
    İnternet de gezinti hızlı ama yazmak biraz zor klavye bağlamak lazım. Uzaktan kumanda sade ama kullanışlı, menü de aynı şekilde. Sesli arama yapmak bir lüx ve başarılı. Telefonu ekrana yansıtma hızlı bağlandı. Aklıma gelen bunlar. Sonra yine yazarım.
    Merak ettiğim kullanım saatine nasıl bakarım yardımcı olabilirmisiniz? Yeni bir tv ama kafam rahat etsin.

• mustahsil kullanıcısına yanıt
    selamlar;

arkadaşım hayırlı olsun..

güle güle kullanın..
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorumlarınızı paylaşırsanız seviniriz

• input lag durumunu merak ediyorum
  • mustahsil kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun izlenimleriniz paylasirsaniz seviniriz.

Kullanım saati aşağıdaki linklerden ogrenilebiliniyormuş.Sony 2016 sayfasında paylaşıldı ama paylaşan arkadaşımız uyardı yanlış bir tuşa basmak sıkıntı çıkarabilir diye servis kontrolünde yapmak daha iyi olurdu.

http://samtual.blogspot.com.tr/2015/08/sony-bravia-led-tv-kac-saat-kullanm.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&m=1

https://forum.donanimhaber.com/sony-bravia-led-tv-lerde-kac-saat-kullanildigini-bulmak--77128058

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartacus55 -- 7 Mayıs 2017; 11:13:28 >

• spartacus55 kullanıcısına yanıt
    genel soru..

arkadaşlar yeni kutusunda alınan bir televizyonun " kullanım saati " ne olmalı.. ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 7 Mayıs 2017; 11:28:32 >
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    0 olmalı :) daha doğrusu sadece cihazınızı ilk kez açtığınız süreyi göstermeli.

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    televizyonun kontrolleri sadece yüzeysel mi olmakta ??

son kontrollerde televizyonlar açık bırakılıp kontrol edilmiyor mu acaba ??
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Bölgenize hizmet veren servise göre değişebilir. Grundig 8586 yı kurduğumda gelen servis böyle bir menünün olmadığını iddia edip baktırmamıştı :)) , doğru bilgi değildi tabii ki.
    Servis kurulumu yaptıktan sonra kasada ekranda hasar yoksa mutlaka ölü piksel testine, çalışma süresine, TV yayın performansına baktırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: harungs1905

quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Yeni TV ve flat olmasıyla XE90

Gerçekten FALD (arka aydınlatmalı) ise bölgesel karartma nokta sayısının XE90 dan çok daha fazla olması (100+ vs. 20), statik kontrastı ve input lag in daha iyi olmasıyla KS9500 düşünülebilir. Samsung Türkiye UE kodlu KS9500 için FALD dese de kullanıp test etmek lazım. Bu arada kapalı kutu ve iade ürün olmaması konusunda araştırma yapmanız tavsiyemdir.

Hocam komik gelebilir ama TV'nin kapalı kutu olup olmadığının ayrımı nasıl yapılıyor?Cep telefonları gibi bir bandrolü mü var?Koli bandıyla bantlıysa tek bant mı çift bant mı diye bakarak mı anlıyoruz?Yoksa koliler yapıştırılmış olup eğer bantlanmışsa daha önce açılmış manasına mı gelir?

sony tvlerin kutularının alt bölümünde 4 tane tırnak var. bu tırnakları açarak tv yi kutudan çıkartıp yeniden koyabilirsiniz. dolayısıyla, koli bandına hiçbir müdahele yapmadan tvyi kutudan çıkartmak ve yeniden koymak mümkün yani koli bandınn aşınmamış olması, çift bant vs bir gösterge olmayabilir. en azından sonyde.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.